Jump to content

preacher man

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man

preacher man's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Nu anser jag mig visserligen vara såväl musikalisk som Galenskaparna-fan, men tydligen är jag ännu mer fotbollsälskare, för min första reaktion skulle bli att fråga hur du tror att det går för Elfsborg i år... Jag tror på att dom kan va med där uppe igen, rent av att dom har chansen på Guld men då gäller det att dom inte gör om samma misstag som förra säsongen viker ner sig i matcher som måste vinnas, tex matchen mot Ljungskile där dom åkte på spö på starke arvid, men nyförvärven ser intressanta ut bla, Martin Eriksson å Anders Wikström, men Johan Wiland e inte kvar..
 2. Klart att allt har en övre gräns..men 400 låter ok för mig..
 3. Kan inte förstå att du skulle få på "moppo" för att du uttrycker en personlig åsikt..ser att vi är i ungefär samma ålder så vi satt båda å tittade på TOS på 70talet? jag har kvar tre av TOS dockorna som kom tror det var 74? slita och ruggslitna javisst men ack så personliga..tyvärr kan jag tycka så här efterhand men oj vad mycket glädje jag haft av dom.. Jag tillhör dom som tycker det är kul med dockor även om dom numera hamnar på en hedersplats och inte leks med..tycker det ska bli en fröjd att utöka samlingen om jag får fatt på några vill säga... B)
 4. Men vad sägs om "Snatch" .. God Jul alla..
 5. Nej det e jag inte, men som Unkas sa att se ST på stor duk e nått helt enormt undrar om den nya filmen ens kommer till Borås?
 6. Instämmer GOD JUL tips....ginza..där beställde jag TNG box 2 för 199 ;)
 7. Jag hittade det på skrattnet.se å la in det för att jag trodde medlemmarna skulle tycka det var kul..
 8. Nu ser jag nått jag gillar undrar om dom bara kan köpas på import?
 9. Nyårslöften 2009... *Jag lovar att inte röka då jag är på fest ..(får så ont i huvet av det) *Sen lovar jag att vattna mina blommor då å då *Å sen lovar jag att inte prata om TNG hela tiden runt middagsbordet (ungarna e aning trött på att lyssna) *Å sen det sista löftet..lovar att komplettera min TNG samling..bara sex boxar kvar nu... *Å ytterligare ett löfte lovar att åtminstone köpa box 1 av DS9.. B)
 10. Helt klart MED skägg...han kompletterar Picard flint...
 11. Alltså svårt detta..tänkte plöja igenom filmerna under julhelgen om tid ges å under tiden lägga in dom i rätt ordning alltefter jag ser dom innan jag lägger ut min slutliga 10 i topp lista här i den här tråden...(listan kommer att finnas på min sida)..
 12. öhh ja skojar Marvin nu eller ;) räcker ibland att man skakar hand med någon ny å säger lite käckt "hej jag e från Borås" för att folk ska börja bli musikaliska ;)
 13. Jag började titta på Star Trek på 70 talet då det bara fanns 2 tv-kanaler i Sverige det var riktigt häftigt å Mr Spock var min stora idol på den tiden ;)
 14. Ahh tack Aike jättebussigt ska kolla upp det
×
×
 • Create New...