Jump to content

Solange

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

About Solange

 • Birthday 02/09/1969

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.solange.se

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Holodeck

Solange's Achievements

Kadett 3:e året

Kadett 3:e året (3/15)

0

Reputation

 1. Grattis på födelsedagen! (Marvin blåser i stora trumpeten.)

 2. Det var nog någon gång under 90-talet, när jag var sjuk och TNG gick på repriser. Eller började det med TOS? Jag tror nästan det började med TOS, men gillade inte riktigt att alla avsnitt slutade med att hjälten Kirk slog bovarna på käften och sedan kysste den vackra flickan... Blev nog sjuk igen och såg hur bra Picard handskades med framtiden!
 3. Jag skulle vilja ha Data när han gör en "Search for life forms" och sjunger medan han knappar på konsollen. Och Picard när han sjunger, finns på youtube, fantastiskt bra. Har dock ingen aning om var dessa grejer kan finnas i serierna... Picard i någon Shakespear monolog vore intressant, jag vet att det var något/några sådana avsnitt. Personlig favorit, Picard: Fire at Will... :P Janeway: Dismissed, när hon är som isigast... EMH, en liten samling av... I'm a doctor, not a....., I'm a doctor, not a mechanic, I'm a doctor, not a flying saucer... eller vad det nu är han säger, men det är en himla massa saker han inte är! Några av Neelix repliker om Mr Vulcan... Finns en massa kul. Både Janeway och Picard har nog sagt "Make it so" några gånger, har sett de andra serierna för lite för att veta om det är något alla kaptener sagt. Men om det finns någon sådan fras som flera/alla sagt, så vore det kul! Ledsen att jag inte har med vilket avsnitt, my memory buffers are overloaded with too many faulty subroutines... och jag har aldrig varit bra på namn och att placera grejer rätt...
 4. Dito. Fast med en Romulan Ale!
 5. Han kan nog inte vara så mycket annat än klyshig... Tänk på vad han kommer ifrån! :lol:
 6. Korrekt. I lagens mening är även den som är ute och ror i en eka kapten på sitt fartyg.
 7. Han blev ju hårt pressad att ange ett release datum, och han sade "det kommer tidigare än ni tror" vilket gjorde mig jättelycklig! Men sedan sa han att det rör sig om år (years, alltså mer än ett) och när publiken blev besviken så förklarade han att det tar så lång tid att göra ett spel. Kollade just med sambon, och han hade hört samma som jag.
 8. De bästa avsnitten med henne var när hon fick lite mer spelrum, tycker jag. Som när hon var besatt av en krigslord, helt underbart avsnitt där hon verkligen visade en enorm talang!
 9. Fast.. Han som presenterade sa att det är frågan om år (plural) innan det kommer ut. Så helt färdigt är det nog inte...
 10. En nära väninna i Berlin. 2 coola damer i Leeds. En elegant herre i Reading. Min sambo. Min pappa. Min styvmor. Min mamma. Min gode vän i Bulgarien. Diverse kompisar i USA, folk som jag känner från lite olika forum. Några kompletta fanatiker i Tyskland. Jag känner bara bra människor verkar det som!
 11. Ser fram emot det, helt klart. Såg web-presentationen för några veckor sedan, en hel del intressant. Men verkar som några år tills vi kommer dit...
 12. Solange

  RPG-spel

  Solange Chailya. Har mer eller mindre slutat spela de andra jag har, har inte tid... Satsar just nu på titlar, har haft vansinnigt roligt med vanquish och hardmode dungeons! =)
 13. Jag sjunger... Hellre än bra! Här... kan du lyssna på en irlänsk visa som jag spelat in. Med tanke på att jag spelade in den i ett rum på 2x2,5m med en bords mic för pc i plast för 79 från Clas Olson så är resultatet förvånansvärt bra... (har en kompis som är ljudtekniker, han trollade lite, la på lite eko och tog bort brus).
×
×
 • Create New...