Jump to content

Qnorsten

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Profilinformation

 • Kön
  Man

Qnorsten's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Säljer just nu av lite dubletter i min samling utav Star trek dvder. Här är Voyager 1-7 i slimcase på tradera:http://www.tradera.com/star-trek-voyager-sasong-1-7-kompletta-serien-slim-case-auktion_343381_183717966 Voyager S1 i de gamla röda boxarna:http://www.tradera.com/star-trek-voyager-sasong-1-gamla-utganga-roda-plastboxen--auktion_301883_183718384 Har även S1-S6 utav DS9 i de gamla svarta boxarna, som jag inte har lagt upp på tradera än om någon är intresserad:)
 2. Ska kolla över min ekonomi om den tillåter det där väldigt intresserad i alla fall om de finns kvar. Men vad går frakten på i så fall? Bor i centrala gbg
 3. Jag har kollat blocket var en som sålde TNG där men han svarar inte på mail så. Men Ebay har jag inte tänkt på tack för tipset.
 4. Hej jag är intresserad av att försöka komplettera min star trek DVD samling(som är rätt så oexisterande förutom några filmer nu). Så jag undrar om någon säljer eller vet vart man kan få tag på boxar utav Alla star trek Serier, främst TNG och DS9 jag letar efter dock. OBS vill bara ha plastboxarna inte intresserad utav repacken som säljs överallt.
 5. Jag dyker upp tillsammans med två kompisar är det tänkt.
 6. Star trek 4 i gul videokasset finns ute på tradera just nu för 3 kronor om den är intressant. Har dock inte sett final frontier.
 7. Kanske inte Trivual prusit men har i alla fall köpt ett Star trek trivia från ebay nu. Kostade 0.1$ plus många mer dollar i frakt men ändå. SÅ här ser det ut i allafall.
 8. Är nästan man får skämmas alltså. Trots att man är ett väldigt inbitet Star trek fan så har man ingen samling att tala om äger någon enstaka dvd-box och har inte haft råd att köpa några fler fattig student som man är dock. Fick dock hem något som jag i alla fall fått för mig är lite ovanligt i brevlådan idag. Ett star trek Trivia spel. Helt oöppnat och inplastat förutom en liten reva i plasten på ena sidan, men jag tror den kommit till i posten. Är inte så mycket att bråka om. Den har ju ändå flugit ända från USA. Står dock inför ett stort dilemma vill gärna spela det men det tar emot att öppna något oöppnat så den får nog stå i hyllan tror jag. Men har i alla fall aldrig hört talas om det innan. Någon som vet hur ovanligt detta spel är?
 9. Vilken alternativa version utav Where no man has gone before? NU blev jag ju intresserad. Har redan sett allting förutom TAS som jag bara sett ett avsnitt av. Men man kan ju kika på det igen^^
 10. *** att man inte har pengar. Har alltid önskat mig ett sånt där. Det skulle göra sig så bra hemma i bokhyllan samt att jag alltid velat lära mig att spela. Men tyvärr befinner man sig i något som liknar föregående postares situation. "harnyssbörjatstuderasåärfattigstudentochharinterådattköpanågotjustnu"
 11. Hade jag inte varit en fattig student just nu hade jag gärna varit med. Var ju inte farligt dyrt för plastboxarna (som är så mycket snyggare än de andra). Den som ändå hade råd att skaffa alla serier i plastboxar...*drömmer mig bort*
 12. Nyinflyttad i Göteborg så där jag befinner mig nu. Är dock ursprungligen från Ludvika Trakten i dalarna så befinner mig där rätt så ofta också
 13. Samma här men det var grymt trevligt att vara där.=)
×
×
 • Create New...