Jump to content

joppeg

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

joppeg's Achievements

Kadett 3:e året

Kadett 3:e året (3/15)

0

Reputation

 1. Aah det är ju sant, Ferengi introduceras väll dock i Enterprise? Även om de inte är medvetna om att det är Ferengis ^^,. Och att klingoner knappt är med är ju pga att det är fel kvadrant men förstår hur du menar. Känns lite b dock av de som skrev Ent att introducera en såpass viktig ras som inte är med i nån av de andra serierna.
 2. Tjenare! Har precis kollat igenom första säsongen av Enterprise och detta är den enda serien jag inte sett. Något jag dock undrar över är om "The Sulibans" har varit med i någon annan serie och jag helt missat det? Verkar skumt då de är en av de mest framstående raserna i kvadranten och att de sedan skulle försvinna.
 3. Ojjdå, såg precis klart Voyager serien och detta avsnittet nu , 10 år efter det släpptes altså.. . Riktigt bra avsnitt med ett oväntat slut, blev dock lite besviken på slutet då jag skulle vilja fått se en inblick hur alla hade det säg några år senare. Hur det gick för Doktorn och Seven på Jorden osv.
 4. Okej då blir det voyager! Faktum är att jag har tillgång till TOS av en vän. Men såg ett avstnitt och det känns lite väl gammalt när det gäller effekter osv tyvärr
 5. Har kollat nästan hela DS9 nu och måste erkänna att den nog är bättre än TNG överlag Tycker att Garrak/Quark gör väldigt mycket för serien. Men vilken av Voyager och Enterprise tycker ni att jag skall se nu?
 6. Precis fått hem de två första DS9 säsongerna :)

 7. Idag kom båda boxarna på posten, så blir att kolla klart TNG fort nu!!
 8. Okej, kanske kan vara bra men tror hellre jag satsar på nån med skådespelare. Men ni ska ha tack för svaren allihopa!
 9. Okej, jag tror säkert det blir bra ;). Då kommer jag se klart alla och kanske blit TOS efter det vem vet haha. Men det är ju ett bra tag kvar tills det isf.
 10. Redan beställt Säsong 1 & 2 nu, fick bli julklappen haha. Men kommer självklart se de andra säsongerna efteråt, något måste man ju ha att göra innan man lägger sig även om det kanske inte blir lika grymmt som TNG. Så du tror inte boxarna kommer finnas kvar särskilt länge till? Jag tror inte att de två extra billiga boxarna jag länkade till kommer att finnas kvar länge till. Okej:/, men tar och kollar ifall dom två första verkar någotlunda bra, sen spelar det ingen roll om jag får betala några hundringar extra om jag tycker att serien är sevärd
 11. Redan beställt Säsong 1 & 2 nu, fick bli julklappen haha. Men kommer självklart se de andra säsongerna efteråt, något måste man ju ha att göra innan man lägger sig även om det kanske inte blir lika grymmt som TNG. Så du tror inte boxarna kommer finnas kvar särskilt länge till?
 12. Såg även att man kunde få två boxar för 500kr, plus att det var 50kr rea på det altså 450, så lutar nog åt att jag beställer ds9 Säsong 1 & 2
 13. Okej, Ds9 kan ju vara kul med iom att worf e med. Den remastrade versionen kan ju också vara kul att se om effekterna är såpass bra. Vilken av voyager och enterprise är bäst då?
 14. Hej, Har snart sett klart på hela TNG serien och dessutom alla filmer. Frågan är nu vilken serie det blir att kolla på nu? TOS känns inte så intressant pga de dåliga effetkterna. Det står väll då mellan Ds9, Voyager och Enterpreise. Tycker Ds9 verkar mest intressant av dem, vilken tycker ni?
 15. Okej:), Så vilken tidslinje går man efter?;)
×
×
 • Create New...