Jump to content

tsara

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

About tsara

 • Birthday 03/12/1983

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://nordigheterdeluxe.wordpress.com

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Malmö
 • Intressen
  Spela tvärflöjt och titta på ST.

tsara's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Ok, maj ut alltså! Ja, det verkar variera väldigt hur de olika BK tar in. På det senaste stället jag var sa de att de tar in andra sorter om den de har nu säljer bra (en liten shuttle). På ett annat sa de att de får in nya en gång i veckan, där hade de just nu bara Bones. Så alla tips från folk i Malmö om var vad finns är så klart uppskattade.
 2. På stället jag inte fick köpa sa killen att vi vuxna ska låta leksakerna vara kvar till dem de är gjorda för, barn. Men, jag kanske lockade fram hans barskhet, för när jag frågade om jag kunde köpa leksakerna utan mat till så var jag ju så säker på att jag skulle få göra det, så när han sa nej blev jag så överraskad att jag skrek ut ett högt "VA??". Ren överraskning som han kan ha uppfattat som att jag blev sjukt sur på honom. Fast jag blev mer genuint chockad. Men ett andra försök på ett större BK gav mig McCoy och en communicator. Killen i kassan verkade tycka det var dyrt med 15, så jag fick communicatorn gratis. Och förresten, är det någon som vet hur länge figurerna kommer att finnas på BK?
 3. Kilade inom ett BK timmen innan filmpremiären för att ladda upp med leksaker, men blev nekad och dessutom rätt förolämpad av the staff på stället. Not nice! Så det verkar vara lite upp till varje ställe att sälja utan meal eller inte. Tur att Malmö har många BK (som vege trodde jag aldrig jag skulle säga det, haha).
 4. Störigt till max. :blink: Gick också upp sju för att fixa biljetter - trots en lång dag framför mig på fredagen och en sen kväll på torsdagen. För att bli omkörd av en smygis... den riktiga premiären har bara lite mer än halvfullt. Antingen är det premiär, eller inte! Nu måste jag köpa biljetter till två premiärer. <_<
 5. Inte säker! En gång för några år sedan när jag var på Burger King var det en förälder som gjorde det till sitt barn. Barnet hade fått fel leksak och ett mastodontutbrott över det, så pappan köpte en annan. Så det är mer den minnesbilden som hänger med fortfarande... men är inte säker på att det går.
 6. Haha, ja så får det bli. Man får samla in alla tjänster som personer överhuvudtaget kan tänkas vara skyldiga en. "Jag hjälpte dig flytta förra året, nu får du äta en hamburgare åt mig". Men som sagt, jag tror att de säljs separat också, även om priset kanske är nästan detsamma som för ett helt meal.
 7. Snokade runt på ett BK i Malmö i går men än så länge ingenting. Måste bara lösa logistiken mellan att själv vara vegetarian och dregla efter ett BK-meal... :rodna: Men man brukar nog kunna köpa bara en leksak också, hm.
 8. Set Whoppers to stun... Men en Spockfigur borde följa med Burger Kings vege-meal!
 9. Nej, vanliga filmer brukar det inte va problemos med. Har du varit på någon filmpremiär i stil med en Star Trek-premiär, var det stort tryck efter biljetterna då? Svårt att veta hur snabbt de kommer gå, eftersom man inte alls vet hur stort intresset är för filmen i sin stad, för min del Malmö...
 10. Så är det helt enkelt bara att sitta framför datorn en kvart innan biljetterna släpps och vänta på att de blir bokningsbara? Verkar för enkelt på något sätt.
 11. Ah, boka framför datorn, har inte ens tänkt på det! Har aldrig köpt biljetter till någon filmpremiär alls tidigare, och har hela tiden gått och haft bilden av att jag ska stå och frysa i en kö utanför biografen, haha. Men det är klart. Man köper ju alltid annars över internet, så varför skulle man inte kunna göra det nu? Skönt.
×
×
 • Create New...