Gå till innehåll

Lingontass

Stjärnflotteakademin år 2
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Lingontass

  1. Samma här, och lite humor är aldrig fel!
  2. Först tyckte jag låten var fjantig och alldeles för smörig, och smörig är den förvisso fortfarande. Men den passar ändå riktigt bra till serien, texten handlar ju om att efter lång väntan och mycket slit äntligen nå sitt mål, vilket ju är det Enterprise första resor handlar om. Dessutom är intro-videon faktiskt riktigt vacker. Enterprise verkar överhuvudtaget ha fått mycket negativ kritik för att den skiljer sig såpass från resten av serierna, men den handlar ju trots allt om hur allt såg ut innan Federationens bildande, långt innan TOS, TNG och alla andra serier. Sedan kom en ny och poppigare version i säsong tre, den är kass.
  3. Tackar! Pluggar kemiteknik på Chalmers, liiite Star Trek-relaterat minsann <_<
  4. Nu hade jag rätt låga förväntningar på filmen, då jag trodde handlingen skulle skära sig med originalserien. Men jag måste säga att jag blev positivt överraskad! Tidslinjen störde mig något, visserligen, men man får tänka på att allt faktiskt utspelade sig i en alternativ verklighet, om jag inte minns fel. Dessutom gjorde skådespelarna ett otroligt bra jobb i att återskapa karaktärerna från originalserien. Filmen innehöll dessutom en lagom dos av humor, science fiction, relationer, konflikter och action. Därmed borde den kunna locka till sig en hel del nya Star Trek-fans.
  5. Hej! Jag har varit medlem här i några veckor, så det är väl hög tid att presentera sig. Susan heter jag, är 21 år och jag pluggar och bor i Göteborg. Mitt Star Trek-intresse är relativt nytt, jag fastnade för TNG när det gick på tv för ett tag sedan och har sedan dess hunnit kolla igenom filmerna, originalserien, Enterprise och givetvis TNG. För tillfället är det Voyager som g??ller!
×
×
  • Skapa nytt...