Jump to content

Apulse

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Apulse

 1. Men om vi ska summera det hela så kan vi ju iaf hålla med om båda två att spelet har blivit otroligt bättre än det släpptes. Jag är nu ledig i 5 dagar från jobbet och är för tillfället LT.C lvl 5 och ska tok köra nu och se hur många levelar jag kan komma tills jobbet börjar igen.
 2. "Star Trek bygger mycket på att upptäcka något okänt. Detta minskade mycket i senare serier. " Haha ja, Dom gjorde ett försök med ENT, problemet är bara att det var mer tanken "Been there done that" . Problemet i allmänhet i Star trek är att det är ett sådant djupt universium, därför funka Stargate bättre på folket då det är relaterat till nutid utan vetenskapliga begrepp hela tiden och i en tid långt fram. Men men, något jag observera mycket på senare är att dom gjorde om gamla manus från TNG tiden till dom andra serierna med små förändringar bara. I vilket fall, en ny Star Trek serie hade varit väldigt roligt, men det handlar om vad toppen säger. Dom kanske tycker SCI-FI är bara slöseri på pengar och satsar på drama istället *skakar på axlarna*.
 3. Såklart det handlar om pengar, och om du läser Cryptic finansella år förra året så kan du se hur mycket back dom har gått, det var några miljoner om jag minns rätt. Med det sagt så är det så att Cryptic lever på en väldigt smal nivå. Tror inte deras STO team är så stora (20-30 personer max kanske). Atari f*ckade Cryptic genom att pressa på dom att släppa spelet. På 18 månader så har du inte ett klart spel, och det är något dom har fått sota för ännu idag och det är det som gör Star Trek Online ett av dom mest ostabilaste online spelen idag på marknaden. Jag har inget emot C-store, det C-store erbjuder är saker du INTE måste ha. Det är mer en uppsättning med nya föremål som du kan skaffa om du vill och har råd annars så påverkar det inte ditt spelande särkilt mycket, du klarar dig med det du har i spelet redan. När C-store börjar lägga ut saker som du måste ha för att komma vidare i spelet, då kan ta en kaffe och en kaka tillsammans och diskutera ;). Jag vågar inte svara på End-content, för jag har faktiskt aldrig fått upp en till högsta nivån, sorligt nog. (Längtar efter STF). I vilket fall, Jag salutar Cryptic Studios. Dom har jobbat i motvind sen släppet av STO och dom är fortfarande starka framåt och visar otroligt stor passion för det dom gör. Sen att förloppet av förändring och fixande av buggar går segt så återgår jag till just det att dom har finansella problem och deras team består inte av tillräckligt med folk för att snabba upp processen. Men.. är det en bra bortförklaring? Självklart inte, jag vill ha ett 100% fungerande spel, men det är att leva i en fantasivärld. Jag spelar Star Trek Online för att det är roligt och att jag kan leva mig in i det. Skulle buggarna och sådant förstöra totalt den upplevelsen så hade jag bara lagt ner allt och gått vidare. Ps. Ta inte denna post som jag är förbannad eller försöker va en bessevisse mot dig, jag är snäll och gillar diskussionen ds.
 4. Nja, Sex säljer, det har aldrig förändrats. Som jag förstår det så öka tittarsiffrorna rätt bra för Voyager efter säsong fyra med 7 av 9. Dock så sätter jag Manuset med Borgarna som en stor del varför det blev bättre men den storbystade kvinnan hade säkert också lite i görningen.
 5. Äh, Star Trek Online har blivit så himla mycket bättre sen det släpptes. Man får tacka idioterna på Atari för att spelet blev så fel i början. Dock ska jag ge Cryptic en klapp på axeln för att dom lyckades "relativt" att släppa sin produkt efter bara 18 månaders produktionstid (Flesta tar 3-6år att göra). Jag spelar nu aktivt igen. Kör upp en ny Science kille och älskar varje sekund av det. Buggar följer alltid med varje patch, se bara World of Warcraft, och Blizzard är det största Spelföretaget i världen pengamässigt och dom lyckas inte heller så det är bara smaka äpplet av verkligheten. RoLaren: Det är inte lika mycket strid längre, du har gått om saker att göra istället. Bortsett från Diplomacy mission så släpper många egna uppdrag från Foundry som är mycket om att pyssla och lyssna än att bara döda.
 6. Vi har inte haft en Star Trek serie nu på 6år, självklart är det dags att komma igång på tv rutan igen. Star Trek fanbase är fortfarande stark och det är läskigt många Conventations i USA än idag. Men som Patric Stewart sa efter Nemesis att världen har drabbats av "Star Trek Fatigue", och det var mycket sant i dom orden. 90 talet var nerbombat med Star trek och så småningom så dör kvalitén. ENT var ett misslyckat försök på en Re:amp av konceptet med nya ideer, även om manus-författande var så himla mycket bättre i min mening än tidigare ST serier. Jag har själv kommit till punkten att jag skiter i vad dom kan tänka sätta upp på tuben igen, ge mig bara en Star Trek serie. Dom får gärna liva upp Star Trek: Enterprise igen, ge mig bara något nytt och fräscht så man har något att se fram emot. Men det skulle inte förvåna mig om CBS sitter och glor igenom ideer för en ny Star Trek Serie som sätter sig i J.J Abrahams universum eftersom filmen blev en sådan stor succé. Jag tror iaf vi kan glömma bort TNG/VOY/DS9 konceptet, den tiden är utdöd... Om jag ska va lite pessimistisk.
 7. Låter ju helt sinnesjukt. Tror han har sett mycket Star trek men siffran är otroligt överdriven.. Men men, folk slutar dock aldrig förvåna mig så det är nog säkert sant i vilket fall
 8. Mjo, kommer dock tyvärr snart lämna svenska flottan. Kommer snart börja utforska Roleplay på STO, ska bara vänta tills jag blir Captain först.
 9. Apulse

