Jump to content

Kapten Grievous

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Kapten Grievous

 • Rank
  Kadett 2:a året
 • Birthday 07/11/1994

Profilinformation

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

1,316 profile views
 1. När jag registrerade mig på forumet var jag mindre kunnig om Star Trek (såg t.ex. 2009-filmen). Men denna vinter har jag sett de första 8 avsnitten av The Next Generation (9 ifall man räknar avsnitt 1 som två avsnitt) och de första 8 avsnitten av Enterprise (9 ifall man räknar avsnitt 1 som två avsnitt). Synd att forumet är mindre aktivt än förut.
 2. Jag tycker att The Force Awakens är en bra film och ger den 8 av 10 i betyg, men jag är besviken på att New Jedi Order aldrig blivit till i det nya Star Wars-canon. Det är kanske en spoiler, men det är samtidigt en tråkig överraskning.
 3. Denna lista säger allt: Ensam Hemma (9/10) Ensam Hemma 2: Vilse i New York (9/10) Ensam Hemma 3 (6/10) Ensam Hemma 4 (2/10) Den fjärde filmen är absolut den sämsta av filmerna.
 4. Efter att ha sett Star Trek filmen The First Contact ville jag bli en Trekkie. Då gick jag in på en söksajt och sökte på "Svensk Star Trek Sida" eller något snarligt. Då hittade jag hit.
 5. Om jag hittar den första Harry Potter boken för ett bra pris (typ 80-160 kr) i sommar kan det bli ett köp.
 6. Utveckla gärna, annars blir ett sådant inlägg ganska meningslöst. När jag lyssnar på musik kan det bli lite vad som helst. Rock, Pop, Hip-Hop, Screamo, Country m.m
 7. Det var så längesen jag såg filmen. Jag kommer ihåg att jag inte tyckte om den. Kanske var röstskådespeleriet, handlingen eller något annat jag blev sur över.
 8. Såg lite av ett Stargate Universe avsnitt för någon månad sedan eller något. Tyckte inte att det var så bra. Jag har sett mycket bättre Stargate avsnitt.
 9. Boken var faktiskt okej, men det jobbiga var att det tog flera månader att läsa ut den. Det är överdrivet många sidor! Filmen har jag också sett. Jag har bara ett ord om filmen: Lort.
 10. Såg den första filmen för kanske 3 år sedan eller något. Minns inte så mycket av handlingen, men kommer ihåg att jag tyckte att filmen var bra. Funderar på att se alla andra Harry Potter filmer. Men böckerna orkar jag inte läsa, har ju redan fullt upp med att läsa saker i skolan.
 11. Funderar på att se den första Twilight filmen trots att hela Twilight grejen verkar vara något tjejigt skräp.
 12. Antar väl att filmen kommer att utspelas efter alla andra filmer då den heter Star Trek "12".
 13. Jag började få intresse för Star Trek när jag såg Star Trek-filmen The First Contact. Jag förstod inte så mycket av utav handlingen, jag kanske måste se avsnitt som kommit innan det? Eller samtida avsnitt?
 14. Äntligen en otecknad Star Wars serie! Det har hitills bara kommit tecknade... och de är Droids, Ewoks, Clone Wars (den gamla CW som heter Clone Wars utan The) och The Clone Wars (den nya serien som började 2008). Droids handlar om droiderna C-3PO och R2-D2 på äventyr i inte så många avsnitt. Man hör på en gång vad Ewoks handlar om, jo, de där nallebjörnarna. Clone Wars och The Clone Wars är i princip samma sak, men har ändå många olikheter.
×
×
 • Create New...