Jump to content

Borgmi

Stjärnflottan
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Borgmi

 1. Skrev min recension på min blogg egentligen, men copy-pastear här! Lite spoliers och så, men the cat's out of the bag nu ju. På det stora hela är jag nöjd. Det har tagit någon dag för mig att smälta allting jag tyckte var jobbigt med filmen och inse att jag måste släppa “mitt” Star Trek och se det bra i det nya, för det nya är väldigt bra. Star Trek Into Darkness är en väldigt bra film. Den har fart, humor, kärlek, spänning – allt man vill ha från en bra film. Det mesta är väldigt snyggt rent grafiskt och det flyter på väldigt lätt. Jag uppskattar hur alla karaktärer får generöst me
 2. Vad kul att så många ska åka! Jag och en god vän till mig bokade alla biljetter nu i veckan. Jag är sjukt taggad. Aldrig varit på ett ST-konvent tidigare, så det ska bli riktigt kul.Om någon av er proffs har tips till mig som konventrookie blir jag superglad!
 3. jag har nu skrivit klart min Star Trek-uppsats och ska lämna in den imorgon. Alla som vill läsa den, skicka mail i PM =)

  1. Fleetadmiral

   Fleetadmiral

   Nyfiken! Se mitt PM.

  2. Aike

   Aike

   Kan du inte lägga upp den som länk eller starta en tråd om det:=

  3. emil9898

   emil9898

   Håller med Aike

 4. Haha, bra att det inte bara är jag som gillar den. En vacker dag ska det bli borg-konvent där.
 5. Nu går jag OT, men på tal om konvent. Någon gång i livet vill jag ordna ett Star Trek konvent på UKK i Uppsala. Byggnaden är rätt lik en borg-kub. Tänk på kvällen, med grön belysning inuti. Länk 1 Länk 2 Länk 3
 6. vill köpa VOY röda plastboxar säsong fem, sex och sju. Någon?

 7. Jo, det här med avgränsning har väl aldrig varit min starka sida. Inte heller det här med att hålla sig kortfattad =) Jag ska börja skriva idag tror jag, så får vi se hur det känns. Ni som vill och kan får hemskt gärna korrekturläsa senare, förslagsvis kan jag lägga upp texten i en padda senare.
 8. Tack för alla tips! Jag tror att jag kommer skriva något i stil med varför Star Trek är den perfekta framtiden, en utopi. Då kan jag få in tekniken, hur viktigt det är som medel för den här framtiden, och jag kan också få in hur man var noga med att sätta både kvinnor och ryssar och svarta o fokus, även om det var kontroversiellt. Eftersom att jag siktar på högsta betyg så går jag gärna in lite "för" djupt, eller vad man ska säga.
 9. Hej allihopa! Som en del av er kanske vet så fick jag häromdagen godkänt av min lärare att skriva en uppsats om star trek. Den här tråden tänkte jag ha som bollplank och inspiration för olika frågeställningar och bollplank för olika saker. Jag går sista året på gymnasiet och skriver uppsatsen som ett arbete under ett par veckor i kursen Engelska C. Uppsatsen ska alltså vara på engelska, och ämnet skulle härstamma från ett engelsktalande land, gärna handla om kultur i någon form och ha en historisk utveckling. Uppsatsen ska (bara) vara 5-6 sidor lång. Även om min lärare har gett ett ok
 10. det verkar som att jag får skriva en uppsats i eng C om star trek. Win!

 11. Spelas av min favvo, Jeffrey Combs nästa fråga: vilka övriga 4 roller har Combs spelat i Star Trek? Hm, jag vet bara Weyoun och Brunt. Någon som kan de andra två?
 12. Ja, det tror jag stämmer. Om inte Liutenant Lind motsätter sig så föreslår jag att du ställer en ny fråga =)
 13. Jag håller på att visa min sambo Star Trek, så vi ser flera gånger i veckan, i princip varje dag. För honom är det första gången, medans jag ser om allt för tredje gången tror jag det är.. Det är fortfarande lika bra!
 14. En horgahn! En slags sexsymbol från Risa. I VOY så dyker speices 8472 upp ytterligare en gång efter Scorpion-avsnitten. Vad heter det avsnittet?
 15. mina säckiga byxor är borta. Vart har jag lagt dem?

 16. mina säckiga byxor.

  1. Mr Trek

   Mr Trek

   är detta något skämt jag inte förstår?

   Eller facerapas forummedlemmar?

  2. Borgmi
 17. Det verkar iofs som att han har fått dom såldra, annonsen är borttagen.. Men om ni hittar VOY, ENT eller TOS-boxar någonstans för ett rimligt pris så får man väldigt, väldigt gärna höra av sig till mig!
 18. *bump* Ingen som är sugen på att hänga på? =/
 19. Tja, eftersom att jag själv kandiderar för ett parti så är det nog inte ett så svårt val =) Men jag håller helt och hållet med Pjotr'k. Alla ni som har tänkt att inte rösta, RÖSTA! Det spelar ingen roll vad ni röstar på (även om jag skulle bli extra glad om Piratpartiet fick er röst), bara ni röstar och använder rösten mot SD.
 20. Men platsboxarna (jag är petig samlare ;D) finns inte att få tag på billigare? Jag har inte hittat billigare iallafall =(
 21. Blir det? Voyager, som jag är ute efter, finns inte att få tag på komplett i Sverige (de röda plastboxarna alltså). Jag har kikat på att beställa från UK, men då hamnar man lätt uppe i två-tre tusen. Om vi istället kan gå ihop några stycken och dela på de 5000 som de här kostar för alla fyra serier så blir det billigare, och jag slipper frakten från UK. Men jag har gärna fel, om du vet ett enkelt och billigt sätt att få tag på VOY-boxar så får du gärna berätta
 22. Hej! Jag hittade den här annonsen på blocket. Det är en kille som säljer alla serier utom ENT i de fina plastboxarna, rätt billigt.. Själv är jag väldigt sugen på hela voyager, och kanske orginalserien. Om det finns någon som är sugen på DS9 eller TNG så vore det utmärkt om vi kunde gå ihop och k??pa rubbet, då säljaren inte vill dela upp det. Han har inte heller svarat på mina mail om att jag vill köpa bara voyager.. Någon som är sugen?
×
×
 • Create New...