  Sämsta filmen

  Sämsta filmen... hmm.. Står mellan Search for Spock och The Final Frontier... *tänker* Nee.. Seach for Spock får det bli. Och bara lägga in på OT diskussionen, Nemesis var menat som sista filmen för TNG gänget och för mig (Men vägar inte svära) att Paramount krävde att en av besättningen skulle dö för att sätta lite krydda på det. Vilket fall så tycker jag Shinzon är en av dom bästa skurkarna, gillar hans skådespeleri, så Nemesis hamnar bland dom tre bästa i min bok.
 10. la ner STO 2 veckor efter spelet släpptes på marknaden, kände att spelet var långt ifrån klart. Men nu är jag tillbaka, trodde Svenska flottan var död men den levde tydligen men otroligt oaktiv
 11. Dom håller på fixa det efter ha glott igenom lite på deras forum. Jag vill ha min Constitution class skepp som är utlovad också.
 12. Tur att det är lätt att ta bilder på sitt skepp Satt och fjolla mig i Photoshop och gjorde en bakgrund med min nuvarande farkost. Dock är detta en mindre variant av bilden Glömt bort hur roligt det är att göra rymdbilder.
 13. Så nu har jag fattat deras handle system Ni kan adda mig på solna@ferren
 14. Bästa filmmusik tror jag den har en stark sida på, var länge sedan en theme låt fick mig så kär som Young Enterprisers. I övrigt lär väl Avatar ta allt, men något avtar var otroligt dålig på var filmscoren.
 15. Döper den till "A Swedish Trek".. tyckte det klinga bra
 16. Halloj! Inte länge kvar nu fören festen börjar igen, dock så jobbar jag nätter så blir inte så mycket spelande för min del i början Vilket fall, tycker det är fan dags när spelet kommer att vi skapar en klan eller guild eller vad dom nu kallar sig. Jag tar inga steg själv utan vill höra vad ni andra tycker först. Om det är välkommet så ser jag till att få igång en lagom till vi alla är online igen
 17. eerrhhmm... bra fråga... men jag återkommer till dig om det Har nämligen två konton och två beta nycklar (Fick ett ifrån Webhallen när jag beställde Gold edition). Jag återkommer som sagt
 18. Som en kär gammal 80-talist så lekte man mycket med micro machines när man var liten, mycket Star Wars och mycket Star trek. Problemet kom när jag flytta från mina föräldrar så gick alla grejer rakt ner i soptunnan (Föräldrar...). Iallafall, jag är en liten prylbög och är på jakt för att försöka skaffa in av dom gamla grejerna som får en otroligt nostalgisk och hänga snyggt och fint i ett skåp för synens skull. Jag har kollat på Ebay och Amazon, men det är otroligt bökigt att köpa ifrån staterna även om jag tror det är mitt ända val. Amazon skickar inte stora paket till Europa, Ebay... ebay är ebay. Någon som har några upplysningar på Europa trakterna vart man kan få tag i sådana samlarprylar? Bästa chansen är väl att dra på ett Konvent, men det kommer tyvärr inte på frågan . Tack på förhand
 19. 2000kr? Vi ska se här, Sägs som en 24" widescreen skärm? Skaffade jag. Eller så kan du bara posta pengarna till mig, jag är en statligt anställd och är stort behov av pengar, varje krona kommer användas till livsviktiga endamål *host*
