Jump to content

Sarek

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

Sarek's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Är det ngn som vet hur det blir? Mailade Capitol och de visste ej hur det skulle bli och skulle kontakta WCT.
 2. Ett mycket trevligt initiativ. Väntar med spänning på vilka personer som skall komma.
 3. Kliniker men forskar "deltid" samt har en phD. Väl mött på nästa WCT möte.
 4. Tack för en informativ och UPPDATERAD hemsida. Erhållit via denna sida mkt information samt information som jag ej hinner leta aktivt efter själv. Bra att många letar och delar information. Man har vidare t kunnat visa sin frun att man ej är "tokigast" i detta avlånga land.
 5. Välkommen! Kul med ännu en TOS/ TAS fan. Själv är jag tidig meddlem i WCT, Ej biolog men dock medicinare varför Spock och Bones ligger mig nära,
 6. Välkommen! Dina lärare måste vara sända från ovan. TOS är bäst. Testa TAS senare.
 7. Ngn ssom vet var man kan köpa denna, Off Gods and men ? Såg att en DVD fanns i Tyskland men på tyska
 8. Såg filmen med med TOS,Voy tokiga fru. SPOILER Men... de första 40 minuterna tänkte vi båda. Är det så här det skall bli i framtiden är det slut med ST filmer för oss. Men sedan hämtade den sig och blev godkänd. Kanske en idetorka med "remake" på Wrath of Kahn med alla karaktärer men med lite olika "subutbildningar". Tillhör dom som ej uppskattar att Vulcan förstördes i förra filmen men den kan kanske bli ngt bra i detta universum. Men tiden får utvisa. Stort plus för Spock prime. Ett förslag till nästa film nu när parallella universum funkar kan vara en "Mirror" långfilm.
 9. Välkommen ! Kul att ngn mer gillar TOS Som jag brukar säga till mina barn: Jag avundas dig! Tänk så mkt mer för dig att se. Live long and prosper
 10. Hej! Namnet var inte det ngn släktning alt fysiker samt reg nr födelsedag på ngn typ 14:e maj Länge leve vår tidslinje!
 11. Sen juklapp erhöll jag från en kompis som var i USA under jul (brosan jobbar för NASA) TNG besättning som PEZ figurer + Lecutus (har ej öppnat den ännu),
 12. Sent inlägg Håller med Centerwall, ett tag var det döläge med ST o St på TV i Sverige. Var med i WCT från starten och fortfarande med, mer som vilande betalande medlem eftersom jag anser att ST bör visas på bio , saknar dock Draken nu när visningar sker på Möllan. Undrar dock vad orginalbestättningen pysslar med med nu. Sprang på Björnshög på SFmässan för två år sedan.
 13. Jodå visst gillar hon StarTrek, Spock Kirk o Janeway. är favoriter. Men har en Chapel klänning samt Lanice tröja (med löshår därtill, den rutiga långa flätan)
 14. Jo då blir de genast medlemar i ngn StarTrek förening
 15. Två (båda TOS) Spock och Bones kortarmande Frun: Två, Chappels klänning med krage samt den äldre Yeoman Jannice tröjan med krage Barn 1 Science officer Barn2 Science officer (ärver barn1 )
×
×
 • Create New...