Jump to content

cox

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by cox

 1. Okej så flygande rymdskepp och allt annat är mer troligt då? okej då jag får väl fabricera en lösning för framtida technical manual användande:

  Taggarna ingår i ett avancerat sköld och stabiliseringssystem som dels gör att "repet" hålls utsträckt och dels avlastar repet och rymdskeppet från all kraft som brytningen skapar (skakningar med mera).

  Nöjd? J.

  Så vitt jag vet så finns det faktiskt flygande rymdskepp så ja, det känns mer troligt. Jag håller fortfarande fast vid att utformningen av "borren" var överdriven och opraktisk.

 2. Jag glömde seriöst bort att andas när Kirk och Spock slogs! Älskade även den första "ögonbrynsresningen" av den nya Spock.. han fick nog öva länge på den...

  Var annars rätt dämpad stämmning i salongen i Uppsala, kan ha berott på att det var förpremiären på torsdagen då det var färre som hittade dit, på grund av att det var rätt begränsad information från sf:s sida.

 3. Alltså, jag tror inte att jag nånsin har sett ett klingonbarn, nån som vet i vilket/vilka avsnitt de förekommer? (Vet att B'elanna syns som barn i Barge Of The Dead, men jag menar ett 100% klingonbarn)

  Ja, de visar rätt många klingonbarn i next gen. Tror mig har sett B'elanna men är inte säker påi villket avsnitt...

×
×
 • Create New...