Jump to content

Flow My Tears

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Flow My Tears's Achievements

Kadett 3:e året

Kadett 3:e året (3/15)

0

Reputation

 1. Men seriöst. Har ni blivit sponsrade av Paramount? För annars ser jag ingen anledning till att skriva om denna film i en artikel. Den har ju ingen koppling till Star Trek och även om det finns forumister som skulle vara intresserade av den så kan man ju inte skriva artiklar om alla filmer. Men det är klart, en del i redaktionen verkar ju bara vara intresserad av att posta så många artiklar som möjligt och flytta fokus från kvalitet till kvantitet.
 2. Ska man resonera så, så behöver man ju bara skriva en mening om att det är föreläsningar med filmvisning och sedan hänvisa till länken direkt istället. Har man väl börjat att skriva ut viss information kan man lika gärna löpa hela linan ut och skriva om allt. På så sätt finns det möjlighet för alla att ta del av informationen på ett enkelt och överskådligt sätt utan att behöva klicka på en massa länkar. Ser man till hur andra artiklar är utformade på STDB så tycker jag att dom flesta är utformade på det sättet att man tar med så mycket som möjligt för besökaren att läsa och då tyckte jag man skulle göra samma sak här. Men strunt samma. Artikeln är ju redan skriven och informationen finns att läsa i tråden. Finns ingen anledning att älta detta fram och tillbaka.
 3. Jag har inte bett om ett tack, utan förvånades snarare över att resterande av informationen (tider samt beskrivning om föreläsningarna) inte presenterades. Den kan ju trots allt vara av intresse för forumister, trots att det inte har en 100%-ig anknytning till Star Trek.
 4. Jag skickade in en nyhet om detta igår men det var tydligen inte värt att publicera. Gör det här i tråden istället så får intresserade veta mer om det övriga programmet samt tider och liknande då folk här på forumet faktisk kan ha intresse av även det. Källor: SF-Bokhandeln och Den Lekande Människan.
 5. Jag köper filmerna och tv-serierna på dvd och blu-ray. That's it.
 6. Tack. Den ser ut att vara åt det hållet som jag eftersöker.
 7. -Jo, men den recensionen är så kort och säger mig inte speciellt mycket. Är det någon som vet om det finns en mer omfattande recension av boken?
 8. Jag har funderat på att köpa den boken ett bra tag nu men har ännu inte gjort det. Jag tänkte om det kanske är någon här som har gjort det och kanske även har läst ut den? Är den i sådant fall bra/dålig?
 9. Har svårt att se hur detta kommer gynna en som mig, som verkligen gillar både Disney och Marvel. Att blanda dessa två komponenter låter inte alls bra. Risken är väl att allt blir mjukare och mer tillrättalagt när Disney ska blanda sig i Marvels kommande filmer med mera.
 10. Alla kanske inte har tid eller råd att åka land och rike runt bara för att besöka mässor. Sedan kan det vara rätt krångligt att ta sig från punkt A till B beroende på vart man bort och hur förbindelserna är mellan dessa ställen. Nu kan vi ju vara glada för att mässorna dyker upp på fler ställen med tanke på hur det var när Isberg startade upp det hela. Då hade folket inte mycket val om man jämför med hur vi har det i dagsläget. Lustigt, för det är EXAKT så som Isberg resonerar. Det har han själv sagt när jag har pratat med honom. Det finns liksom ingen som helst anledning att INTE ta med tidigare gäster just av den anledningen att dom har varit vid någon av dom tidigare mässorna. Det kanske inte är så roligt för dig men jag tycker det är en fin gest. Sedan tror jag knappast att gästerna styr antalet besökare, många är där för att träffa vänner, både nya som äldre och passar även på att fynda bland försäljarna. Se bara på dom tidigare större namnen som man dragit till mässorna, dom visar ju att bara för att man är känd så betyder det inte att alla besökare kommer stå i kö för att ta din autograf.
 11. Det är ju knappast svårt att förstå varför äldre gäster kommer tillbaka. Dels styr den ekonomiska biten vem man kan kontraktera, sedan väger man säkert in faktorer om gästerna har varit omtyckta av besökarna tidigare samt om gästerna själva blev nöjda. Sedan är det ju första gången som Helsingborg står som värd för ett sådant här arrangemang och då är det väl givet att även Helsingborgsborna ska få chansen att träffa sina idoler och kunna ta en autograf/bild tillsammans med dom. Det finns ju dom som inte haft chansen att besöka en sådan här mässsa tidigare så varför skulle dom inte bjuda in gäster som varit i dom andra städerna tidigare?
 12. Det här var verkligen intressant. Får försöka ta mig dit hekt enkelt.
 13. Det är väl bara trevligt att folk gör det dom tycker om, oavsett om det rör sig om att se om en film många gånger eller ej.
 14. Battlestar Galactica (2004) är den absolut bästa Sci-Fi serien utöver Star Trek. Det finns många andra som också är bra men inget står sig mot BSG som är i en klass för sig.
×
×
 • Create New...