Jump to content

Stefan

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Stefan

 1. Äntligen verkar Star Trek TOS/Säsong 3 Remastrad BD ha fått sitt svenska "releasedatum", 2010-03-24. Märkligt att det tar så lång tid, i USA har den ju varit släppt sedan i december.
 2. Så har äntligen säsong två av TOS remastrade BR-utgåva ramlat ner i brevlådan (tillsammans med den nya filmen). Det ska bli grymt kul att se vad dom åstadkommit den här gången. Säsong ett som var fantastisk har jag kollat på två gånger (först på HD-utgåvan när den kom för snart två år sedan och senare på BR-utgåvan som kom i slutet på våren) så längtan efter något "nytt" var stor. Någon annan som sett dessa lysande versioner av TOS?
 3. Det skulle ju vara bra om man la upp en "Senaste uppdatering" på första sidan så att man vet vad som ändras efter hand som sidan färdigställs.
 4. Det ser mycket lovande ut tycker jag.
 5. Men det är ju kanon att den äntligen blir klar. Ska bli spännande att se vad som åstadkommits. Stefan WCT#2
 6. Tidigare försöka har ju inte varit helt lyckade så det är nog en god idé att göra en "marknadsundersökning" bland medlemmarna vad dom tycker innan man chansar. Om vilken sorts aktiviteter de i så fall hellre vill ha än dessa avsnitt menar jag. Personligen tror jag att med rätt "marknadasföring" så kommer bytet av bio bli ett lyft för treffarna.
 7. Ja, det tycker jag. Avsnitten kan man, trots allt, titta på hemma.. Att se avsnitten hemma går ju knappast att jämföras med att se dom på bioduk tillsammans med andra trekkers.
 8. Inget kan väl slå Star Treff 97?
×
×
 • Create New...