Jump to content

Admiral Picard

Stjärnflottan
 • Posts

  217
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Admiral Picard

 1. Fick reda på detta av THT igår natt. Man är väldigt berörd och chockad av denna nyhet. En man som har åstadkommit så mycket under sin livstid och en väldigt talangfull skådespelare samt väldigt respekterad av Många är nu borta. Må gud skänka dig frid Leonard Nimoy. "I have been and always shall be your friend" End of transmission.
 2. När man tänker efter angående Star Trek : Enterprise kan jag bara säga så här. Jag är ett stort Star Trek fan och jag måste säga att när jag ser Rick Berman och Brannon Braga får mig att brinna inombords. Dem var anledningen "Enterprise" inte fick sina sju säsonger. Rick Bermans försvar "vi hade inget kvar att skriva om". Som lojal Star Trek-fan så måste man stå upp för vad som är rätt. Vi är anledningen till denna franchise var så lyckad. Jag förstår om man ville gå i pension och var trött på att skriva. Okej vända det till fansen. Hur många av er skulle kunna skriva en story för Star Trek? Jag vet att jag kunde. Jag har så många idéer och scenarier. Jag vet att de flesta av er gör. Rick du gjorde en dålig sak!
 3. Då var det dags igen ! Ser framemot en händelserik Lördag. Make it so !
 4. Då är man på kreta efter mycket om och men

 5. Fleet Captains har jag sett florera lite överallt, det skulle vara roligt att pröva på. Säg till om ni vill att man går med och bidrar till kostnaden av spelet, eftersom sånt kan vara dyrt. Jag vill vara med och är mer än villig att bidra . Säg bara till !
 6. Trodde det var bara en dröm men nu har det blivit verklighet! Detta ska vi ta vara på och ta hand om. Mycket arbete kvar men roligt är det !! Make it so !
 7. Vill tacka er alla för en Super trevlig dag ! Igår så skrev vi ett stycke historia. Make it so !
 8. Det har dem verkligen gjort. Mina kollegor på jobbet har fastnat men vet inte om dem kan komma dock har dem sett Star Trek, så vi får hoppas på nån dyker upp. Har en vän som kör budbil och han skulle sätta upp plancher åt mig i Söderköping .
 9. Jag läste länken angående styrelse ordförande och det är väl inget att diskutera om förutom att rösta fram en ordförande. Det är därför man istort sett alltid låter en ordförande få vara en av firmatecknarna. Precis =)
 10. Jag kom på en sak som behövs att ta upp. Vem ska ta ansvaret för PR ? Behöver vi kanske ha en press ansvarig eller ska ordförande eventuellt ta hand om den biten. Skulle vara bra att ta upp på First Contact Day
 11. Hej allihopa ! Satte upp både A3 och A4 affischerna på jobbet och sen i min port =) Ska fortsätta sätta upp dem idag. När jag satte upp affischerna på anslagstavlan på jobbet så var det många som fastna samt läste information angående föreningen. Det var en del som kom och fråga, så det var kul att få berätta. Vi får hoppas på att det kommer folk till öppningsdagen, med allas hjälp här ifrån så vet jag att vi kommer att lyckas ! Vill bara säga till er alla här i forumet att ni gör ett superbra jobb - all credit till er !
 12. Är villig att sätta upp posters . Kan sätta upp på min arbetsplats där vi är 600 personer som jobbar där. Kan locka lite folk tror jag
 13. Hej allihopa. Jag hade en ide om vi blir ett antal medlemmar så kan vi ha en så kallad uniform, då menar jag att vi kan köpa färdig tryckta tröjor med något snygg logo, text eller i någon kombination som vi kan ha till våra möten. Det finns en sådan butik som är väldigt bra mittemot polishuset. Vi får på mötet den 5 april diskutera vidare på detta. Om ni har själva funderingar över detta så skriv gärna vad ni tycker.
 14. Ikväll blir det att se på Robocop nya blue ray utgåvan

 15. Inte långt kvar nu ! Ska bli roligt att komma igång på riktigt. Mobocaster om du behöver hjälp så säg gärna till.
×
×
 • Create New...