Jump to content

Captain Mariah

Stjärnflottan
 • Content Count

  1,073
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Captain Mariah last won the day on August 3

Captain Mariah had the most liked content!

About Captain Mariah

 • Rank
  Kommendör av 1:a graden
 • Birthday 04/19/1982

Profilinformation

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

7,883 profile views
 1. Finns det någon här som spelar Star Trek Online..? Jag själv spelar nästan dagligen. Vore roligt och ha lite svenska star trek vänner online,.. jag har alias 'thestargaze'. lol .. jepp... spelar star trek online via pc. Vill också påpeka det är mycket som händer via Star Trek Online. Många original skådespelare/karaktärer medverkar i Star Trek online. Nyligen var det några ifrån Ds9 som Nog, Quark, etc som lånade ut sina röster till några avsnitt. Skådespelare som porträtterar Tilly eller Captain Lorca ifrån Discovery som är med. Nu i september är det Anthony Rapp som spelar Lt. Stamets som kommer med ny material i spelet. Här en teaser som visar lite vad som kommer. Nu i helgen kommer de avslöja lite mer om vad som kommer framöver i STO.
 2. Önskar att jag i Las Vegas denna helg #stvl .. kanske nästa år. 😃

 3. Jaha, nu är man ute i den riktiga världen som doktorand och ingenjör. 🙃 Men jag är fortfarande like Star Trek nördig som tidigare. 

  1. Pjotr'k

   Pjotr'k

   Underbart - grattis till din karriärs uppstart!

  2. Captain Mariah

   Captain Mariah

   Tack!

 4. Besviken över att jag inte kommer att kunna se dessa avsnitt på Netflix i höst. Förstår inte varför. Hoppas de tänker om...
 5. Snart doktorand,... fortfarande Star trek fan. Aktiv på Star Trek Online!
  1. loghaD

   loghaD

   Grattis! Får se om jag kan säga detsamma om sisådär ett år eller så :)

  2. Captain Mariah

   Captain Mariah

   Tack ;) Ännu inte klar men snart där!
 6. Har inte varit här på ett tag,.. tiden går fort. Kul att se att inget har förändrats här.

 7. Jag är verkligen ledsen att höra detta. :/ Kommer ihåg FleetAdmiral när jag tidigare var med och hjälpte till med hemsidan. Jag har själv förlorat min mamma nyligen till liknade sjukdom,.. det är hemskt vad livet kan vara orättvis ibland. Jag kommer ihåg när jag gjorde den där avatar bilden till honom, hade nästan glömt bort det. Det var ändå ett par år sedan.
 8. Snart kommer du kunna spela Romulan.. med level 1-50 episodes. Jag ser fram emot det...
 9. Finns det en sk. svensk "fleet" för startrekdb? Jag skulle gärna vilja låta en av mina karaktär vara med i en sådan grupp.
 10. Jag personligen gillar "KAGE" eller andra mark uppdrag,.. Om det finns intresse för att skapa en svensk "grupp" på STO för t.e.x. STF så skulle det vara av intresse.
 11. Wow, vad roligt! Jag sättet genast igång och ser om filmerna, återkommer med kommentarer! Tack för påminnelsen!
 12. Nja... STO är inte helt dött. Just nu finns det den sk. starbase uppdraget. Dvs.. man måste spela STF uppdrag för att samla upp Fleet Marks för att uppgradera flottans bas och därmed tillgång saker och ting på basen. Man måste dock tillhöra en flotta... Det klart,... springer man igenom alla tillgängliga avsnitt så finns det inte mycket att göra. PvPs finns ju alltid dock.
 13. Jag är med... wow, jag har letat efter att få tillfälle att se om alla filmer och serier. Måste se till att jag tar med dem till Norge. ;)
 14. Jag hittar inte Gatekeeper på Facebook, har du en direkt link?
 15. Jag hörde ett rykte om att det skulle visas Star Trek i svensk TV under sommaren, stämmer det? Jag tror det var en reklam som sa något om att det skulle börja nu på söndag?? Är inte helt säker.. men har någon hört talas om detta?
×
×
 • Create New...