Jump to content

Pwntus

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

About Pwntus

 • Birthday 05/09/1991

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.myspace.com/konture

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Skogskvadranten
 • Intressen
  Synthar, Retroelektronik

Pwntus's Achievements

Kadett 3:e året

Kadett 3:e året (3/15)

0

Reputation

 1. Jag känner en vars familj äger Park Hotell! Haha, jag och ett par polare brukar "lana" i deras konferenssal. Hursomhelst, idag så var jag och min far båda lediga, så vi bestämde oss för att hämta hem lunch från Max. Sagt och gjort, men på vägen hem så upptäckte vi att det bara fanns en extra hamburgare - det hade blivit fel i ordern. Och båda ville ha den extra. Så min pappa sa först; det ??r extremt svårt att motstå att ta den, och strunta i att du inte får någon extra. Och när jag hörde motstå så kom jag att tänka på en fras, som både jag och min far sade i kör av ren händelse! "Resistance is futile"! Det var roligt och vi båda kände oss nördglada.
 2. Vill bara rapportera att det fungerar jättebra på min P1i och på min fars HTC TyTn II. Helläckert, skönt att ha när man sitter och har tråkigt på resecentrum i väntan på bättre tider! Uppskattas!
 3. Varför är du inte inne på msn, tönt? Lite bakis eller? Haha.

 4. Men jag är dålig på att komma ihåg saker. Förlåt mig, hoppas ni har överseende såhär i början.
 5. Tack! Om jag vetat om det här forumet tidigare hade jag förmodligen vigt mitt liv åt det! Istället blev det åt syntharna jag dedikerat mig. Men det är ett underbart forum, Ett av de bättre jag är medlem i! Tja, jag är bara medlem i två, men båda är bra
 6. Vad jag hört ska Battlestar galactica inte vara särskilt bra. Men jag vill se filmen, för den är ju lite kult. Du har hört fel :lol: Den är jättebra Jag har adlrig fattat den... jag såg en film om BG, den hette typ, razor? Den for rakt igenom huvudet på mig. Jag förstod knappt någonting. Tolkningsförklaring uppskattas!
 7. Hej, jag tänkte bara höra om det finns fler än jag på forumet som är musiker? Är grymt insatt i musikproduktion så vill gärna ha folk att prata och diskutera med.
 8. *host* pirat *host* Ja, det är extremt dålig stil att tanka men - det går ju :/
 9. Förlåtförlåt! Men ajg trodde den slog ihop båda om man skrev igen, för det hände på ett annat inlägg.
 10. http://www.startrekdb.se/forum/index.php?s...c=2487&st=0 Ups, ni får ursäkta!
 11. Startrekdb.se warpade till min galax genom att en textrad sändes via TCP/IP från en alldeles speciell Logarithm.
 12. Pwntus

  Stalker

  bulor? finns det ÄNNU en till funktion i stalker???? men jag försåtr inte riktigt hur det skulel gå till... så om man skule bli slagen, skulle det då finnas en funktion att skadaandra och hela sig sälv genom att kasta sina bulor på dem? ^^ och det är sant, utan dig skulle jag nog inte vetat om stalker överhuvudtaget! fast nu korrigerade hon sitt inlägg så nu blir mitt svar inte lika roligt <_< neh! för du är för långsam. men det är ett kul (men kusligt) spel. hu, jag måste spela nya. Ja det måste du! speciellt med dx10 grafik, det är helt... orgasmiskt hur bra det ser ut med solstrålarna genom lövverken och regnet som slår mot plåten. Mysigt som bara den.
 13. http://www.startrekonline.com/ sen allt under news - kolla alla developmentscreens! helt underbart!
 14. Någon som är lika taggad som jag? JAG ÄR EXTREMT TAGGAD. Värt varenda peng, och jag håller stenhård koll på utvecklingsdagboken.
×
×
 • Create New...