Jump to content

thestargaze

Stjärnflottan
 • Posts

  1,093
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

thestargaze last won the day on February 11 2020

thestargaze had the most liked content!

2 Followers

About thestargaze

 • Birthday 04/19/1982

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Jönköping

Recent Profile Visitors

10,160 profile views

thestargaze's Achievements

Kommendör av 1:a graden

Kommendör av 1:a graden (11/15)

2

Reputation

 1. 👍 hoppas du tycker det är roligt. Tänker ta upp det igen när jag har semester .
 2. Hallå .. någon där?

  1. thestargaze

   thestargaze

   Japp .. glömde mitt login ..

 3. Spelar fortfarande varje dag .. antar jag är den enda härifrån som är aktiv med STO.
 4. Har lyssnat på de första 5 avsnitten. Är faktiskt roligt .. rekommenderar starkt till alla Voyager fans. Varför inte se om alla avsnitt i takt med våra gamla vänner ’Tom’ och ’Harry’ .. ? 😜
 5. Jag tycke Picard var bra, men säsong hade några problem med t.e.x tempo .. mitt största besvikelse var nog de sista minuterna på sista avsnittet med Picard. Tyckte det var lite klumpigt ihop skrivet och filmat. Hade nog föredragit ett annat avslut ,.. är jag glad att Picard är kvar men jag vet inte vad det innebär nu .. Serien var vackert i scenografi och miljön och jag gillade många av karaktärerna (inte alla). Är dock rädd att vi inte kommer att höra ifrån Narek nu eller hans syster. Jag ger Picard ett högt betyg men den kan vara bättre. Ärligt talat det bästa med Picard för mig var nog att se Riker och Deanna igen och framförallt att återse Seven of Nine (och allt annat Borg innehåll och karaktärer). Hoppas hon får sin egen serie eller blir en ’regular’ karaktär .. det är ingen hemlighet att jag älskar allt med Borg innehåll i Star Trek .. kul med att en del känns igen ifrån Star Trek Online.
 6. Ha ha .. jo, kanske som en ’short Trek’ eller liknande. jag vet dock inte om det finns intresse för detta .. jag gillade dock captain Proton scenerna när det var på Voyager ..
 7. Tips! I natt ska hela Voyager gänget träffas i en live feed, jag tror att det går att kolla på det senare på youtube .. Länk till Voyager reunion ..
 8. Ville ge lite tips om att skådespelarna som spelade Tom Paris och Harry Kim har en podcast och en patron version (för de som vill ha lite mer exklusiv innehåll) där de går igenom deras minnen för varje avsnitt i deras genomgång av Star Trek Voyager.. het tips för alla Voyager fans. Podcast The Delta Flyers Dessutom kommer det bli en Captain Pike serie . .. !! Hurra!! Battlestar Galactica finns nu på Amazon Prime .. 😉 Serien Legends of Tomorrow på Netflix kommer att ha en Star Trek tema i deras nästa avsnitt..
 9. Följer Star Trek Picard tåget. Måste säga att det är roligt att få se Seven of Nine (Annika) igen. Hon är min favorit och det är spännande att följa hennes story. Hemskt öde för alla XBs, vet inte om det var nödvändigt. Undrar om det kommer att locka Borg tillbaka. Hade hoppats att de skulle bli en mini-borg kluster med Seven som drottning.. men jag antar att det är kanske bäst så. Så nu vet Soji vem hon är,.. ska bli intressant och se vart det leder. Inte så många avsnitt kvar nu. Roligt var det också att se Deanna och Riker igen,..
 10. Jag gillade avsnittet, mycket mera go jämfört med tidigare avsnitt. Bättre konversationer/scener etc.. man får veta lite mer om karaktärerna och dess miljöer vilket jag gillar. Det som kanske gör denna serie annorlunda jämfört med tidigare serier är att Picard är inte perfekt kapten längre. Det kan finnas folk som inte gillar detta. Jag har inget emot det, men det är verkligen en konstrast till den Picard man lärde känna i TNG. och hur det har påverkat Romulan sedan starfleet övergav dem. Jag gillar att man får se nya världar och får se mer ifrån perspektivet ifrån t.ex. romulans och Borg. Gillar att man ger mera historik till Romulans och dess kultur än vad man tidigare sett i TNG. vet inte om jag gillar Narek story med Soji.. köper inte riktigt deras kärlekshistoria.. ganska tråkigt med upprepning av i princip samma scene. Gick lite framåt med Narek och hans syster i detta avsnitt och får veta vad hans avsikt är (även om man kunde gissa detta). De verkar ha en ganska underlig relation. Men jag är okej med vad jag har sett hitintills,. Hoppas de kommer med någon förklaring dock ., slår vad om att Narek blir kär i Soji,.. tråkigt och förutsägbart enligt min åsikt. Hopps han verket ifrån hans uppdrag, men har känsla av att han kanske gör det eftersom hans ’syster’ påminner honom hela tiden. Gillade överraskningen på slutet. 😉
 11. Hej, jag är thestargaze#3279 på Discord om ni vill chatta. Finns också på Facebook, dm mig för länk.
 12. Jag gillade avsnitt 3, men jag måste erkänna att jag tycker att det går väldigt långsamt framåt. Jag har inget emot att de utvecklar ’storyn’ men mycket av scenerna känns som onödigt utfyllning. Effekterna är fina att titta på men det hjälper inte om storyn är dåligt skrivet eller utfört. Lite förbryllad över Romulanska syskonparet, de står och viskar i varandras öron lite väl närgående .. vi får väl se vad det handlar om. Tycker också att han Narek? är väldigt lik unga Spock ifrån Discovery. Undrar vad det kommer att leda till,.. speciellt om det mystiska ex-Borg Romulanska kvinnan och den storyn. De var noga med att säga att det var de enda /första Romulan som har blivit ”assimulated” och det var det som antagligen ett virus eller likande som fick kollektivet att koppla loss Borg skeppet. Vet för lite om de nya karaktärerna gör att ge någon åsikt om detta,.. Man kan ju undra varifrån den unga forskaren (med blont hår) fick sitt vapen ifrån. Om Starfleet fick henne att spionera på Picard eller något liknande. Jag gillade inte direkt scenerna med före detta Starfleet officern,.. förstod inte riktigt varför hon var så arg på Picard?
 13. Va roligt, .. har aldrig spelat brädspel. Tror ja .. ha ha .. osäker vad det är. (Jag är en 82:a och arbetar med fysik) /Susan
×
×
 • Create New...