Jump to content

Strumpan

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

About Strumpan

 • Birthday 08/17/1978

Profilinformation

 • Kön
  Man

Strumpan's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Finns en hel del böcker att ladda ner gratis också!
 2. Vill bara säga att jag tittar till denna tråd i slutet av varje vecka. Om det skulle vara någon som känner för att vara med och spela, så hör av er.
 3. Jaha, det har varit ganska dött på rollspelsfronten.. Vad har hänt Soval? Du har fortfarande inte postat. Vill du inte längre eller vad? Vore bra om du sa ifrån. Om så är fallet får vi vänta med att fortsätta tills vi har en andra spelare som är intresserad.
 4. Lolz, skatteåterbäringen damp just ner. Tror att tomten kommer redan imorgon Btw, tack för era svar.
 5. Vill minnas att jag läste den när spelet släpptes. Men ska läsa den igen om den nu finns på sv här i db.
 6. Hrm, misstänker att jag kommer bli ägare till STO den 24:e.. Låt oss kalla det för en känsla :lol: Vore dock kul att läsa på om spelet, någon som vet om det finns en svensk sida om det? Tycker inte att jag hittar så mycket..
 7. Har funderat lite på detta. Inspelningen av all dator röst borde ha gjorts samma dag. Manuset till avsnittet var ju redan skrivit.
 8. Glöm allt jag sagt. När jag skulle kontrollräkna igen så blev det bara 8736 timmar på ett år. Nu vet jag inte vad som är rätt, eller vad för fel jag gjort. Men jag tror att jag åtminstone konstaterat att jag inte skall ägna mig åt matte i alla fall..
 9. Ojdå :rodna: 61320 timmar ska det vara. 61 timmar om året per man. Lite mer än en timme i veckan med andra ord. Och så skall tid bort för annat så låt säga att det blir 52 timmar. Jepp, det var inte mycket.. Blir till att spara. Och det var det som gjorde att jag ins??g att jag måste ha gjort fel i första räkningen, eftersom att jag började idiotförklara Voyager avsnittet där Torres springer och jagar timmar.
 10. Ett år består utav 525600 timmar, och om man delar det med besättningen (ca 1000) så har vi kvar ca 525 timmar per besättningsman. Låt säga att en del av detta går bort då rummet måste användas i officiella eller tjänste ärenden. Jag tänker att 400 timmar låter okej per besättningsman. Det blir lite mer än 7,5 timme i veckan i holorummet. Ganska okej.. eller? Och om man då har mer än ett holorum på skeppet, så tycks det finnas gott om ledig tid.
 11. Kapten Saavek lyfte på sitt högra ögonbryn och svarade Fänrik Nohas med sin utpräglade vulcanska logik "Fänrik har helt korrekt i sin bedömning. Ert utseende avslöjade er." Därefter gav han kort Fänrik Soval en nick till hälsning, och riktade sedan sin uppmärksamhet mot Löjtnant Miller. "Säg mig Löjtnant, men är ni på något sätt besläktad med Amiral Miller?" Frågade Saavek. "Nej Kapten, inte vad jag är medveten om" svarade Miller och gav både Nohas och Elbrun en blinkning med ena ögat. "Säg mig, men är ni och fänrik Soval släkt?" Frågade Miller, så oskyldigt hon förmådde. Saavek granskade kort Soval upp och ned och vände sig sedan åter till Miller. "Inte vad jag vet, Löjtnant" svarade Saavek torrt. "Om ni vill vara vänliga och följa med mig" sade Elbrun, och började gå mot turbolifen. Löjtnant Jessica Miller såg sig förstulet omkring medans de gick. Det här var hennes första postering på ett skepp. Hon hade tidigare varit posterad på stjärnbas 211, utmed den cardassiska gränsen. Det hade varit en bra tjäns, men det hade inte gett henne den utmaning hon sökte. 5 gånger hade hon sökt till olika fartyg, utan lycka. Och när hennes morbror, Örlogskapten Smith som var chefsmekaniker på Hammerleaf hade hört av sig och diskret bett henne söka tjänsten som biträdande vakt befäl hade hon inte tvekat. Och nu var hon äntligen här, för att tjänstgöra på ett skepp för första gången sedan hon lämnat akademin, för snart 7 år sedan. Hon närmade sig de trettio och var ogift fortfarande, mycket för att hon ständigt levde på hoppet om att få komma till ett skepp och få vara med om att utforska galaxen. Hon var medveten om att denna tjänst kanske inte skulle leda till så mycket utforskande som hon skulle vilja. Men det var ändå det största karriär steg hon gjort. Äventyr väntade, det var hon säker på. "Säg mig, Vad finns det för rekreations möjligheter ombord?" frågade Miller Elburn. "Vi har ett holodäck, vars tid måste fördelas på hela besättningen, 500 man. Plus att en hel del stridsträning är inbokad där. Så Löjtnant får nog vara så vänlig att vänta innan hon får tid att besöka det." svarade Elburn och fortsatte. "Sedan så har vi The Mill, skepets inofficiella rekreationsrum.." "Inofficiella?" Avbröt Miller undrande. "Aj Löjtnant. Det är ett holodäck som vi kör ett program som heter The Mill på. Programmet är skapat av 1:0, och han påstår att det är en bar någonstans på Jorden. Men jag ska tillägga att det finns en del tvivel på att The Mill faktiskt existerar." Svarade Elburn. "Nåväl, Vad säger Fänrikarna och Kapten om att fira vår nya kommendering med en pint?" Frågade Miller, som redan bestämt sig för att hon skulle besöka stället så fort hon hade tid. "Ska vi säga 20.00?" Frågade Miller, när hon inte genast fick svar. "Eftersom att Löjtnant tycks insistera" svarade Saavek, och sneglade på de båda fänrikarna.
 12. Why is this knight not like all other knights?

 13. Hm, jag tror att det isf inte har ett värde för att det inte anses vara äkta. lite som att samla på autografer. De har bara ett värde om det är äkta.. Är det tryck så är det ju inte samma sak.. Typ..
×
×
 • Create New...