Jump to content

logarithm

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by logarithm

 1. Var glad över att eran vikarie var generad. <_< Våran var inte det. Han var helt öppen med hela sitt sexliv och berättade om de könssjukdomar han hade haft och om hur de hade brännt bort hans kondylomvårtor och det hade luktat bacon <_< INTE TREVLIGT MÅ JAG SÄGA. Alla var jätteglada när våran riktiga lärare kom tillbaka.
 2. Hrm, det enda jag tränar dag ut och dag in är mina fingrar och handleder. <_< Eheheheh.. Och ja, lite när jag går mellan klassrummen och skåpet. Men jag orkar knappt gå till skolan längre. Tar buss några stationer. Fast sen när det är vår kommer jag nog gå, då är det lite trevligare än om det är -3 och halt. ;)
 3. Håhå, Berzan, dit ska jag söka väldigt snart. När jag orkar skicka in ansökan. Heh. Går ju fortfarande i högstadiet jag. Hrm. Iaf. Våran engelskalärare är helt underbar, hans lektioner är de roligaste som finns. T.ex. så körde vi en gissningslek och så började han beskriva någonting avlångt som man skakar, och så kommer det någonting ur det etc etc. Med tanke på hormonstinna tonåringars tankebanor vart det antydan väldigt mycket på sexuella saker, och alla satt och asgarva för varje ny sak han beskrev det med. Det visade sig vara en cykelpump han beskrev. Hihi. Han är verkligen världens bästa lärare.
 4. BERG SLUSSAR! Älskar stället! Weiih! Sen finns ju också badet i Sturefors som är helt okej. Dit brukade vi cykla när vi bodde i Ryd. Haha. 1,5 mil bara. 'o_o
 5. Jag har nyss läst Liftarens guide till galaxen-trilogin för tredje gången. Är lite mer än halvt igenom sista av alla fem. Sen har jag en lång lista på vad jag SKA läsa: War of the Worlds Typ alla Asimovs verk Sagan om ringen-trilogin Och kanske ge mig i kast med lite Heinlein också. Haha. :I
 6. Jag ska kanske flytta till Linköping 8)
 7. Sånt gillar vi inte :lol: Jag lyssnar på synth i olika former. Typ.. synthpop, electronica, industrial, EBM etc. Och sen finns det väl lite inslag av annat i min musiksmak, hrm.
 8. Men han är fortfarande en maskin, och även om han är organisk så är det bara delvis och han är skapad av mänskliga händer. Det som gör att han skiljer sig från en vanlig dator är att hans sätt att interagera med människor och ha empati för dem är väldigt nära mänskligt. Men han är dock inte liv. Inte med mina kriterier för liv i alla fall. Men han är nära. Och jag tycker det var rätt att han fick egna rättigheter och inte behandlas som en vanlig apparat. Yes, jag gillar politik.
 9. Jag heter Elled Kojön men ni ska tilltala mig Neropel af Ergenyl.
 10. Jo, men om man förstår alla gömda meddelanden kan jag förstå. Och om man dessutom sett Futurama, hans andra serie, tycker man nog att han är värd det, för den är verkligen ett mästerverk.
 11. Jo, fast hur mycket får de nuförtiden? Att vara filosof nu i våran tidsålder har definitivt inte lika mycket respekt som filosoferna för 3000 år sedan. Konstigt formulerat, men du förstår. Okej, visst att man inte får så mycket att tänka på, men det kanske är bra för en del så att de kan sätta fokus på annat som kanske egentligen är viktigare. *Syftar ganska mycket på mig själv, hrm.* Mer kunskap, pl0x!
 12. Nej. Okej, visst. Men är det inte en frustrerande tanke ändå? Att även om det är så kan vi aldrig få veta det. ARGH! Dumma universum.
 13. En sak som jag gått och grubblat mycket på den senaste tiden är att universum expanderar. Ja, okej. Det är bevisat att universum expanderar. Men hur kan vi veta hur mycket? Jag menar, om universum expanderar, borde inte det påverka kvantmekaniken? Expanderar mellanrummet mellan atomer, elektorner och kvarkar också? Och kan vi ens få reda på det sålänge vi inte kan se universum utifrån (inte för att det går.. men ni fattar)? För om hela universum expanderar borde det väl vara så, bara att det märks mer på större kroppar t.ex. stjärnor. Eller? Vad tror ni?
 14. Haha, lätt! Nej, jag skulle faktiskt göra så, OM jag inte hade massor att förlora. Sålänge jag har något att förlora i nutiden så tänker jag inte göra det. Eller så kan man ju ta med sig alla sina vänner och sin familj in i "framtiden". Citerar Tyler Durden: Only when you've lost everything you're free to do anything.
 15. Spännande!!! Åh, jag önskar att jag var född om några århundraden istället när vi säkert kan lite mer om universum. Gah!!!
 16. Men det har ju alltid varit så i USA. Kolla bara på Paris Hilton. Hon skulle ju egentligen sitta i fängelse i 3 veckor för att ha blivit tagen rattfull massor gånger (och det var ändå ett mesigt straff), men sedan släppte de ut henne för att hon blev depprimerad. Men så skulle de aldrig göra om det var en alkis som bor i en gränd. Då skulle straffet blivit högre och han skulle inte bli frisläppt för att han blev depprimerad. Booh på USA's kapitalism. Eller vad det nu är.
 17. logarithm

