Jump to content

Lal

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Lal

 • Rank
  Kadett 1:a året
 • Birthday 11/12/1990

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Karlskrona
 • Intressen
  Litterära ting... och Star Trek förstås.
 1. Lal

  Pinsamma TV-serier

  Jag tycker att poliserna är hårda, oftast är det ju någon pundare som blir tvingad till marken utan att det är direkt nödvändigt. Kanske håller de sig inom gränser, men det måste ju också finnas våld (och övervåld) för att det ska vara en lyckad reality show... eller?
 2. Lal

  Pinsamma TV-serier

  Det är väl inget fel på Cops? Det är ju en skithärlig serie! :lol: Jag tycker inte att polisbrutalitet och allt annat som finns i den serien är underhållande... det är allvarliga grejer. Våld i sig är för det mesta underhållande, men Cops är min rädsla! :rodna:
 3. Jag tycker inte heller om ferengierna, men det är väl meningen att de ska porträtteras som dumma, giriga kapitalister? M.a.o. lika människorna som lever idag... så vi gör kanske rätt genom att inte tycka om dem? Det är det som skaparna av DS9 vill att vi ska fråga oss själva. Ferengierna är serious business!
 4. Hur mycket brukar det finnas för ett ST-fan på konventet ifråga? Om man bortser från gästerna då.
 5. Lal

  Pinsamma TV-serier

  Cops. En serie som går på tv6. Jag kan inte säga att jag följer serien, men när jag har tråkigt och slår på tvn överväger jag att titta på den... Jag vill inte beskriva Cops som något bra, det är bara så bisarrt att jag varken kan vika blicken eller zappa. Usch! Någon annan som motvilligt fängslas av Cops?
 6. De flesta i min omgivning gillar inte Star Trek och många skrattar när jag säger att Star Trek är min favoritserie... men jag tror att det beror på förutfattade meningar. Få av dem har nog sett någon av serierna. Som sagt, "hata" är ett starkt ord. Det skulle vara min lillebror som hatar ST i så fall, men han bryr sig bara om specialeffekter och säger vad som helst för att reta upp mig :P
 7. Jag är kattmänniska och har två norska skogkatter, ca 1,5 år gamla, i mitt hem. Jossan och Elliot heter de, tyvärr fick jag inte min röst hörd när jag ville döpa den ena till Spot. Hundar står jag inte ut med.
 8. Vad har Sam och Teyla gemensamt förutom att de båda är kvinnor? SG-1 träffade Teal'c i pilotavsnittet och han joinade sedan teamet, likadant med Teyla i SGA. Ronon visade sig först i säsong två och är mer lik Teal'c som karaktär, men jag vill tro att de tog in Ronon just för att han är mer lik Teal'c än vad Teyla är. Teyla är nog den mest ointressanta utomjordingen i tv-historien. I min mening är Ronon roligare, kanske för att han är mer lik Teal'c...
 9. Det tog ett tag för mig att acceptera SGA och titta igenom säsongerna. Jag tyckte att det var pinsamt att John Sheppard var, eller åtminstone försökte vara, så lik Jack O'Neill. Teal'c ersattes av Teyla, en karaktär som inte tillför SGA någonting och är dötrist enligt mig. Wraith-konfliken och Ancient-teknologin var vad som fick mig att tycka att serien var ok. Jag hoppas att karaktärerna i Stargate Universe blir bättre än i Stargate Atlantis, annars får de lägga vääääldigt mycket energi på specialeffekter o.d. för att den ska vara sevärd...
×
×
 • Create New...