Jump to content

rza

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by rza

 1. Det är bara att se allt om och om igen, varje gång dyker saker upp som man missat plus att det bara blir bättre och bättre. HAr sett DS9 fem ggr. Voyager och Enterprise 4 ggr. och snart STTNG två ggr. Börjar nästan undra om man fått någon slags sjukdom ;)

 2. Tycker Caprica verkar lovande, synd bara att de plötsligt kör en 6 månadersbreak mitt i säsong 1. Tror som den slutade att mer action och mer som BSG är att vänta. Så håll ut, det kommer bli bra detta!!

 3. Man får dock inte glömma filmerna som skall ses samtidigt som serien, och när de skall ses råder det delade meningar om. men om man googlar ordning B5 så finns det en snubbe som postat den absolut bästa ordningen enligt mig.....Spinoffen kan man ju också se men den håller tyvärr en ganska låg standard. ps. glöm ej det sista avsnittet/filmen som kom ut relativt nyligen, Lost tales......

 4. Gillar inte dem andra Stargate, men denna är annorlunda och funkar bra mkt. bättre tycker jag. Dock håller jag med om att musiken suger. Väntar styggt på säsongsavslutande del 20. Blir bara bättre och bättre denna serie tycker jag.

 5. En Sanslöst bra serie som har det mesta som krävs. Dock är väl effekterna till en början ganska komiska, men vem bryr sig när den röda tråden är så extremt stabil och de grymt intressanta och välspelade karaktärerna. Tycker inte det finns många serier som slår denna (bara DS9 och BSG) och det är något som alla sci - fi dårar borde se!! ;)

 6. För ca. 3 år sedan hade jag knappt sett något alls tills en vän tvingade mig att se DS9, nu har jag sett det mesta (flera gånger) och flera av dem är otroligt bra serier. Star Trek i all ära, men det finns så mkt. mer. Min lista är som följer:

  1. Battlestar Galactica

  2. DS9

  3. Babylon 5

  4. Star Trek Enterprise

  5. Farscape

  Lista gärna era 5 favoriter, gissar på att Adromeda, Firefly, Voyager kommer dyka upp. Och nej, tycker inte STTNG är värd att hamna på listan, precis som andromeda som jag tycker är ganska kass faktiskt ;)

×
×
 • Create New...