  IPRED

  Men alltså. IP-adresser är precis lika privata som vanliga adresser. Jag är emot ratsit, men visst, jag har använt det. Men det är ungefär som att vara anarkist men ändå få t.ex. barnbidrag (och nej, jag är inte anarkist, jag tog bara ett exempel). Alltså, när det ändå finns kan man ändå utnyttja det för jag tror inte att det spelar någon större roll om jag gör det eller inte så då kan jag göra det jag tjänar mest på. Men jag tycker att jag borde få välja om min IPadress ska vara anonym eller inte, ungefär som med min boende-adress. Och mitt telefonnummer. Jag tycker att allting barkar iväg mot Storebrorssamhället. Jag menar först det där med FRA (Folkets Rättigheter Avskaffas, LOL), och nu det här. Sen finns det ju massor innan också, men som jag är så van vid att jag inte ens bryr mig. Men eftersom USA ligger några steg framför oss mot övervakningssamhället, och det som händer i USA ofta tas efter i andra länder då USA ses upp på, kommer vi nog snart ta ett steg till. Och när det gäller att komma till ett övervakningssamhälle så måste man ta ett steg i taget för annars märker folk att det inte är bra, de måste, som en sjuk patient vänjs in i sin medicin, vänjas in i att bli övervakade vart de än går. Citerar Ulf Danielsson, som vanligt: "Om posten skulle ges rätt att ånga upp och läsa alla brev, är det nog många som skulle slå bakut. Men när FRA föreslås få just denna möjlighet i fallet elektronisk kommunikation är det märkligt tyst [...] Personligen kan jag inte undgå att känna obehag. Ny teknik ger visserligen ständigt nya förutsättningarna för den mänskliga existensen. [...] Men jag är för egen del ändå inte på något sätt mogen att uppgå i en orwellsk gemenskap där alla vet allt om alla." Måste säga det igen, Who Watches the Watchers?
 18. logarithm

  IPRED

  Internet är till för att vara en fristad för alla. jag ogillar begränsningar av de flesta slag Booh. Ja till personlig intergritet, nej till storebror!
 19. logarithm

  IPRED

  Nej, för då kan man välja själv vart ens pengar ska gå när det gäller välfärd. Om man skulle ha ett libertanskt samhälle skulle det betyder att det var hårdare och mer ansvar, ja, men också friare, och man får göra vad man vill med sina pengar. Men jag ska inte klaga. Man får ju iaf en del av sina pengar i Sverige.
 20. logarithm

  IPRED

  Nej, men är det rättvist att bankdirektörer och personer som har talang för skådespeleri ska få så mycket betalt? Dessutom, om allt vore billigare så skulle folk kunna köpa mer = mer pengar kommer i cirkulation, vilket är bra. Och så kan jag passa på att racka ner lite på den förbaskade skatten som staten rånar en på. Om det inte var så hög skatt skulle man ha mer pengar att handla för, vilket betyder att företagen blir rikare, som i sin tur betyder att fler kan bli ansställda och då blir färre arbetslösa! Perfa!
 21. logarithm

  IPRED

  Och så är det en bra ursäkt för att få mer kontroll på befolkningen. Och det farliga är ju att, som Ulf Danielsson skrev en gång, "gårdagens tabu blir morgondagens vardag på gott och på ont". Ett bra exempel är övervakningkamerorna i min skola. Innan de sattes upp var det massor protest mot dem, nu är det ingen som bryr sig längre förutom jag, en klasskamrat och min mentor. Who watches the watchers?
 22. logarithm

  IPRED

  "Den 9 oktober [...] presenterade vår regering förslaget till privatpolislagen. Förslaget ger de stora film- och skivbolagen fria tyglar att börja jaga fildelare i stor skala. Går förslaget igenom kommer privata företag att få större befogenheter än polisen att sätta dit människor som de misstänker för fildelning. Det öppnar dörren för laglig utpressningsverksamhet som kommer att drabba helt vanliga m??nniskor. Det vet vi av erfarenhet från andra länder, där underhållningsföretagen har fått de här befogenheterna till skänks av politikerna. IPRED i korthet handlar om följande: * Film- och skivbolagen får rätt att begära ut namnet bakom ip-adressen om de anser att någon fildelar olagligt. * Internetleverantörerna måste lämna ut namnet, annars får de böter. * Film- och skivbolagen får rätt att bygga personregister med ip-nummer och namn för att kunna administrera hotbrev och stämningar i stora mängder. De borgerliga partiledningarna har ännu inte bestämt sig för om de ska driva det här vidare. Blir det en tillräckligt stark opinionsstorm mot förslaget kan det bli så att de låter bli." Mer info: http://www.stoppaipred.nu/ Grupp som är mot förslaget på Facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=33637706842
 23. En android! Mwahaha. Robotar är mitt liv. Fast jag skulle nog föredra en ganska primitiv android då jag tycker ljudet av mekanik som rör sig är helt UNDERBART! Hehe. Men ja, specifict vore inte Data så hilma fel. :oskyldig:
×
×
 • Create New...