Jump to content

The Tiny Little Lifeform

Stjärnflottan
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by The Tiny Little Lifeform

 1. Låter lite väl förenklat. Är det verkligen det enda du har fått ut av den serien undras? :)

  jo det var nog lite förenklat, men det blev ganska konstigt när jag så fem repriser i rad och det var fyra som hade ,hur ska man säga det "Kirk romanser"/ någon annan. i sig, men annars gillar jag serien men den slår inte TNG

  Jagar och jagar det är väl bara i the voyage home som han jagar kvinnor och denna är ju definetivt ingen utomjording. Snarare tvärtom. J.

  Vid närmare eftertanke så är han väl efter den här kvinnan i tmp med. Inte heller det någon utomjording vad jag minns även om hon blir förvandlad till android i en del av filmen. J.

  jag för enklade nog lite för mycket men det jag menar är att det händer ganska ofta,

  Sorry när jag förenklar blir det alltid lite dummt :rodna:

 2. Det låter helt underbart! Så får alla dricka Earl Grey Te och äta Rocky Road glass och ananas. :lol: Bara skoja, men det skulle vara coolt om man trekkiefierade kryssningen värsta mycket, eller lite iallafall. Hur som helst så låter det som någonting jag gladeligen skulle betala för :D
  Coffie Black
 3. han har fel! ENT är sämst i alla lägen . det är bara Hoshi Sato(kommer ihåg en rolig scen när hon föll genom taket och blev av med tröjan :lol: :rodna: ) , Jolene Blalock och Portos som är nåt att hurra för
  så himla rätt

  ENT hade för lite humor Och för mycket drama

 4. Jag kan väl börja att säga vad jag tycker om filmen, såg den för första gången i helgen.

  *spoilervarning*

  Eftersom jag visste att Kirk skulle dö i denna film så var jag ganska säker på att filmen inte skulle vara en av mina favoriter direkt. Att filmen skulle vara rent ut sagt dålig hade jag dock inte förväntat mig! :(

  Star Trek VI: The Undiscovered Country var enligt mig ett PERFEKT slut för TOS-gänget, det här var bara ett lamt försök att knyta ihop serierna och göra slut på Kirk, när det absolut inte behövdes. Sen var hans screen-time oerhört kort, bara lite i början och i slutet på filmen.

  Dom behandlade hans karaktär som en dålig sid-karaktär mot slutet av filmen, som om dom bara ville bli av med honom. Jag menar, hur FAN tar man död på killen som tillsammans med Spock gjorde Star Trek det fenomen det är idag, på det sättet?! Det sorgliga är att han från början skulle blivit skjuten i ryggen och dö på det sättet, det här var alltså den "bättre" döds-scenen utav de 2, snacka om sorgligt. Hans 2 sista ord var också... skumma? "Oh my..." Låter inte som den Captain James T. Kirk jag känner!

  Sen var det Nexus grejen. Rätta mig om jag har fel, men borde inte... SPOCK vara med i Kirk's perfekta värld med tanke på hur nära vänner de var?

  Men OK, Kirk dör, och på ett ytterst dåligt sätt. Det är oförlåtligt, men något som gör det mycket värre är att man inte fick se Spock ta farväl av sin vän. Nej, Kirk begravdes på en ödes planet där den enda som hedrade honom var en person han precis träffat (notera att jag ändå tycker det var hedersvärt utav Picard att göra det han gjorde)

  Nej, nej, om dom centrerat filmen enbart på TNG gänget, och inte haft med Kirk från början så skulle det varit en "OK" film, det gjorde dom inte, så de får ett väldigt lågt betyg av mig.

  Men allt var ju inte dåligt, några bra kommentarer fanns det ju, och en sades utav (hör och häpna) Jean-Luc Picard. De 2 bästa citaten i filmen var väl:

  Picard: "That's James T. Kirk, don't you read history books?"

  Kirk: "I don't need to be lectured by you. I was out saving the galaxy when your grandfather was in diapers. Besides which, I think the galaxy owes me one."

  Sen fann jag det roligt att Picard fick spö 2 ggr om utav Dr. Soran, medan Kirk tog hand om honom utan några större problem.

  Denna film var ett stort misstag, eller rättare sagt, att ta med Kirk bara för att göra sig av med hans karaktär en gång för alla när det inte var en väsentlig del utav storyn, var ett misstag jag aldrig kommer komma över. Skäms på er!!

  www.bringbackkirk.com - Who's with me?!

  All good things must come to an end
×
×
 • Create New...