Jump to content

preacher man

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by preacher man

 1. Nu anser jag mig visserligen vara såväl musikalisk som Galenskaparna-fan, men tydligen är jag ännu mer fotbollsälskare, för min första reaktion skulle bli att fråga hur du tror att det går för Elfsborg i år... Jag tror på att dom kan va med där uppe igen, rent av att dom har chansen på Guld men då gäller det att dom inte gör om samma misstag som förra säsongen viker ner sig i matcher som måste vinnas, tex matchen mot Ljungskile där dom åkte på spö på starke arvid, men nyförvärven ser intressanta ut bla, Martin Eriksson å Anders Wikström, men Johan Wiland e inte kvar..
 2. Klart att allt har en övre gräns..men 400 låter ok för mig..
 3. Kan inte förstå att du skulle få på "moppo" för att du uttrycker en personlig åsikt..ser att vi är i ungefär samma ålder så vi satt båda å tittade på TOS på 70talet? jag har kvar tre av TOS dockorna som kom tror det var 74? slita och ruggslitna javisst men ack så personliga..tyvärr kan jag tycka så här efterhand men oj vad mycket glädje jag haft av dom.. Jag tillhör dom som tycker det är kul med dockor även om dom numera hamnar på en hedersplats och inte leks med..tycker det ska bli en fröjd att utöka samlingen om jag får fatt på några vill säga... B)
 4. Men vad sägs om "Snatch" .. God Jul alla..
 5. Nej det e jag inte, men som Unkas sa att se ST på stor duk e nått helt enormt undrar om den nya filmen ens kommer till Borås?
 6. Instämmer GOD JUL tips....ginza..där beställde jag TNG box 2 för 199 ;)
 7. Jag hittade det på skrattnet.se å la in det för att jag trodde medlemmarna skulle tycka det var kul..
 8. Nu ser jag nått jag gillar undrar om dom bara kan köpas på import?
 9. Nyårslöften 2009... *Jag lovar att inte röka då jag är på fest ..(får så ont i huvet av det) *Sen lovar jag att vattna mina blommor då å då *Å sen lovar jag att inte prata om TNG hela tiden runt middagsbordet (ungarna e aning trött på att lyssna) *Å sen det sista löftet..lovar att komplettera min TNG samling..bara sex boxar kvar nu... *Å ytterligare ett löfte lovar att åtminstone köpa box 1 av DS9.. B)
 10. Helt klart MED skägg...han kompletterar Picard flint...
 11. Alltså svårt detta..tänkte plöja igenom filmerna under julhelgen om tid ges å under tiden lägga in dom i rätt ordning alltefter jag ser dom innan jag lägger ut min slutliga 10 i topp lista här i den här tråden...(listan kommer att finnas på min sida)..
 12. öhh ja skojar Marvin nu eller ;) räcker ibland att man skakar hand med någon ny å säger lite käckt "hej jag e från Borås" för att folk ska börja bli musikaliska ;)
 13. Jag började titta på Star Trek på 70 talet då det bara fanns 2 tv-kanaler i Sverige det var riktigt häftigt å Mr Spock var min stora idol på den tiden ;)
 14. Ahh tack Aike jättebussigt ska kolla upp det
 15. Såg den här helt underbara filmen igår http://se.youtube.com/watch?v=yoyPu95yCxw&...feature=related
 16. Nån som vet var jag kan få tag på "the motion picture" på DVD? den verkar totalslut överallt..
 17. Undantaget Star Trekserierna så tittar/tittade jag på följande serier: *Miami Vice *Ghost Whisperer *Magnum *CSI Miami *X-Files *Millennium *The 4400 *Sopranos *Stargate Atlantis
 18. Jag bor i Borås, Västergötland..här regnar det typ varje dag ;)
 19. Håller med Unkas om Nemesis nästan så man ställer den lite vid sidan om dom andra med nån trevlig TOS figur från 70 talet mellan..kan tipsa om att dom säljer Star Trek-filmerna "special edition" 2DVD på http://www.discshop.se för enbart 69:-
 20. Tack visste inte vart jag skulle lägga in den här tråden
 21. Här e en film som redan är en klassiker enligt mig 5 av 5 The Day After Tomorrow http://se.youtube.com/watch?v=SnvqsWVluCE
 22. jag letade men hittade ingen tråd om filmtipps om andra filmer än Star Trek kanske vi kunde lämna tips hit från bla youtube.se Här e en bra film med Will Smith jag såg för ett tag sen skulle ge den en 4 av 5 möjliga I am Legend http://se.youtube.com/watch?v=o7CC0kbGj6s
 23. alltså kanske lät lite flummigt det jag skrev innan men jag menar bara att barnen från det att dom e små ska vilja leka Star Trek precis som dom idag vill leka Star Wars, jag behöver bara gå in i min grabbs rum för att se tex 1 Darth Vader mask som han kan köra in huvet i å prata med 1 filtredad röst inget fel i det rätt coolt faktiskt, men just att Star Trek ska bli 1 del av deras uppväxt precis som Star Wars e idag, på så sätt kan intresset för Star Trek hålla i sig å medlemsantalen i dom olika föreningarna bibehållas eller tom utökas..
 24. Jag lyssnar på brittisk heavymetal, Judas Priest e dom som e mina husgudar, ett bra sätt att få fixa lite här hemma e att slänga på Judas på anständig nivå då försvinner alla som annars hela tiden frågar "jaha vad ska jag göra nu då?" ;) En höjdar konsert jag var på var när jag såg Kiss återförenade i scandinavium 96 tror jag det va, den första turnén innan dom drog ut på innan pshyscho cirkus, sett dom utan smink oxå men det e inte riktigt samma grej... men lyssnar även på softare saker som typ *mumlar ohörbart*
×
×
 • Create New...