Jump to content

gronkal

Stjärnflottan
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

About gronkal

 • Rank
  Fänrik
 • Birthday 03/30/1990

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  gotland
 • Intressen
  star trek ,warhammer40k, konstnärligt skapande, origami,
 1. det är en lustig anekdot som jag kommer att komma ihåg, men det visar också att tydligen så var också kvinornas syn anorlunda då, vilket jag faktiskt inte var helt medveten om.
 2. jag tycker det här var en väldigt konstig röstning det borde finnas fler skepp och sedan när något är grymt är ett väldigt relativt perspektivt. vilket försvårar mycket tycker jag.
 3. hur tror ni/eller vill att dom nya klingonska skeppen kommer/ska att se ut i dom nya filmerna, dom med den nya kirk,spock och så vidare. personligen hoppas jag att dom behåller mycket av den gamla designen men inkorporerar nya element från tng kanske, som en blandning mellan tos och tng och sedan bara en liten uns ent. jag skulle inte vilja förlora den typiska bird of prey som vi har sett så länge under många filmer och serier. vad tycker ni, motivera gärna och ifall ni har ideer eller rentav bilder posta dom här.
 4. jag har lite svårt att förstå varför, dom ska ändra på saker efter alla mina timmar titandes på ritningar av olika skepp ur federation och klingon empire, men en sak är ju tur enligt paramount så räknas fortfarande alla filmer och serier som canon vilket jag är glad över.
 5. jag tycker att star wars är inte lika bra som star trek, dels för att star trek är mer originellt än starwars och mer moget. jag tycker däremot att man ska respektera starwars (dom äldre filmerna) och inte förkasta det fär att det är bra science fiction.
 6. jag tycker att deras skepp är bland dom snyggaste skeppen i startrek men då tänker jag mest på en b´rel klass (tror det heter så på klingon annars är det birdof prey) och en d7 från tos.
 7. vad kan man säga mer än spooooock!!
 8. vulcans är ju väldigt bra dom tänker ju logiskt och kan man säga mer än spock,tuvok och sarek, men sen så har vi också klingons vilket personligen jag tycker är väldigt intresanta och väldigt tuffa, till exempel cristopher loyds karaktär i search for spock så är han väldigt tuff. och klarar av att bli sparkad i huvut av kirk 3 gånger inan han ramlar utför klippan och dör. Redigeringsorsak: Ändrat stavfel. J.
 9. jag skulle gärna besöka det museet, det verkar vara ett roligt ställe att vara på och dessutom kan man gå där i sin uniform utn att någon höjer sina ögonbryn. så det ser jag som ett plus, men det måste vara en upplevelse endå och något roligt man kna göra om man skulle åka över dit.
 10. wow buffy och angel i star trek det skulle vara riktigt skumt, men det skulle jag garanterat ge en chans tänk angel som en kapten över en akira klass rymdskepp eler något det skulle vara ganska coolt.
 11. det här med mirror universumet är roligt men som mest roligt i original serien, och sedan är det väl endå ett sätt att hylla tos från andra serier lite grann, men jag kan hålla med om att ds9 avsnitten ibland var lite tråkiga. har man inte sett mirror, mirror avsnittet från original serien bör man göra det däremot den är bra och jag förstår varför det har gjorts flera sådana här i tng och ds9 och nu även ent.
 12. blonde borgs... have the same fun. why did worf change the color of his hair? answer: it was a good day to dye. why did the chicken cross the road? V´ger= to join with the creator. what does a romulan frog use for a camouflage? answer: a croaking device. why does spock have pointed ears? answer: he´s a clever devil. how many landing party members from the original series does it take to change a ligthbulb? answer: one actually, but a redshirt will die in the process. how many CARDASSIANS does it take to change a lightbulb ? answer: Four, because THERE...ARE...FOUR...LIGHTS...!!! how long does it take COMMANDER RIKER to screw in a lightbulb? answer: Nothing, Riker's too busy screwing other things. what do KLINGONS do with the dead bulb? answer: Execute it for failure. words of spock the leather coverings now encasing my pedal extremities have been manufactured for the specific purpose of ambulatory forward motion. answer: These Boots Were Made For Walkin. adieu, jaundiced vehicular pathway consisting of bricks of baked clay. answer: Goodbye, Yellow Brick Road
 13. jag tycker att filmen är intresant och det är lite som att göra en långfilm på tos avsnittet med sonden nomad. uniformerna är lite grann som pyjamaser och inte riktiga uniformer vilket jag inte tycker om, men det är roligt att se kirk och spock igen sida vid sida på ett äventyr av episka propotioner. jag tycker att detta är en helt okej film, den hade kunnat blivit lite bättre men den funkar bra så som den är nu.
 14. gronkal

  Sämsta filmen

  jag tycker att nemesis måste vara en av dom sämsta filmerna, då den nte riktigt tycks fånga min uppmärksamhet som dom andra, den intresant men jag vet inte om jag tycker om det här med en klon på picard, helt enkelt hela storyn är lite segt, fast filmen har sina försonande drag (att data dör är inte ett utav dom), den blir ganska spännande till och från och strids scenerna är snyggt gjorda, annars så är den inte så bra tycker jag.
 15. intresant grej snart kanske man kan få fram en emh (ahaha.. as if). men det finns ju mycket roligt att gör a med en sådan grej tänk mans kulle kunna göra en holografisk kopia av en frukt skål och då låta den stå på en bord och få folk att försöka ta från den men det går ju inte så det blir en massa skratt..hahahahahahahahh, eller hur?
×
×
 • Create New...