Jump to content

htnergaard

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About htnergaard

 • Rank
  Kadett 1:a året
 1. Med inelligent liv menar jag något som har god fattningsgåva och(eller) vaken tankeförmåga ;) . Lite som oss själva, men kanske inte nödvendigtvis fysiskt lika. Kan vi människor förneka intelligent liv i universum? mitt svar är NEJ. Det skulle vara helt otroligt att bara våran planet i hela universum skulle ha den förutsättningen att skapa intelligent liv. Tror vi det, är vi naiva, fåfänga och kanske inte så "intelligenta" :P . Ljusets hastighet. Finns det fysiska lagar som för oss människor inte ännu är kända? kanske, och då hittar vi möjligen nyckeln så att vi i framtiden kan färdas längre sträckor i universum. Om det är i ren fart eller warp har ingen betydelse, tycker jag. Bara tanken på att färdas där ute är svindlande, vad skulle man inge ge för att uppleva det?
 2. Vad tror Ni här på forumet om våran verkliga framtid. Knäcker vi gåtan med hemligheten att uppnå ljusets hastighet? Hur ser det ut i våran galax, finns intelligent liv på andra planeter, vad tror Ni?
 3. Ja, håller med dig. Vi får hoppas att det är just så producenterna också ser på saken. (Jag har också sett TOS, jag har sett allt)
 4. Hej igen. Roligt att se så många engagera sig för min fråga om en ny serie är på gång. Får många skeptiska svar tycker jag. Det finns en del skeptiska Star Trek fan, det är synd. Jag är inte beredd att hålla med om att serierna på något sätt blivit sämre. Dock kan jag tycka att en del avsnitt kan vara av något sämre kvalitet. Men i det stora hela är det en fantastisk serie, som har det mesta. Jag är 41 år och aldrig lessnat på Star Trek, vart med nästan från början. Det måste finnas hur mycket historia och idér som hels för producenterna och göra en fortsatt serie på. (Sorgligt att TVbolaget inte kunde kosta på sig att göra 3 säsonger till av Enterprise). Vill gärna att ämnet forsätter att diskuteras.
 5. Hej! Skulle villja veta om någon har hört rykten om det är en ny Star Trek serie på gång? Tråkigt om inte fallet är så. Film i all ära, men serierna är bäst. MVH htnergaard
×
×
 • Create New...