Jump to content

qxl

Stjärnflotteakademin
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. qxl

  Ett citat ?

  Hej igen, nu har svaret kommit. Huh!Spock = Husbock Jaja vad kan man säga om dessa knepiga lekar. Inte för att jag kan påminna mig om det uttrycket så det är väl påhittat.
 2. qxl

  Ett citat ?

  Nu har jag fått lite fler ledtrådar, det rör sig om en frågesport. Följer neda, obs allt rör ej star trek men ni kanske kan se ett samband. " Hej! Jag har fått 39 liknande frågor som skall översättas till INSEKTER och här kommer de sista i raden. Fiskarfru i Götet CIKADA City + ADA (min tolkning) Sa James T Kirk när han såg något obehagligt? ?? Upphetsat tillstånd av matematisk storhet av minsta heltalet ETTERMYRA = Ett Term Yra Tas med stock Mått = MOTT Hade Jesus varit om han lagt på en rem gick på vattnet = VATTENLÖPARE På ena sidan av svenskt plan? blågul = BLÅVINGE As med tvekan inför gyttja Tor är as dy = gyttja tvekan = TORDYVEL Smidd asp ?? Finne ?? Dessa tre har jag fortfarande besvär med att få mitt AHA! Hoppas det hjälper!" Japp det var det
 3. qxl

  Ett citat ?

  Ja säg det, jag har frågat min kollega men han har inget mer att ge mig än detta så jag vet inte ens var hans fråga i sin tur kommer ifrån, nån frågesport eller korsord kanske..
 4. Hej på er, jag har fått en fråga ifrån en kollega och tänkte att någon mera insatt kanske kan hjälpa mig här, jag har sett väldigt mycket ifrån Star Trek men kan inte komma på detta. Nåja här kommer frågan. "Sa James T Kirk när han såg något obehagligt? Uttrycket skall sedan översättas till en Insekt." Ja finns det någon här som kan bli klok på detta.
×
×
 • Create New...