Jump to content

PerZerk

Stjärnflottan
 • Posts

  59
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by PerZerk

 1. Det känns som att The Hobbit kommer avvika rejält från boken. Min favorit Tom Bombadill lär väl utebli helt även från denna.
 2. Alltid lika tråkigt när någon dör. Vila i frid Sally.
 3. Klart att man även vill se The Next Generation med bättre bild och ljud.
 4. Han får väl be dem att använda ljuddämpare istället
 5. Det bästa Star Trek spelet finns ju redan och är dessutom gratis. Star Trek online
 6. 1. Kirk 2. Picard 3. Sisko och Janeway BTW: Grattis i efterskott William Shatner. 81 år och ser inte ut att vara en dag över 60.
 7. Det var det fräckaste. Jag tror nog Denise är sur för att Gene Roddenberry inte tyckte att hon höll måttet.
 8. Med andra ord inget att oroa sig för nu. Det lär finnas andra planeter att evakuera till vid det laget.
 9. Den verkar lite medioker men den är nog bättre när man väl ser den.
 10. Hatten av för denna formidabla kvinna. Få personer kan bräcka hennes meriter. Medverkat i stort sett alla serierna antingen i ren fysisk form eller som dator på samtliga skepp.
 11. Ingen är väl helt felfri. Dock tragiskt att såpass många bara gör utan att tänka.
 12. Jag skulle väl snarare påstå att Nemesis var mindre bra däremot så upphörde ju inte Data att existera i och med att B4 fick Datas minnen. Vore kul med en ny Star Trek serie fast jag är tveksam till det nya gänget där det inte finns någon som känns så värst lik originalet. Skulle väl vara han som gör Spock isf.
 13. Jag hoppas att Q medverkar på ett eller annat sätt i denna.
 14. Hemläxa till tidningsredaktionen: Se alla 6 Star Wars filmerna och Star Trek TOS -> Enterprise samt alla 10 filmerna ^^
 15. "Leonard Nimoy spelade den första Spock" Vadå spelade han är ju fortfarande mr Spock. Den nya är bara en blek kopia. Det är nästan som att man skulle påstå att Jean-Luc Picard är överlägsen James T Kirk när vi alla vet att det är tvärtom. Topp 5 1. James T Kirk 2. Jean-Luc Picard 3. Benjamin Sisko 4. Kathryn Janeway 5. Jonathan Archer Sämst Den nya Star Trek besättningen :arg:
 16. Grattis Nimoy på 80 årsdagen B) Bara för att Nimoy fyller 80 så får vi fira det med balladen om Bilbo ^^
 17. Mycket imponerande. Då kanske det inte dröjer länge innan man har en Data i varje hem.
 18. Grattis William Shatner. Laddat vapen Airplane 2 http://www.youtube.com/watch?v=xmSSIBjgjqE
 19. Förhoppningsvis så kanske Star Trek 12 är bättre genomarbetad än vad förra filmen var. Jag saknade originalseriens stuk på Enterprise och istället blev det nästan som man befann sig på Voyager eller Enterprise E. Jag vill ha blinkande lampor och CRT-skärmar på Enterprise.
 20. Hade hellre sett att de släppt de tre originalfilmerna från 70-80-talet på blu-ray först. Ser inte varför allt måste vara i 3D. De tio Star Trek filmerna som jag har duger alldeles utmärkt på blu-ray 2D.
 21. Säger som James http://www.cinemassacre.com/2009/06/23/you-know-whats-bullshit-12/
 22. Den finns ju redan på blu-ray. Står ju i bokhyllan min tillsammans med de nio andra från samlings boxen och alla är dom special utgåvor B)
 23. Tycker nog att Jack Nicholson gör jokern bättre och man tror ju verkligen att han är honom på riktigt. Ja visst var den nya jokern bra men det räckte inte riktigt fullt ut.
 24. Det får man fira med en öl. Skål på dig Sir Captain Jean-Luc Picard B)
 25. Ja det hade sett bättre ut om dom använt bryggan på USS Enterprise NCC-1701. Och inte A, B, C eller D som Scotty skulle sagt :lol:
×
×
 • Create New...