Jump to content

DominionMaster

Stjärnflottan
 • Posts

  122
 • Joined

 • Last visited

About DominionMaster

 • Birthday 01/11/1980

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.orestproductions.com

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Hindås
 • Intressen
  Komponera musik, Tro, Sci-Fi, Styrketräna med mera.

DominionMaster's Achievements

Fänrik

Fänrik (5/15)

0

Reputation

 1. Ja, det lär jag ju göra nu när jag köpt dem Ger alltid serier en andra chans nuförtiden också. Och så dålig är den ju inte, helt klart sevärd!
 2. Jag har sett 12 avsnitt nu. Tycker den är väldigt välgjord och bra skådespelare över lag! Dock slår den inte Battlestar, för jag stör mig på en sak i denna serie. John kommer in och löser alla problem på skeppet, när han knappt vet hur det fungerar. Jag undrar hur de har överlevt innan han kom in i bilden?
 3. Jag valde Leeta. Tycker hon visar stor omtanke hela tiden! Det gillar jag skarpt! (tydligen den enda som valt henne..)
 4. Inga. Då gråter jag inte om den är dålig, men blir positivt överraskad om den är bra!
 5. Ah, nä tvärtom, de utrotades ju nästan. Nu är 1/4% av världens befolkning Judar, inte så många..
 6. Hindås - exakt 3.6 mil från Göteborg och 3.6 mil från Borås!
 7. För att Star Trekvärlden är så enormt stor och man har stor frihet att röra sig i alla årgångar så att säga! Sedan tycker jag grundidéen är så bra, och spinna vidare på Roddenberrys tanke är ju inte fel!
 8. Jag vet att jag ÄLSKADE 8472 när de dök upp i Voyager! Det behövdes ju en ny överlägsen antagonist som kändes trovärdig. Borg är ju dock och kommer att förbli grymma i mina ögon med tanke på hur mycket de har ställt till i serierna och på film.
 9. Vi får se hur allt blir! Just nu känner jag att Gatekeeperprojektet får ta sin tid också! Vill lägga mycket krut på detta projekt! Jag vet ju inte vad Quiet gör i dag, men det hade varit kul att avsluta detta manus vi en gång påbörjade!
 10. Ja, det är klart att den ska ses på bio! Och på premiärdagen!
 11. Tja, det rann ut i sanden kan man säga. Jag har nog inte pratat med Quiet på 4-5 år tror jag. Hon verkar ej vara så aktiv här längre heller tydligen. Grundidéen tycker jag är bra, men vi behöver nog se över manuset en del.
 12. Jag upplever den inte som seg längre, samma sak med Motion Picture. Det är en underbar visuell upplevelse att titta på. Men är man ute efter ett högt tempo ska man se andra filmer som Matrix osv..
×
×
 • Create New...