Jump to content

rza

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by rza

 1. not a nerd just a sci fi freak....

 2. Svår fråga, men absolut inte Klingons som är den mest överskattade i serierna. En tråkigare och ensidigare ras får man leta efter, jisses vilken extremt seg karaktär Worf är......enough said!
 3. Det är bara att se allt om och om igen, varje gång dyker saker upp som man missat plus att det bara blir bättre och bättre. HAr sett DS9 fem ggr. Voyager och Enterprise 4 ggr. och snart STTNG två ggr. Börjar nästan undra om man fått någon slags sjukdom ;)
 4. rza

  Caprica

  Tycker Caprica verkar lovande, synd bara att de plötsligt kör en 6 månadersbreak mitt i säsong 1. Tror som den slutade att mer action och mer som BSG är att vänta. Så håll ut, det kommer bli bra detta!!
 5. rza

  Babylon 5

  Man får dock inte glömma filmerna som skall ses samtidigt som serien, och när de skall ses råder det delade meningar om. men om man googlar ordning B5 så finns det en snubbe som postat den absolut bästa ordningen enligt mig.....Spinoffen kan man ju också se men den håller tyvärr en ganska låg standard. ps. glöm ej det sista avsnittet/filmen som kom ut relativt nyligen, Lost tales......
 6. BSG och Babylon 5, får helt enkelt ta båda två. 2 sanslöst bra serier med ett grymt flow.
 7. Lät lite som om jag tycker STTNG är kass vilket absolut inte är fallet. Gillar den men tycker den röda tråden är alldeles för tunn. Och ja, Voyager är mkt. nära att hamna på listan ;)
 8. Gillar inte dem andra Stargate, men denna är annorlunda och funkar bra mkt. bättre tycker jag. Dock håller jag med om att musiken suger. Väntar styggt på säsongsavslutande del 20. Blir bara bättre och bättre denna serie tycker jag.
 9. rza

  Babylon 5

  En Sanslöst bra serie som har det mesta som krävs. Dock är väl effekterna till en början ganska komiska, men vem bryr sig när den röda tråden är så extremt stabil och de grymt intressanta och välspelade karaktärerna. Tycker inte det finns många serier som slår denna (bara DS9 och BSG) och det är något som alla sci - fi dårar borde se!! ;)
 10. En Deep Space 13 kanske ;), älskade DS9 för dess fasta punkt och helt sanslöst grymma karaktärer. Kanske en lite större bas dock, mer åt B5 storlek.
 11. För ca. 3 år sedan hade jag knappt sett något alls tills en vän tvingade mig att se DS9, nu har jag sett det mesta (flera gånger) och flera av dem är otroligt bra serier. Star Trek i all ära, men det finns så mkt. mer. Min lista är som följer: 1. Battlestar Galactica 2. DS9 3. Babylon 5 4. Star Trek Enterprise 5. Farscape Lista gärna era 5 favoriter, gissar på att Adromeda, Firefly, Voyager kommer dyka upp. Och nej, tycker inte STTNG är värd att hamna på listan, precis som andromeda som jag tycker är ganska kass faktiskt ;)
 12. Sci fi maraton..

×
×
 • Create New...