Jump to content

mrcolumbo

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

About mrcolumbo

 • Birthday 05/21/1996

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Någonstans i mitten

mrcolumbo's Achievements

Kadett 3:e året

Kadett 3:e året (3/15)

0

Reputation

 1. mrcolumbo

  Idag

  Idag har det inte hänt nåt speciellt, jag har suttit vid datorn lite allmänt och sett på ST:TNG. Sen gick jag o lade mig, morsan väckte mig vid 8 och jag att jag har fick 15800 på försäkringen (Jag ramlade med cykeln och fick ett ärr i ansiktet och slog ut en tand.)
 2. Jag har tänkt att jag ska se imdb top 250, och vem är int med i första filmen om inte Ethan Phillips som jobbar i sjukstugan. Star trek (2009) ä förövrigt med på listan
 3. jag har snöat in helt på arkiv X heltden senaste tiden, valet är givet
 4. jag bor i en liten ort som heter kil utanför karlstad
 5. mrcolumbo

  Er utsikt

  Eftesom jag sitter för et mesta i vardagsrummet medn laptop tog jag med det också 1 2 3 Mitt rum. Det kan vara roligare än man tror att ha en buske utanför fönstret 4 5 Bifogar också två bilder på mitt älskade hatobjekt som ibland tar lite för lång tid ta ta ta ta ta ta ta ta 2
 6. Jag skulle tänka mig att se Harry Mudd i nästa film, förutsatt att det är Jack Black. Då har min bror lovat att se filmen.
 7. men om du måste se enuppföljare är 3:an den bättre av uppföljarna. Perspektivet ifrån teknikerna i filmen är intressant.
 8. helst skulle jag vilja ha special edition varianten. Dock så köptejag en laptop igår, så det knseblir 1 disc.
 9. jag skulle nog se mig som Neelix, en som alla stör sig på.
 10. Sidan om shades of gray innehåller ett fel: Den meningen är felaktig på två sätt, dels så heter det clipshow och så är väl The menagerige också ett clipshowavsnitt?
 11. Köpte säs 3 utav tng igår
×
×
 • Create New...