Jump to content

logarithm

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

Profilinformation

 • Kön
  Säger inte

logarithm's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Var glad över att eran vikarie var generad. <_< Våran var inte det. Han var helt öppen med hela sitt sexliv och berättade om de könssjukdomar han hade haft och om hur de hade brännt bort hans kondylomvårtor och det hade luktat bacon <_< INTE TREVLIGT MÅ JAG SÄGA. Alla var jätteglada när våran riktiga lärare kom tillbaka.
 2. Hrm, det enda jag tränar dag ut och dag in är mina fingrar och handleder. <_< Eheheheh.. Och ja, lite när jag går mellan klassrummen och skåpet. Men jag orkar knappt gå till skolan längre. Tar buss några stationer. Fast sen när det är vår kommer jag nog gå, då är det lite trevligare än om det är -3 och halt. ;)
 3. Håhå, Berzan, dit ska jag söka väldigt snart. När jag orkar skicka in ansökan. Heh. Går ju fortfarande i högstadiet jag. Hrm. Iaf. Våran engelskalärare är helt underbar, hans lektioner är de roligaste som finns. T.ex. så körde vi en gissningslek och så började han beskriva någonting avlångt som man skakar, och så kommer det någonting ur det etc etc. Med tanke på hormonstinna tonåringars tankebanor vart det antydan väldigt mycket på sexuella saker, och alla satt och asgarva för varje ny sak han beskrev det med. Det visade sig vara en cykelpump han beskrev. Hihi. Han är verkligen världens bästa lärare.
 4. BERG SLUSSAR! Älskar stället! Weiih! Sen finns ju också badet i Sturefors som är helt okej. Dit brukade vi cykla när vi bodde i Ryd. Haha. 1,5 mil bara. 'o_o
 5. Jag har nyss läst Liftarens guide till galaxen-trilogin för tredje gången. Är lite mer än halvt igenom sista av alla fem. Sen har jag en lång lista på vad jag SKA läsa: War of the Worlds Typ alla Asimovs verk Sagan om ringen-trilogin Och kanske ge mig i kast med lite Heinlein också. Haha. :I
 6. Jag ska kanske flytta till Linköping 8)
 7. Sånt gillar vi inte :lol: Jag lyssnar på synth i olika former. Typ.. synthpop, electronica, industrial, EBM etc. Och sen finns det väl lite inslag av annat i min musiksmak, hrm.
 8. Tänkte bara om du inte vet det att rymdgymnasiet har fått värsta coola hemsidan jag inte visste om: www.rymdgymnasiet.com

  Det är värsta high-tech jämfört med förra :D

 9. Men han är fortfarande en maskin, och även om han är organisk så är det bara delvis och han är skapad av mänskliga händer. Det som gör att han skiljer sig från en vanlig dator är att hans sätt att interagera med människor och ha empati för dem är väldigt nära mänskligt. Men han är dock inte liv. Inte med mina kriterier för liv i alla fall. Men han är nära. Och jag tycker det var rätt att han fick egna rättigheter och inte behandlas som en vanlig apparat. Yes, jag gillar politik.
 10. Jag heter Elled Kojön men ni ska tilltala mig Neropel af Ergenyl.
 11. Jo, men om man förstår alla gömda meddelanden kan jag förstå. Och om man dessutom sett Futurama, hans andra serie, tycker man nog att han är värd det, för den är verkligen ett mästerverk.
 12. Jo, fast hur mycket får de nuförtiden? Att vara filosof nu i våran tidsålder har definitivt inte lika mycket respekt som filosoferna för 3000 år sedan. Konstigt formulerat, men du förstår. Okej, visst att man inte får så mycket att tänka på, men det kanske är bra för en del så att de kan sätta fokus på annat som kanske egentligen är viktigare. *Syftar ganska mycket på mig själv, hrm.* Mer kunskap, pl0x!
 13. Nej. Okej, visst. Men är det inte en frustrerande tanke ändå? Att även om det är så kan vi aldrig få veta det. ARGH! Dumma universum.
 14. En sak som jag gått och grubblat mycket på den senaste tiden är att universum expanderar. Ja, okej. Det är bevisat att universum expanderar. Men hur kan vi veta hur mycket? Jag menar, om universum expanderar, borde inte det påverka kvantmekaniken? Expanderar mellanrummet mellan atomer, elektorner och kvarkar också? Och kan vi ens få reda på det sålänge vi inte kan se universum utifrån (inte för att det går.. men ni fattar)? För om hela universum expanderar borde det väl vara så, bara att det märks mer på större kroppar t.ex. stjärnor. Eller? Vad tror ni?
 15. Haha, lätt! Nej, jag skulle faktiskt göra så, OM jag inte hade massor att förlora. Sålänge jag har något att förlora i nutiden så tänker jag inte göra det. Eller så kan man ju ta med sig alla sina vänner och sin familj in i "framtiden". Citerar Tyler Durden: Only when you've lost everything you're free to do anything.
×
×
 • Create New...