Jump to content

dagas

Stjärnflottan
 • Posts

  78
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by dagas

 1. Tyvär måste jag avboka. Var lite för optimistiskt att tro att jag kunde den här helgen. Visat sig vara en del andra saker som måste göras under helgen. Eller snarare saker jag inte tänkte på. Får hoppas det inte dröjar ett år innan nästa träff.
 2. Jag slutar jobbet 16 så kan inte vara i Norrköping fören runt 17. Kan komma då. Minns ungefär var du bodde så kan ta mig från stationen till området och sen ringa om jag får ditt telefonnummer. Det gör inget om ni börjar titta på filmen utan mig.
 3. Webläsarebaserat Star Trek MMO som är gratis att spela och utspelar sig i samma tidsperiod som Dominion kriget i Deep Space Nine. Någon som tänker testa detta? Jag tänker åtminståne ge det en chans, låter som det har potential åtminståne. Här är en intervju om spelet. http://www.mmorpg.com/showFeature.cfm/feature/5125/Star-Trek-Infinite-Space-Star-Trek-Infinite-Space-Interview.html
 4. Vet inte vad som hände med min träff, verkade inte som många kunde komma på den. Ni är fortfarande välkomna hit men kan åka till Norrköping om ni hellre vill träffas hos TH3. Jag tycker vi kan kolla på nått Star Trek avsnitt men också på annan sci-fi så folk kanske får upp ögonen för något nytt. Har Quantum Leap, BSG, Babylon 5, Firefly, Sequest DSV bland annat.
 5. Jag köpte filmen Serenity för några år sen å tyckte den var okey å se på men inget speciellt. Såg nyligen serien Firefly och älskade den. Kollade på filmen igen efter det och den blev klart bättre men serien är ändå klart bättre. Men det tycker jag alltid. Gillar inte Star Trek filmerna eller Babylon 5 filmerna så mycket som serierna heller. Synd att de inte fick göra fler avsnitt. Tycker western/sci-fi passade förvånandsvärt bra och dessutom gillar jag Joss Whedon (iaf Buffy, inte sett Dollhouse å inte mycket av Angel).
 6. Min finansiella situation är inte så bra just nu. Inte ens haft råd att köpa några hyllor på IKEA för att kunna packa upp mina saker sen jag flyttade. Men kan säkert flytta flyttlådorna in till sovrummet eller nått. Har inte längre surround heller å sålt min subwoofer men har kvar mina fronthögtalare åtminståne så klart bättre än bara TV-högtalare. Men ni får gärna komma. Fredagskvällar eller lördagskvällar (alltså 17.00 och framåt) fungerar. Finns plats för upp till 5 personer.
 7. Nyss börjat spela själv. Kändes svårt först men nu börjar jag förstå mer och mer. Till och med börjat spendera pengar på cryptic points eftersom de har 20 % rabbat just nu på saker så köpte några nya uniformer t.ex. TOS uniformerna. Some Jadzia Dax sa "women wore less". TOS uniformerna är ju klart snyggast ^^
 8. ssjdagas heter min account. Morana Sun tror jag min karaktär heter. Bajoran så blir Sun, Morana. Vad är sakerna man får från anomely bra till? som Alien artifact och radiation sample. De har inget value iaf.
 9. Då har man äntligen fått spelet. tog bara 19 dagar...tydligen hade de inte det inne på lager som det stod. Skickades till slut från en lokal butik istället. Var gold edition även fast jag köpte vanliga så liten tröst där åtminståne. Eller är alla versioner gold edition?
 10. Men har ju inte fått spelförpackningen ännu så hur ska jag kunna slå in koden? :P Hoppas den kommer immorn men de har inte skickat mail om att spelet är skickat...
 11. Jupp, det är det. Passade på och köpa ett sånt samtidigt som jag beställde spelet. Men beställde klockan 15 i torsdags och inte kommit ännu så tyvär är onoff ganska sega fast det stod att varorna fanns inne. Vill spela spelet nu ^^
 12. Kan tipsa om 60 dagars game time card på onoff för 93kr. Blir ju mycket billigare än att köpa 30d för €15 eller vad det kostar.
 13. Ambassador är ju i princip en hybrid av Galaxy och Constitution och de delarna borde ju finnas då Enterprise och Enterprise-D är extremt kända skepp.
 14. Jo vi måste inte se på avsnitt från alla serierna.
 15. Tack för informationen. Fint skepp. Kan man skapa i princip alla olika skepp? T.ex. om jag vill göra en Intrepid-class eller en Ambassador-class så går det?
