Jump to content

DominionMaster

Stjärnflottan
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DominionMaster

 1. Ja, det lär jag ju göra nu när jag köpt dem Ger alltid serier en andra chans nuförtiden också. Och så dålig är den ju inte, helt klart sevärd!
 2. Jag har sett 12 avsnitt nu. Tycker den är väldigt välgjord och bra skådespelare över lag! Dock slår den inte Battlestar, för jag stör mig på en sak i denna serie. John kommer in och löser alla problem på skeppet, när han knappt vet hur det fungerar. Jag undrar hur de har överlevt innan han kom in i bilden?
 3. Jag valde Leeta. Tycker hon visar stor omtanke hela tiden! Det gillar jag skarpt! (tydligen den enda som valt henne..)
 4. Inga. Då gråter jag inte om den är dålig, men blir positivt överraskad om den är bra!
 5. Ah, nä tvärtom, de utrotades ju nästan. Nu är 1/4% av världens befolkning Judar, inte så många..
 6. Hindås - exakt 3.6 mil från Göteborg och 3.6 mil från Borås!
 7. För att Star Trekvärlden är så enormt stor och man har stor frihet att röra sig i alla årgångar så att säga! Sedan tycker jag grundidéen är så bra, och spinna vidare på Roddenberrys tanke är ju inte fel!
 8. Jag vet att jag ÄLSKADE 8472 när de dök upp i Voyager! Det behövdes ju en ny överlägsen antagonist som kändes trovärdig. Borg är ju dock och kommer att förbli grymma i mina ögon med tanke på hur mycket de har ställt till i serierna och på film.
 9. Vi får se hur allt blir! Just nu känner jag att Gatekeeperprojektet får ta sin tid också! Vill lägga mycket krut på detta projekt! Jag vet ju inte vad Quiet gör i dag, men det hade varit kul att avsluta detta manus vi en gång påbörjade!
 10. Ja, det är klart att den ska ses på bio! Och på premiärdagen!
 11. Tja, det rann ut i sanden kan man säga. Jag har nog inte pratat med Quiet på 4-5 år tror jag. Hon verkar ej vara så aktiv här längre heller tydligen. Grundidéen tycker jag är bra, men vi behöver nog se över manuset en del.
 12. Jag upplever den inte som seg längre, samma sak med Motion Picture. Det är en underbar visuell upplevelse att titta på. Men är man ute efter ett högt tempo ska man se andra filmer som Matrix osv..
 13. Jag och Quiet hade ju en idé för ett antal år sedan (då gick jag under namnet Mr Borg). Ja, alltså det finns ju både huvud- och biroller. Innan det överhuvudtaget blir någon "audition" måste vi ha många många fler som är intresserade och kunniga inom fler områden.
 14. Ett bra uttal är väl egentligen amerikanska/engelska utan svensk accent, men å andra sidan kanske the universal translator strular Dock är det ju ett krav att man är bra på att spela och har erfarenhet av någon typ.
 15. Nä, jag vet. Men det är kul att tillägga det bara.. Jo, Enterprise är ju ett forskarskepp med en vapenarsenal som heter duga..? Eller ja, ett flaggskepp är det ju faktiskt. I forskaranseendet är det ju inte fel att ha barn och familjer med. Men med tanke på vad Enterpriseskeppen alltid får vara med om är det inte så lämpligt!
 16. En dubbeldvd samt en enkeldvd för 50 kr. de körde en deal med hela första serien för 50 kr. på Ginza en period. Ja, Hitler tänkte utrota alla Judar, det var ju hans tanke, som tur var satte en del andra länder stopp för detta!
 17. Nu har jag dock blivit involverad i Gatekeeperprojektet som kompositör! Känns riktigt spännande. Dock vill jag göra en egen fanfilm, så detta projektet vill jag ändå genomföra på något sätt! Frågan är om 29 år räknas till ungdom? Vilka skulle kunna tänka sig att vara med? Ni kan väl citera mitt ovanstående inlägg, och skriva till namn/smeknamn på det ni vill göra!
 18. Det finns väldigt många bra och mindre kända också, musiken i Battlestar Galactica tycker jag är grymt bra! Många themes i Star Trekfilmerna är ju underbara också. John Williams var bättre förr känner jag, dock överraskade han mig i filmen The Terminal med Tom Hanks. Annars känns bara H. Potterfilmerna som ett hopkok av gammalt. Han är ju gammal också..
 19. Man har ju försökt transportera molekyler, och hur bra det gått vet jag ej. Dock hade jag inte ställt upp som försökskanin, den saken är klar! Det att man skulle klonas i transportern känns ju väldigt fiktivt, så långt tror jag inte det skulle kunna gå i verkligheten dock.
×
×
 • Create New...