Jump to content

Admiral Picard

Stjärnflottan
 • Posts

  217
 • Joined

 • Last visited

About Admiral Picard

 • Birthday 09/15/1985

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Norrköping
 • Intressen
  Film , musik och fotboll.

Admiral Picard's Achievements

Löjtnant

Löjtnant (6/15)

0

Reputation

 1. Fick reda på detta av THT igår natt. Man är väldigt berörd och chockad av denna nyhet. En man som har åstadkommit så mycket under sin livstid och en väldigt talangfull skådespelare samt väldigt respekterad av Många är nu borta. Må gud skänka dig frid Leonard Nimoy. "I have been and always shall be your friend" End of transmission.
 2. När man tänker efter angående Star Trek : Enterprise kan jag bara säga så här. Jag är ett stort Star Trek fan och jag måste säga att när jag ser Rick Berman och Brannon Braga får mig att brinna inombords. Dem var anledningen "Enterprise" inte fick sina sju säsonger. Rick Bermans försvar "vi hade inget kvar att skriva om". Som lojal Star Trek-fan så måste man stå upp för vad som är rätt. Vi är anledningen till denna franchise var så lyckad. Jag förstår om man ville gå i pension och var trött på att skriva. Okej vända det till fansen. Hur många av er skulle kunna skriva en story för Star Trek? Jag vet att jag kunde. Jag har så många idéer och scenarier. Jag vet att de flesta av er gör. Rick du gjorde en dålig sak!
 3. Då var det dags igen ! Ser framemot en händelserik Lördag. Make it so !
 4. Då är man på kreta efter mycket om och men

 5. Fleet Captains har jag sett florera lite överallt, det skulle vara roligt att pröva på. Säg till om ni vill att man går med och bidrar till kostnaden av spelet, eftersom sånt kan vara dyrt. Jag vill vara med och är mer än villig att bidra . Säg bara till !
 6. Trodde det var bara en dröm men nu har det blivit verklighet! Detta ska vi ta vara på och ta hand om. Mycket arbete kvar men roligt är det !! Make it so !
 7. Vill tacka er alla för en Super trevlig dag ! Igår så skrev vi ett stycke historia. Make it so !
 8. Det har dem verkligen gjort. Mina kollegor på jobbet har fastnat men vet inte om dem kan komma dock har dem sett Star Trek, så vi får hoppas på nån dyker upp. Har en vän som kör budbil och han skulle sätta upp plancher åt mig i Söderköping .
 9. Jag läste länken angående styrelse ordförande och det är väl inget att diskutera om förutom att rösta fram en ordförande. Det är därför man istort sett alltid låter en ordförande få vara en av firmatecknarna. Precis =)
×
×
 • Create New...