Jump to content

leere

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by leere

 1. varför inte ta några avsnitt från den teknade serien också ? skulle iofs vara rätt bra att komma på ett tema på kvällen
 2. måste säga att jag är väldigt sugen på att hänga på här (i nyköping känns det rätt tortt om trekkies). dock måste jag se över ekonomi iom brist på arbete här men eventuellt 2 personer från nyköping som dyker upp. i övrigt är jag lite intresserad av vilka tider som gäller (måste synka med buss eller tåg, dumt nog)
 3. ok, kanske skall vara mer specifik. ber om ursäkt. den serie jag föredrar främst är TOS och därefter TNG. men jag klagar ju inte på de andra serierna heller precis. karaktärer är intressant, men en bra historia är ju en andledning till att man oftast läser en bok. fakta om star trek är iofs också intressant i bokform men just nu är det mer en bra historia eller två jag söker...
 4. för att kunna diskutera något med chefen, bortsett från siffror och reservdelar har liftarens guide börjats om. har iofs inte orkat mer än till 3:e boken men det har orsakat en del hysteriska skratt ialla fall.
 5. ok, jag har funderat på att börja läsa lite böcker som getts ut under namnet star trek, men eftersom det finns så pass mycket att välja mellan, och det tar ju aldrig slut heller för den delen, funderar jag på vad man skulle satsa på när man börjar. dessvärre är jag inte så insatt inom litteraturen och normalt sett läser jag sällan mer än vad datorn ger mig via diverse sidor (tråkigt nog, mycket fakta och manualer ) så för att komma in i den litterära delen frågar jag helt enkelt här. vart skall man egentligen börja ?
 6. "hoppar" alltid till när jag ser 1701 någonstans. speciellt där jag jobbar. blir väldigt underhållande iom att det alltid blir ett brett flin i mitt ansikte, vilket ofta försvårar jobbet :P
 7. personligen är mitt samlande mest på baserat på serierna och filmerna. men det finns ju alltid schyssta prylar som inte alls skulle vara fel att samla på. är lite lätt avis på en vän som stolt visade upp en rekvesita från DS9 (tror jag det var) som han kom över för ett tag sen. men han är å andra sidan den största trekkie jag känner. vill personligen kunna titta på sakerna man samlar på och känna sig lite stolt. att se att se sin samling öka. det ekonomiska värdet bryr jag mig inte om.
 8. hade jag haft ekonomin så hade jag nog haft lika mycket som du men jag får ta det i min takt. precis som med mitt modularsystem som håller på att sättas ihop när pengar finns. (mina intressen är star trek och synthar :P)
 9. oj, det märks att ni samlat länge personligen har jag bara: Serier: TOS 1 (DVD) TOS 2 (DVD) TOS 3 (DVD) Animated Seris (DVD) FIlmer: Filmboxen med de 10 filmerna har inte riktigt haft så värst mycket pengar till mer, med tanke på vad boxarna faktiskt kostar. men det skall bli mer. märkligt nog har film 11 inte hamnat i samlingen. var iofs rätt kritisk till den fram tills jag såg den ingav mer ett behov av en elfte film här hemma...
 10. hoppas lite lätt att de inte släpper en mudd-box bara :P (vilket iofs inte skulle förvåna mig om folk börjar prata för mycket om honom, sen är han inte med i så många episoder)
 11. det är mudd-avsnitten som är de jobbiga i serien, tycker jag. men det är väl mer att karaktären i sig är frustrerande att se på.
 12. tackar forumet verkar trevligt så jag skall försöka bli lite aktiv här också tänkte jag.
 13. holy three: skulle nog inte vara omöjligt. beroende på när.
 14. leere här. reggade mig för ett tag sen men har tittat runt här till och från innan. kanske mer för att jag hittade forums-knappen först den 30:e december... :rodna: är främst en TOS-fan men tackar inte nej till de andra serierna och filmerna om man säger så :visslar:
 15. bor sen några år i nyköping, södermanland men kommer ursprungligen från virserum, småland (och förövrigt rätt ny på forumet)
×
×
 • Create New...