Jump to content

747

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

Profilinformation

 • Kön
  Säger inte

747's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. MirrorMask (2005) - Manus av författaren Neil Gaiman samt hans vapendragare, vän och illustratören Dave McKean, där den sistnämnde även står för filmens regi. http://www.youtube.com/watch?v=9GDRusES-D4. Beskrivning av handlingen @ Filmdelta. + Den visuella biten är både unik och storslagen. + Fantastiskt musik. + Bra och engagerande handling. + Bra insatser av skådespelarna. - Inget för mig, men den visuella stilen kan nog avskräcka en del från att se filmen.
 2. Mycket intressanta idéer faktiskt. Både att man sätter andra än dom hägre befälen i fokus och att en kommande serie skulle kunna ha flera olika "story arcs" istället för ett eller ett fåtal. Sedan skulle jag även se att man gör kortare säsonger. Gärna runt 13 avsnitt som många gånger brukar vara ett bättre alternativ än säsonger som är 20+ avsnitt.
 3. Den här diskussionen är också tröttsam i längden tycker jag. Speciellt då vi vet att den inte ger någonting eftersom kritiken inte kommer Jesper tillhanda. Vill man ens ha en chans att försöka påverka Jesper till att välja andra gäster så riktar man lämpligtvis ett mejl direkt till honom istället. Själv har jag inga som helst problem med att flera gäster är återkommande från år till år, då det ger människor i dom olika städerna chansen att träffa sin idol och få något signerat av dom. Är jag inte intresserad så hänger jag inte upp mig på det, utan fokuserar istället på dom andra gästerna eller rent av ägnar mig åt att umgås med vänner och shoppa lite.
 4. Gästerna till Stockholmsmässan är nu klara. http://www.scifiworld.se/ Datum: 27 - 28 november 2010 Tid: 10.00 - 18.00 Biljetter: 100 SEK/dag. Barn (3 - 7 år) 60 SEK/dag. Köpes på plats. Plats: Stockholmsmässan, Mässvägen 1, Älvsjö Robert Englund Edward Furlong Kristanna Loken Joe Flanigan Andrew Sachs Guy Siner
 5. Men då ska man helst tillföra något också.
 6. Man borde lagt ner serien efter första säsongen. Tycker att den bara blir sämre och sämre. Ett praktexempel på hur man inte tar vara på ett intressant koncept utan låter det havererar fullständigt.
 7. Ser ingen som helst anledning att gå på bio lägre. Jag har allt jag behöver här hemma för att få upplevelsen av att se filmen på bio. Det är för dyrt att gå på bio och för många störande moment för att jag ska göra det. Tror inte att jag varit på bio på 3 år eller så.
 8. Filmen är ett klockrent köp. En mycket bra och unik film. Något man sällan ser bland all skit som Hollywoodfabriken spottar ur sig dessa dagar. Kolla gärna upp Richard Kelly andra långfilm Southland Tales. Lika bra och unik den med.
 9. 747

  Fanboys

  Ett givet köp för min egen del. Är rätt säker på att jag kommer känna igen mig i en hel del när jag väl ser filmen.
 10. Jag bor inte i Stockholm, men hade jag gjort det så skulle jag försökt få tag på fribiljetter. Tror att filmen kan vara riktigt bra. Jag gillar den här typen av "word-to-mouth" filmer.
 11. Läste om det här på ett annat forum och tyckte det var värt att tipsa om även på stdb. http://www.tv.nu/_kampanj/PA/
 12. Det är ju även en kostnadsfråga. En del kanaler har ju råd att köpa in en tv-serie och börja visa den kort tid efter att den har börjat visas i USA. Några exempel är ju FlashForward som TV4 börjar visa i slutet av oktober. Första avsnittet visades i USA i slutet av september vilket gör det till en månads väntan. Kanal 5 började sända Fringe väldigt kort tid efter att sändningarna hade startat i USA. Så det beror väl på hur pass intresserade tv-kanalerna i sverige är och om dom har råd. SGU lär säkert inte vara billig att köpa in så här kort tid efter premiären i USA.
 13. Dom har nog inte några rättigheter till den tv-serien i dagsläget men det skulle inte förvåna mig om dom har förtur på SGU eftersom dom har visat SG-1 och SGA innan. Jag hoppas att det är TV6 som köper in den. Den skulle platsa bra i tablån under deras "Sci-Fi Fredag".
 14. Grattis. En alldeles förträffligt databas måste jag säga. Den har jag haft mycket glädje och användning av under åren som har gått sedan jag först upptäckte den. Må den leva uti hundrade år.
 15. Man ordnade väl även en "Q&A" samt filmvisning när Rutger Hauer kom under hit 2002 har jag för mig. Men det kanske är så att det inte har dragit tillräckligt med folk för att Isberg ska vilja satsa på det en gång till.
×
×
 • Create New...