Jump to content

Doktor.Doom

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Doktor.Doom

 1. Idag kom en påminnelse om var vi bor, snön fullkomligt vräker ner *gött*

  1. Supreme Commander JAF

   Supreme Commander JAF

   Usch nej, och var är den där palmprydda sandstranden som världsnaturfonden utlovade någonstans?

  2. Mr Trek

   Mr Trek

   Fy för snö! Vill ha sommar! Snö ska hålla sig i skidbackar där den är rolig.

 2. DS9 håller fortfarande täten som bästa Star Trekserie?

 3. Status: Chocken börjar avta men sorgen finns kvar över att behöva se ett parti som SD i Sveriges riksdag.
 4. Rött icke grönt men samma block, vi måste få fart på kommunerna igen landets största arbetsgivare..
 5. Jisses vad jag längtar efter en helt ny Star Trekserie på tv :(

 6. Lätt fråga: Pet Sematary 2, det är en sån film jag helst skulle villa köra ner i en mixer låta den snurra runt däri i tio minuter, därefter micra den extra länge för att sen avsluta det hela med att begrava den under tio ton med cement dvs ingen favvorulle!
 7. Är likadant här, känner oxå enbart igen Karlavagnen, fyra stjärnor i kubik och tre upp på snedden som handtag (eller om det var två upp då en stjärna tillhör själva vagnen?) sen så fick jag utpekat för mig att björnen skulle va nånstans i samma veva men om det var stora eller lilla björn ska jag låta vara osagt.
 8. Känns hårt men nu ryker en massa science fiction jag har på vhs.

  1. Doktor.Doom

   Doktor.Doom

   Blev bara en vhsfilm kvar, Species1 hade inte hjärta att slänga den *välstädat*

 9. Mitt ute i skogen i boråskommun, Västergötland
 10. Kul? eller inte.. http://www.youtube.com/watch?v=eBXal1GAA4A&feature=fvw
 11. Vill tvätta mina fönster nån gång så jag ser bättre ut, och sen vill jag lära mig vad alla sträck på ungsknapparna är till för & hinner jag även med att ta mig en tur till New York vore det toppen. (dvs innan jag fyller 50)
 12. Stargate Atlantis - Säsong 1, beställd 99kr på Cdon

 13. Jag håller fullt med alla som tycker att både Star Trek & Star Wars är bra science fiction även om mitt tycke ligger på Star Trek har alltid gjort och kommer alltid att göra, på tal om George Lucas så måste man säga att mannen är ett geni som lagt ner mycket av sin själ i sitt hantverk, läste en intervju med honom när dom höll på att spela in dom senaste filmerna kommer inte ihåg vilken film det var men han fick en fråga om hur dom/han designade sina hundratals rymdfarkoster som förekommer i filmerna, Lucas svarade att han brukar/brukade gå in i en vvs-butik "där andra ser vattenkranar o dylikt ser jag rymdfarkoster".
 14. Ginza har ett fåtal kvar av den röda boxen säsong 2.
 15. Jag är kattmänniska, har katt och har haft det hela min uppväxt, det tjatades om hund här hemma men ett NEJ förbyttes till "men snälla en liten hund då?" Hittills har jag kunnat värja mig och hoppas att det är nått jag kan fortsätta med.
 16. Funderar på att se om "The 4400"

 17. Al Pacino är helt ok, dock kan jag uppfatta honom som aningen gapig i vissa filmer bla i "Djävulens advokat"..
 18. Några brahafilmer hemma hos mig är *300 *Nyckeln till frihet *http://www.youtube.com/watch?v=S3G3fILPQAU(en otroligt vackert filmad film, snyftare javisst men så vacker) *Kingdom of Heaven *Heat (med Robert De Niro) *Gudfadern x3 Finns fler men nöjer mig med dom just för tillfället.
 19. Idag faller regnet men vad gör väl det forumet är öppet 24 timmar om dygnet

 20. Håller med om att vissa avsnitt var väldigt "spretiga" som avsnittet som var ett specialavsnitt för Halloween, en riktigt bottennapp som inte levde upp till äkta Millennium kvalité, själva iden som sig att serien räknade ner mot millennieskiftet var smart den bidrog till att skapa mystiken runt serien och det blev bara tre säsonger, känns lite lagom för serien kan aldrig bli uttjatad på det viset, Chris Carter har skapat stor tv-historia. Just nu finns Säsong 1 att köpa för enbart 99kr
 21. Ok nu kommer jag att gå mot strömmen, på A säger jag X-files, på B Millennium, på C CSI Miami & på D Miami Vice..
 22. Här finns det alvöron bra eller dåliga? ingen aning finns fler under avdelningen "öron" http://www.eksons.se/products.php?cid=125&pid=2548 B)
 23. Glor på - Insurrection

 24. Känner två som tycker "mindre" om Star Trek, och dom två tvingas jag leva med varje dag,den ena av dem gillar Star Wars & den andra hästar men jag kan bara skylla på mig själv :blink:
×
×
 • Create New...