Jump to content

Emher

Stjärnflottan
 • Posts

  300
 • Joined

 • Last visited

About Emher

 • Birthday 11/24/1984

Emher's Achievements

Kapten

Kapten (7/15)

0

Reputation

 1. ^Ännu ett bevis på att Discshop är den bästa webbutiken för svenska DVD-er! Se till och hyra den, den e ruggigt bra.
 2. Oj, oj, oj! Ingen har ju nämnt Equilibrium, eller Cubic som den döpts till på video och DVD i Sverige (onda video-bolag :arg: ), en ruggigt välgjord, smart film med bland de ballaste action-scenerna i manna-minne! I och med den här filmen så ser man verkligen hur pass bra skådis Christian Bale är och om de gör en ny Batman-film så ska hoppas jag att han får rollen! En sak till bara: Gun-Kata regerar!
 3. ^Menar du då fortsätt skriva som i skriv klart historien, lr som i skriv en fortsättning? För historien är nämligen färdigskriven.
 4. Du missade mördaren som spelas av Clancy Brown (Zobral i Enterpriseavsnittet Desert crossing). Såg den filmen, den var helt okej. Dock upptäckte jag inte att det var "plain simple" Garak föränn i efttertexterna. Jag sat dock och funderade som attans på varifrån jag kände igen honom ifrån... Det var lite synd att Robinson och Sidney Poiter inte agerade mot varandra i filmen, för det vore något historiskt: Garak och Mr Tibbs! Clancy Brown är dock också en bra skådis som tyvärr har fått göra alldeles för lite.
 5. Utan tvekan Gul Dukat. En mer komplex skurk får man leta efter i Star Trek. Och så spelar Marc Alaimo honom så bra
 6. Den är riktigt bra! Hela det avsnittet är bland de roligaste någonsin På citat så har jag den här favoriten, från DS9-avsnittet "In the pale moonlight": Garak: "You seem angry." Sisko: "Who's watching Tolar?" Garak: "I've locked him in his quarters. I've also left him with the distinct impression that if he attempts to force open the door, it may... explode." Sisko: "I hope that's just an impression." Garak: "It's best not to dwell on such minutiae." Klassiskt Dock är Neelix teori om vad Tuvoks mardröm kan vara väldigt kul: "Alone, exiled, on a planet where the only form of communication is laughter!" Och så har man ju förstås, från episoden "Message in a bottle", denna klassiska konversation: EMH: "Stop breathing down my neck!" EMH-2: "My breath is merely a simulation." EMH: "So is my neck, stop it anyway!"
 7. Kul att du gillar den. Schysst signatur förresten!
 8. Måste nog ändra min röst för bästa serie. Senaste gången jag skrev i detta ämne så tyckte jag att TNG var bäst, och att jag förmodligen alltid skulle gilla den bäst. Så fel jag kunde ha. Efter att ha sett de tre första säsongerna av Deep Space Nine måste jag säga att den är den serie som är överlägset bäst! Den e ju ruggigt bra! :cardassian: :jemhadar: :ferengi: :klingon:
 9. Ehehe, sorry...vi vek liksom av från ämnet lite där... :rodna: Det hade att göra med vad jag hade varit upptagen med eftersom jag inte hade svarat på ett tag. Rehvall: Iofs gillade jag tonen i den andra filmen, och det var helt okej action, men 3:an och 5:an är thrillers, och så ska det va!
 10. Nja, det var att jag tyckte om det så mycket mer på Japanska Harry Potter 5 är inte någe barnbok! Den är mörk och hemsk så det lär nog skrämma stackars små-ungar när de läser den! Förut var trean min favvo att se som film, men 5:an hade så mycket bra miljöer och action så man kan bara hoppas att den görs rättvisa på vita duken. Läs den!
 11. Vänta ett tag, helsvensk? I sådant fall är det ********** coolt B) :vulcan:
 12. Ehehe, har sett klart den för över en månad sedan, hehe... :oskyldig: Till mitt försvar har jag vart upptagen med att läsa (HP5 = sträckläsning!) arbeta och riva badrum. Men nuuuu, kan jag skriva kommentarer om Macross. ASBRA SERIE! (men det visst jag ju redan) Överlägsen Robotech, och en hel del andra serier. jag gillade det faktum att den var väldigt vuxen och även om Robotech hade ett något mer episkt "stora striden"-avsnitt så är det ändå episkt så det räcker och blir över! Bra att man faktiskt förstod Hikaru's förtjusning i Minmay, när hon i Robotech var en gnälligt liten *CENSUR*! Och nog tyckte jag att Roy's öde var mer rörande på japanska :gråter:
 13. Tja, min TNG/Harry Potter-crossover på fanfiction.net kanske kan räknas. Är rätt nöjd med den, blev en lagom mängd teknik och magi. Ska skriva rena ST-fics så småningom.
 14. Det roligaste är ju att hans karktär heter Number One :lol:
 15. Som hyfsat ny Niner känner jag mig tvingad att nämna att även Terry Farrell, allas vår Jadzia Dax, har vikt ut sig. Detta är dock rätt förståeligt eftersom hon började sin karriär som fotomodell.
×
×
 • Create New...