 20. Hela inslaget är inte direkt något man kan ta på allvar iaf. Men å andran sidan så har jag ingen aning hur jänkare funkar.
 21. Skulle inte tacka nej till att se Khan men som sas ovan, man vill nog ha något fräsht. Skulle inte tacka nej till att få se lite hur dåligt Federationens vänskap var med Klingonerna.
 22. Du får 30 dagar gratis om du köper Gold Edition Sen för månadsbetalningen kan kännas rätt meningslöst för människor som kanske aldrig rört ett MMO förut, men den månadskostnaden behöver företaget för att uppgradera servrar, betala för uppdateringar, deras arbetare. Jag har betalat 12 euro till World of Warcraft sen 2005, det är en liten summa, drar automatiskt ifrån ditt VISA/Mastercard. Inget man sitter direkt och tänker på varje månad. Kan dock va svårt om man är arbetslös.
 23. Efter att ha spelat betan i 5 dagar nu så är mitt svar: Nej. Spelet har otroligt stor potential, men det har inte kommit till den milstolpen då det "bashar" allt annat. Jag supportar Cryptic med att köpa Gold edition och kommer fortsätta va loyal till spelet och hoppas på stora ändringar och uppdateringar för att få spelet ännu bättre. Just nu är det average, mycket som inte funkar. Dom försöker suckta en över att man kan va BORG, men det vinner inte hos mig. Tanke på att man inte kan assimilera så är det ju absolut inget roligt med det ;). Cryptic har alltid gett ut Lifetime subscription för dom vet att deras spel sen tidigare har en väldigt dålig livslängd, därefter så tjänar dom mer pengar genom att få en stor summa från en spelare i början än att få små summor med tiden. Det här ger Cryptic stora möjligheter att få ekonomiska medel till att förbättra spelet tidigt. Hade Blizzard gjort samma sak med deras populära World of Warcraft så hade Blizzard varit bankrutt nu nästan . Det största triumf kortet Cryptic har är alla Hardcore fans från Star trek som kommer släppa allt och spela detta, det kommer va dom som är avgörande i långa loppet för spelet att hållas levande. Jag tycker spelet är bra, men fortsätter va skeptisk och hålla fötterna på jorden innan jag börjar spendera för mycket valuta på något som bara känns bra för stunden Cheer!
 24. Herregud, först så har vi Nyhetsbyrå i USA som stressar igenom sina frågor och svar så man får bara högt blodtryck att se på det, sen har vi inbitna Star trek fans som inte gillar förändringar. Vilket som, så borde alla var glada över J.J jobb, även om Star trek filmen inte går på den ordinarie banan (Jag tycker dock den knäcker) så har den hjälpt otroligt mycket att få liv i Star Trek igen. Sen ENT gick under så har hela Star trek genren gått ner under ytan, Star trek har hållts igång för den starka fanbasen, men i all respekt så krävs det mer än bara fans som håller igång det, det är bara filmbolagen och CBS (Dom som äger rättigheterna sen Paramount?) som måste åstakomma och ge något nytt till universumet så att man kan fortsätta gå vidare än att bara stå still.
 25. Skaffat mig nu en Nova Class http://memory-alpha.org/en/wiki/Nova_class
×
×
 • Create New...