 16. Sämsta avsnittet utan tvekan är ju sista avsnittet säsong 2 (tror det är säsong 2) för de fick slut på pengar och i princip hela avsnittet är ihopklipp av tidigare avsnitt som presenteras som flashbacks. Det är nog sämsta avsnittet i Star Trek överhuvudtaget. Finns inget värre än när man klipper ihop ett avsnitt bara för att tvinga fram ett avsnitt till.
 17. Kollar på voyager dock ej på TV. Börade se om serien igen för 4e gången eller vad det är för nån månad sen. Är på säsong 6 nu. Sen blir det nog inget Star Trek på ett tag. Sett alla serierna 3-4 gånger var redan förutom TOS och TNG som jag "bara" sett 2 gånger. Voyager känns inte så bra numera. När det gick på SVT för ca 10 år sen så verkligen älskade jag det men numera tycker jag det inte alls håller samma klass som de flesta andra Star Trek. Det är fortfarande bra men känns som så många teman handlar om sådant som redan tagits upp i DS9 eller TNG. Vissa avsnitt känns som rena rip-offs. Voyager känns lite som Star Trek light om ni förstår vad jag menar. Dock så är det fortfarande en bra serie och klart värd att se på även fast jag redan sett den så mycket.
 18. Om besluten är de rätta så är det väl rätt att du bossar över de andra? ^^ Själv skulle jag säga att jag är blandning av Chakotay och Harry Kim med lite släng av doktorn och Torres.
 19. Jag flyttar in i en fräch bostadsrätt i Oktober (byggår 2006) så tänkte kolla om det fanns intresse för en Star Trek träff/Inflyttningsfest i slutet av oktober eller början av november.
 20. Så det finns fortfarande folk som spelar spelet? Från vad jag läst på mmorpg.com så hatar folk spelet men så är det mest hardcore-spelare som hänger där å som kör 20h om dygnet å sen klagar på att spelet tog slut. Jag körde betan och tyckte att det var helt okey. Inte sämre än andra MMO och att det är Star Trek gör ju saken bättre. Beställt spelet så tänkte fråga här om man får joina några. Funderat på att rollspela om det finns några här som gör det, men vet inte om spelet passar för det. Vad för saker har hänt sedan betan? Har spelet förbättrats något?
 21. Tar väl någon annan dag när fler kan. Bara 3 personer blir inte mycket till träff.
 22. Vilka är det som kan säga att de med stor säkerhet vill komma? Exakt datum kan vi bestämma sen men skulle bara ha lite koll på ungefär hur många som kan tänkas komma.
 23. Kan förstå ändå att folk missförstår. Om det var en klubb som hette "No foreigners" och det stod "Vi är ett gäng svenskar som gillar att träffas å dricka öl å snacka" skulle jag anta det var en rasistisk klubb. Tyvär så misstolkas saker ofta, speciellt då de som tog ner bladen inte känner dig så kan inte veta vad du menar. Ni som sa på förra träffen att Janeway inte är bra har så himla fel. Hon är ju hur bra som helst ^^ Men så gillar jag sådana kvinnor. Janeway eller B'ellana Torres är mer min smak än t.ex Kes eller Troy. Ska vara lite glöd i dem =) Janeway quote of the day "There is coffee in that nebula."
 24. Du är inte den första som undrar om jag är tjej eller kille. Har sett Married With Children men måste erkänna att jag inte kopplade ihop No Ma'am med den serien. Själva poängen å vara hos mig är ju ljudanläggingen så känns lite bortkastat å bara prata =P men vi behöver väl inte titta på TV hela kvällen. Har inte spelat Scene It. Har en XBOX 360 och Playstation 2 men inga "party spel". Kollar på Voyager. Inte tänkt på det förut men det är väldigt mycket "shaky cam" i den serien. Alla Star Trek har det men aldrig sett folk rulla runt i kullerbyttor på golvet på bryggan innan. verkar som Intrepid-class skeppen har kass stötdämpning. Tänkte också att vi kanske kan se på nån annan sci-fi än Star Trek. De flesta av oss har väl sett Star Trek avsnitten redan men finns ju mer bra sci-fi. Har Quantum Leap, BSG gamla å nya, Babylon 5, Farscape, Lexx, Space Precinct och Fireflyfilmen Serenity (dock inte serien). Kan tipsa om den filmen om ni gillar tryck i basen ^^
 25. Jag gillar relationsdrama i Star Trek även fast jag är kille. Att bara tjejer gillar kärlek är lika dumt som att säga att bara killar gillar action. Tycker dock DS9 har bättre relationsdrama än Voyager. Jadzia å Worf. Quark å den där Klingonkvinnan. O'Brian å Keiko å Kira. Sisko å Cassidy. Bara för att nämna några.
×
×
 • Create New...