Jump to content

Popesize

Stjärnflottan
 • Posts

  99
 • Joined

 • Last visited

About Popesize

 • Birthday 06/20/1983

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Norrköping
 • Intressen
  En hel del. Serietidningar, för att nämna en sak

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Popesize's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Årets nobelpristagare i litteratur är Bob Dylan. Jag låter allas våran William Shatner recitera honom

   

 2. Mycket tråkig nyhet. Och som Pjotr'k säger, så är det verkligen ett hemskt sätt att dö på... Jag hoppas inte att det här påverkar filmserien allt för mycket Tankar och böner till hans nära och kära.
 3. Tack för svar. Vi kanske borde ge honom den där uträkningen, så att han kan planera sitt tittande.
 4. Av ren nyfikenhet -hur mycket måste han se per dag och kan han ta "Trek-fria" dagar? Det är trots allt ganska mycket han skall hinna med att se på ca ett och ett halvt år.
 5. Om ni vill se fansens hyllning till Nimoy på sociala medier så som Instagram och Twitter, kolla in hashtagen #SaluteNimoy Det är nästan lite rörande att se alla dessa foton på folk som gör den vulcanska hälsningen. Och det ger ett hum om hur stor han var och hur mycket han betyder för genren.
 6. En ikon för allt vad Sci-Fi heter har nu lämnat oss. En mycket tråkig nyhet! Världen blev lite mer ologisk nu. Efter att ha levt länge och väl, må han vila ifrid.
 7. Fokus låg helt klart på Gamex. Fick mycket känslan av att arrangörerna hade dragit med "Comic Con" för att kunna arrangera en Cosplay-tävling och få fram lite schyssta gäster under mässan. Nu har jag visserligen inte varit på någon Gamex-mässa tidigare, så jag vet inte så mycket om vilka utställare, förutom diverse dator/tv-spelsföretag, som brukar vara med, men jag fick känslan av att var det inte spelrelaterat, så var det förpassat till hallens väggar. Men jag skall väl inte klaga alltför mycket. Jag hittade lite schyssta serier. Jag fick mina autografer av Jonas Darnell (Herman Hednings skapare) och hann med att lyssna på ett intressant föredrag. Så jag är egentligen nöjd med arrangemanget. Jag tror det var med mina vänner i TÖS, där vi diskuterade det dagen efter, och kom fram till att ComicCon skulle passat bättre tillsammans med Sci-Fimässan, om det inte klarar av att stå själv på egna ben.
 8. Kanske hade varit bättre att använt en bild på Michael Dorn utan klingon-sminkning. Lite svårt att jämföra då och nu där ;) I övrigt så får jag nog säga att Patrick Stewart (Om han nu har åldrats?) och Colm Meaney har åldrats "mest behagligt" Whoopi Goldberg har väl heller, i samma stil som Stewart, knappt ändrats något alls, under dessa 25 år.
 9. Vare sig vi åker eller inte, så skall nog jag försöka ta mig dit. Fick verkligen blodad tand där. Vem vet, nästa gång jag kanske till och med sätter mig ner och spelar lite. Och ang. våra försök i Artemis, så var nog min position som helmsman heller inte den bästa. Inte ens Han Solo skulle försöka sig på min asteroidfältskorsning. ;)
 10. Det är sånt här som gör att jag gillar teknikens nyheter. Nu fattas bara lite utländska kontakter för att börja använda det! ;) Det enda jag är lite fundersam över är det här med dialekter. Kan översättaren förstå en riktigt bred sydstatsdialekt, eller om en riktigt uppjagad Gunde Svan skulle skype'a med en engelsman. Skulle den hänga med då? I övrigt så väntar jag bara på att de skall ta fram ett intelligent interface i stil med Tony Starks J.A.R.V.I.S.
 11. Runt tio pers tror jag nog att det kan ha varit. (Med reservation för att jag kom lite senare, och kanske missade partyt :P )
 12. Oavsett vem som kommer, så lär jag knappast bli besviken. Får jag drömma och önska, så vill jag att Stan "The man" Lee kommer och besöker.
 13. Oooh my! Då har du väl lyckats med din mission i att ha signerade foton på samtliga TOS-skådisar (Med undantag för de döda)
 14. Tack för en schysst bevakning av presskonferensen. Uppskattas stort. Dags att hålla allhelgonahelgen öppen alltså! ;)
×
×
 • Create New...