Jump to content

Mister Borg

Stjärnflottan
 • Posts

  78
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Mister Borg

 • Birthday 01/11/1980

Mister Borg's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Jag kommer nu att lämna detta forumet av starka persnoliga själ. Vissa saker som går emot mina värderingar om genrer, epoker etc.. Men jag kommer fortfarande att jobba mycket och stenhårt för att förverkliga min vision för en kommande Star Trek fanfilm. Jag kommer i fortsättningen att kontakta er som fortfarande vill vara med via en mailing lista. Snart kommer även en hemsida upp där all info kommer att finnas tillgänglig. Ha det kanonbra, det är inget emot är personligen, utan vad jag tycker är korrekt och inte inom vissa regler här på forumet.
 2. Ni får tycka vad ni vill, att jag är löjlig eller annat. Men jag ser personligen ganska allvarligt på det hela med SW att det är en saga och inget annat. Jag förstår nog också varför somliga SW fans har saker emot Trekkers. Jag kommer nu att lämna detta forumet p.g.a att det går emot mina personliga värderingar. Men jag kommer i själen att vara en evig trekker och kommer jobba stenhårt med min vision om en fanfilm inom Star Trek. Jag har inget emot någon personligen så, men är reglerna sådana så kan jag tyvärr inte instämma i dem.
 3. Hmm. Ordet Science Fiction har ju faktiskt innebörden: Någon slags anknytning till vår jord och den utspelar sig i framtiden. Star wars: A long time ago, in a galaxy far away... Sagan om ringen: Extra DVD skivan har en kommentar som följer: Tolkien skrev Sagan om Ringen som en berättelse som ska kunnat ha utspelat sig på jorden för väldigt länge sedan. Då tycker ju jag iofs att den har mer ankytning till SciFi en SW. Men det är ju bara min åsikt om det hela....
 4. Om ni stänger Sagan om Ringen så får ni stänga allt vedebörande SW med. För SW är INTE SciFi, det är en saga. Tror ni mig inte så ring George Lucas och fråga, han LÄR ju veta bäst...och enligt honom så är det en saga...
 5. Ingen är försent ute!! Alla får vara med, ju fler desto roligare och bättre!!! SKicka ett PM till mig om var du bor och ålder och vad du vill göra.
 6. Return of the Jedi. Bästa manuset, bästa musiken och bäst helt enkelt, men det är så svårt att säga egentligen, men måste man välja någon så blir det denna då.
 7. Lite kul att Unimatrix zero 1 och 2 visas på Draken med. Då kanske man upplever avsnitten lite annorlunda. Det tråkiga är bara att de visar Endgame, speciellt för de som inte sätt hela sista säsongen. De två avsnitten avslöjar ju en hel del om man säger så..
 8. Nu till en grej angående fanfilmen. Är det någon som har en stor Star Trek samling, typ Phaser´s, diverse andra skjutvapen, läkarutrustning, ranking pins, etc.. Det skulle vara väldigt bra att få veta det, för det kan vara väldigt välbehövligt till filmen.
 9. 2001 är en mycket bra film faktiskt. Den har vackra scener och har bra manus. Kan dock inte hålla med om att "The Matrix" skulle innehålla så mycket skjutande. En viss del kanske, men det är ett skitbra manus och mycket bra specialeffekter och snygga miljöer. T.ex reflektionerna i backspeglarna och sådant.... Annars gillar jag SciFi filmen myrorna anfaller med.
 10. Queen gjorde musiken till 1979 års titelspår. Bra låt, men har tyvärr inte sett så mycket av serien, är den bra eller?
 11. Orginal spelen är ju bäst. Ju mer man köper desto mer Star trek spel kommer det ut.
 12. Alla som är aktiva just nu eller inom de senaste minuterna har sina lampor "lysande". Ett bra sätt att snabbt få besked på om han som skrev ett svar på min fråga, har varit inne på forat de sista minuterna och därför kan svara på mina PM. Sedan finns ju självklart listan över aktiva medlemmar på framsidan. jo jag känner mig ganska aktiv måste jag säga.
 13. Vi får väl göra en humor tråd istället, där vi kan skriva sådant. Vet inte varför en del SW:are gillar att driva med oss. Det kanske är för det är tacksamt att göra det? Jag måste erkänna att jag blir mer och mer Trekker för varje dag som går. Vi får väl retas tillbaka då kanske?
 14. Varför lyser min glödlampa och ingen annans?
 15. Unimatrix zero 5/10 för min del. Tyckte det var ett ganska motsägelsefullt avsnitt. Håller med ovanstående inlägg. Seven kom faktiskt ihåg första gången, men inte följande gånger som hon varit i Unimatrixen. Sedan kändes avsnittet ganska förutsägbart. Nä, hoppas det blir bättre nästa gång!
×
×
 • Create New...