Jump to content

Warbird

Stjärnflottan
 • Posts

  579
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Warbird

 1. Jag måste hålla med dig, Sotunk. Ta en åaus eöler in med nya fräsha manusskrivare. Och helst då inget som VGR eller ENT.
 2. Jag satt här och undrade hur en del raser skulle se ut om man ställde dom på en transporter och mixade dem. Hur skulle det bli tror ni? :borg2: :jemhadar: :cardassian: :klingon: :ferengi: :vulcan:
 3. Ja det gör du. TPTB ändrar ju allt hela tiden, så kronos låg säkert fem dagar ifrån Jorden. Men nu har den flyttat sig. :P
 4. Ja det är det. Och om man inte tycket det så får man prata med beväpningen på skeppet som inte går av för hackor. ;)
 5. Shatner var ju med i ett antal avsnitt i Tredje klotet från solen som "The Big Giant Head".
 6. heh, nu ska vi inte bli tråkiga här inte. lol :vulcan: :P
 7. Har du bredband? Yep yep. Jag har bredband. Eller Telias ADSL, men det är väl kanske ingen skillnad?
 8. Warbird

  V - serien

  Jag vet inte. Det måste de nästan ha gjort. För det var som om det fanns en stor skyllt där det stod To be continued. Eller nåt sånt.
 9. Hm, jag har inte sett Weyoun i något avsnitt ännu.
 10. Finns import versioner också. Jaha, får väl ta och försöka kolla efter.
 11. Peregrin, va? Jag läser Sagan om Ringen just nu, och gissa vad en av Frodos hob-polare heter? Pippin, men hans hela namn är Peregrin. Lite kul oanvändbar fakta.
 12. jag har inte sagt att "de ska skjutas i benet" det har jag aldrig gjort!!! Jag nämner bara lite udda/konstiga översättningar. Jag menade inte dig. Jag syftade på de/den som sa så förut. Det är lite skillnad. Jag är ingen översättare, du är inte heller nån. Men jag så det för att det skulle vara bättre med fler språkkurser än att skjuta nån i benet. Ursäkta mig om du inte gillar mitt resonemang.
 13. Aha!! Star Trek poker!! (Gör sig medvetet dum)
 14. Den som aldrig frågar vet inget. :vulcan: Jag skulle vilja (om man finge välja) bli strandsatt i D-kvadraqnten med en Defiant istället för med en Intrepid. Även om detta bara är önskedrömmar.
 15. Kan ni inte slura klaga och säga att översättarna ska skjutas i benet!? Skicka översättarna på språkkurs istället!!
 16. Det måste vara något sånt ja. För på Daystrom Technical Institute står det att Intrepiden är 343 meter och att Defianten är 170 meter.
 17. inte behöver du skaffa DS9. kolla bara in TNG's "Chain of command", så får du en stor översikt över cardassierna. Efter romulanerna är nog cardassierna de som är bäst på att vara mystiska och "psykande". :cardassian: Absolut!! Hm, min favoritras skulle nog vara hälften cardasssian och hälften romulan.
 18. Man kan se DS9 även utan att det går på TV-kanalerna... Det finns ju bara ett visst antal säsonger (S. 4 va?) på video. Och DVD har jag inte råd med just nu.
 19. Det gillar ju inte vulcanerna, blandras eller nåt sånt... lol
 20. Workforce: Jag funderar på att sluta se på voyager, det är ju bara piunsamt. Såg inte på detta avsnitt. Men jag vet inte riktig än, men förmodligen blir det TOS-DS9 och Sopranos förståss. (Vad nu Sopranos har med star trek att göra... )
 21. bara det blir ranks innan sommaren eller nåt sånt... :P
×
×
 • Create New...