Jump to content

thamupp

Stjärnflottan
 • Posts

  470
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by thamupp

  1. thamupp
  2. RoLaren

   RoLaren

   lol! det låter som han sjunger en klingonsk fyllesång.

 1. Inte sett Trek på månader, illa jag vet. Blivit mest Firefly (som jag inte sett tidigare, wow! )och lite annat. Någon som har nått tips så blir det ett avsnitt Trek ikväll.
 2. thamupp

  Skyline

  Minns knappt vad som hände.. Tror jag somnade faktiskt. Men usel var den, det minns jag. Trailern som såg så cool ut! :P
 3. någon annan som följt den nya games of thrones serien? (eller läst böckerna) Riktigt bra, väntar på säsong 2 nu. :)

  1. Show previous comments  3 more
  2. RoLaren

   RoLaren

   HBO har en förmåga att fylla ut med sexscener. Det fanns en hel del lättklädda herrar också.

  3. Fmi

   Fmi

   Nu har inte jag läst böckerna, men de är väl skrivna på ett sådant sätt? Nåja, inte mig emot iallafall (förrutom att man såg ett par dasar :P).

  4. Aike

   Aike

   Jag har inget minne att den bok jag har läst var särskilt fylld av sex. Snarare fylld av mängder av karaktärer och olika släkter;)

 4. Star Trek Online

  1. Mr Trek

   Mr Trek

   förlängde du din prenumeration?

  2. thamupp
 5. Testa denna tråden på STOs hemsida. http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=76799
 6. Q m.fl. hälsade på under 1 årsjubileumet!
 7. Har fortfarande inte sett något riktigt gameplay. Bara flashiga trailers.
 8. Federationen har något slags valutasystem men jorden har det inte.
 9. SGU läggs ner. Lite tråkigt faktiskt, det började ju hända lite grejer nu! /:

  1. Mr Trek

   Mr Trek

   Det var synd, men det är iaf tur att de tänker visa resten av säsong 2, sista avsnittet var ju en riktigt spännande cliffhanger...

  2. Nettan

   Nettan

   Jag med för att jag precis började gilla SGU.

  3. Fmi

   Fmi

   Blandade känslor. Visst började det bli bättre, men det var fortfarande långt ifrån en höjdare. Inte särskilt oväntat att det skulle ske och ingen större förlust, även om det gärna skulle ha fått fortsätta för min del.

 10. Det nya klingon skeppet är på tribble nu (eller naussiacan skeppet egentligen). Specialen är skjukt grym! (Att se klippet är ett måste!) Stats: Fleet escort setup fast med bara 2st engi konsoler. Special: Seige mode: -50% turnrate -10 engine power +10 weapons power drains weapons power from target 2min CD "Death Star Attack": En cool death star attack!! Skadar typ som BO3. Man behöver vara i seige mode för att aktivera den och efter så stängs seige mode av -75 weap power 2min CD
 11. thamupp

  Skyline

  Jag hade också gått och sett den, den verkade som en riktig bio-film att döma av trailern.
 12. Ja dessa uppdrag var hemska! Jag håller helt med Trek här. Hoppas att det är gjort på ett bättre sätt. Vi får gå ihop ett gäng, beväpna oss med det bästa vi har och köra på difficulty "normal" ;) I en intervju med Gozer (STFs skapare) för ett tag sen klargjorde han att STFs har något missuppfattats. Han säger att man nästintill måste spela med 4 andra man känner och vet är duktiga + så bör man ha någon sort av röst-kommunikation, som Ventrilo eller Teamspeak. Han pratade också om hur svårt det är att hålla STFs "up-to-date" då varje gång de gör en ändring kan det göra STFs för svåra eller för lätta osv. Men jag är ganska säker på att dessa är STF-belöningar. Är inte jätte glad över detta heller, hoppas det inte kommer ge något bra övertag i PvP. Om det är någon sorts grej som underlättar mot Borg och så, är det lugnt.
 13. Kul? Ja! Inte säkert att det kommer med season 3 dock. Förhoppningsvis kommer det ut i openbeta i Season 3, för alla som spelar såklart. Kul? Ja, igen! Behöver fortfarande lite finpolering dock. Än så länge skalar inte uppdragen upp med ens nivå, så om jag som Amiral kör ett Fänrik uppdrag kommer jag möta fiender som jag kan döda på ett skot, i princip. Detta kommer vara en belöning för STFs (Special Taskforces). Ja! Tror detta kommer möjligen locka fler spelare till spelet, för jag kan tänka mig att en del blivit besvikna av det gamla så mycket att de inte kunde spela mer. Bilder: Gamla(Finns de som är ännu mer färgglada och mycket fulare ;) ) Nya, utan astrometrics Nya, med astrometrics [*] Utöver detta kommer det även en massa bugfixs och andra små grejer som fixas.
 14. Jo, läste detta på deras hemsida innan: "Will you help the whole planet or will you be an agent of destruction?". Det spelläget värkar rätt intressant det med! ;)
 15. Blev sugen på att testa det, har dock en känsla att jag inte kommer vara så jätte bra på detta. :lol:
 16. Tror jag hörde Stewart i Family Guys Halloween special som släpptes i förgår. Inte första gången han är med i så fall. ^^
×
×
 • Create New...