Jump to content

Tommi

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

  Never

Tommi's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Fmi

  Hello, you sexy devil!

 2. Tommi

  Farscape

  Pip är så muppig, gör konstiga ljud från sig osv. Hon rör sig muppigt oxå.
 3. Tommi

  Farscape

  PK tech girl är sötare
 4. Tommi

  Warp

  Har för mig att Tom testade att åka över warp 10 i nåt avsnitt. Dom varnade honom dock om att det var farligt för att teoretiskt skulle det gå så snabbt att man var på alla ställen i universum samtidigt.
 5. Tommi

  Warp

  Jag fick ett privat meddelande från Sotunk, så här lyder det: Hej! Av någon anledning kan jag inte svara på din fråga i forumet. Fattar inte varför. Kan inte svara helt på din fråga heller. Warp 1 = c .. så mycket vet jag. Jag vet också att warp 2 = 10c, warp3 = 39c, warp 4 = 102c ... warp 9 = 1516c, warp 9.9999 = 199616c ... tyvärr är min räknare inte exakt nog f??r att räkna ut ett exakt matematiskt samband .. det här är hämtat fr ST: Encyclopedia och räknas nog som canon.
 6. 15 sept var det det började va?
 7. Tommi

  Farscape

  säsong 3 och 4 är bättre än 1 och 2 , lite mer handling nu.
 8. Tommi

  Farscape

  För dem som inte vet vad det är för en serie så handlar den om en rätt ung kille, John Crichton, som ska utföra ett experiment med att flyga i atmosfären då helt plötsligt ett maskhål öppnar sig och han in. På andra sidan slungas han rakt in i en strid där ett gång småskepp (från en ras (Sabatian) el. Peacekeepers, vilka för övrigt ser exakt ut som människor) som attackerar ett skepp med fångar. När han kommer ur maskhålet har han oturen att driva in i en av Prawler:sarnas bana och krocka. Detta skepp råkar vara en PK-commanders släkting (kommer inte ihåg om det var bror, kusin etc.). Chrichton hamnar iaf till slut ombord på fångskeppet Moya, som är en Leviathan, ett levande skepp. Här i ligger handlingen till en början. PK vill få tag i fångarna samtidigt som commandern vill få tag på Chrichton.
 9. Detta ämne har säkert tagits upp innan, är ny och testade därför en sökning men hittade inget relevant. Hur snabbt är egentligen t.ex. Warp 1, och hur beräknar man övriga (logaritmisk eller vanlig skala)?
 10. Huvudsaken tycker jag är att serien har snygga effekter, bra crew, bra handling i avsnitten osv.
 11. Tommi

  Farscape

  Någon annan som följer den helt underbara scifi-serien Farscape? (www.farscape.com)
×
×
 • Create New...