Jump to content

Novatron

Stjärnflottan
 • Posts

  53
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Novatron

 1. Sitter och laddar ner startrek online beta. Skall bli kul att testa. Men lär inte vara klart på drygt 2 timmar till. Är väldigt spänd på vilken spelkänsla det har.
 2. Novatron

  Idéer

  Skriv om dina idéer som du tycker WCT skulle kunna använda sig av. Eller som du skulle vilja förvärkligas.
 3. Du komma på fler träffar så kan ju faktiskt chansen minska att du kommer med.
 4. Det är bara ett måste att gratulera på denna stora dag JA och så var det just det ja " G R A T T I S ! "
 5. Lurar någonstans !

 6. Hehe jag skall nog också göra en klingon bara för att också gå mot strömmen. Kapla!
 7. Serien kommer bli väldigt intressant att se får känslan av att det är en dramaserie mer en sci fi när man ser trailern. Min favo är SG1 som jag nog har sett 2½-3½ gång. Gillade många avsnitt av atlantis men den serien var väldigt ojämn i kvallité men också spännande.
 8. Jag skulle vilja se Dexter kopia fast lite mer ond elak gärna som cardassian eller nej förresten Volcan skulle vara någon man inte direkt tänkte det kunde vara.
 9. Spelet kommer bli intressant. Det blir något man kommer att testa i vilket fall. Ser fram i mot det. =)
 10. Väntar med spänning på den fullt fungerande sidan ser lovande ut.
 11. Vad roligt ! Kul att se fler hittar hit ^^
 12. Jag skulle hellre veta vad som händer mellan IX och IIX. Vill se uppbyggnad av karaktärerna och kanske några sidospår som håller sig innan star treks ramar. Uppstamp mot ny fiende eller kanske köra klingons som är en bra utvecklad ras och en av allas favoriter. Skulle vara kul att veta vad Cardasiens gör under denna tidsålder. Dom måste ju finnas med, annars skulle man väl inte uppkalla en drink efter dom. Sedan när vi kommer till filmen skulle den vara bygd på serien då som ett säsongs anslut och gärna med trådar som finns kvar att rycka i efteråt.
 13. Lyssnar på all musik dock mestadels på metal. Gillar kraften i musiken. En av mina absoluta favoriter är Rob zombie. Har på senare tid börjar att trötna på MP3 så blir ofta mer internetradio eller lasfm där det finns en stor variation.
 14. Kanon rulle. Fartfyllt äventyr. Fast saknar lite drama i den mellan dom stora sekvenserna, lite mer inblick på en del karaktärer hade inte varit fel. Gärna lite mer inblick på Nero i början varför han blir som han blir. Han är ju inte ond egentligen utan drivs mer av hat. Som ny film för den som inte sett star trek skulle jag ge den 9 av 10, men eftersom man är gammal fan så kan man tyvärr bara ge den en svag 8. PS: Jag hoppas dom nu kommer skapa en serie snarast som är byggd efter filmen, lite mer dram i den då tack.
 15. Varje gång du ser en person som är gipsad -"Ahhhhhh..... A BORG!"
 16. Jag har bokat på Bergakungen 18:15 sal 1. Vi är hela 6st som skall gå. Har till och med betalt deras biljetter åt dom för att dom skall förhoppningsvis slå upp ögonen för Star trek. Skall gå med min WCT T-shirt.
 17. Säsong 4a enligt mig tyvärr känns det som dom hoppar till sista avsnittet lite väl snabbt. Satt och vänta på vad romelanerna skulle göra. Kändes som just det upp lägget kunde rädda Enterprise.
 18. Novatron

  Wrestling

  Japp eller nja dom är inte riktigt lika underhållande eftersom man aldrig får se dom i närbild utan bara är kommentatorer. Brukar dock sällan kolla på det eftersom man har en massa annat eller så glömmer man bara bort det.
 19. Ja vad skall man säga? Nej tack. Frågan är om man får göra star trek med org karaktärer hoppas att man sätter stop för detta. Frågan är om star trek fansen änns vill se den. En sådan film kan aldrig vara/bli star trek hur mycket dom än efterliknar den. Jag hoppas att Paramount sätter stopp för detta för delvis kanske den kan skada star trek gangern.
 20. Oj har jag glöm att presentera mig "FY på mig" okey here goes! Heter Patrik och bor i Göteborgs-området och är med i WCT. Har varit ett fan av Star trek sedan jag såg första filmen. Älskar Scifi och fantasy spelar rollspel i mellan åt när tiden ges. Har precis börjar samla lite smått på Star trek prylar. hehe har inte kommit långt alls. Har en phaser remote controll II och en phaser från org serien (leksak) skulle vara kul om man kunnat ha ett glasskåp i lägenheten för att visa upp allt man har planer på att skaffa men får se hur det går.
 21. Vi får hoppas på att filmen lägger till trådar som måste knytas. Annars kan man undra vad idén är med filmen ($$$). I vilket fall lär den slå med all action och special effekter.
 22. Det är inte specielt långt fast kanske svårt att gå den vägen om man inte kan innerstaden. lättats är att ta spårvagn 1 eller 6, 3 an går väl också har jag för mig. Det tar bara några minuter.
 23. Novatron

  Farscape

  Det är en kanon serie i mina ögon en av dom bättre serierna lite lik star trek om man speglar dom mot varandra men ändå inte. Dessutom är det prat om en ny serie men denna planeras i första hand bli en så kallad webbserie.
×
×
 • Create New...