Jump to content

Emher

Stjärnflottan
 • Posts

  300
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Emher

 1. ^Ännu ett bevis på att Discshop är den bästa webbutiken för svenska DVD-er! Se till och hyra den, den e ruggigt bra.
 2. Oj, oj, oj! Ingen har ju nämnt Equilibrium, eller Cubic som den döpts till på video och DVD i Sverige (onda video-bolag :arg: ), en ruggigt välgjord, smart film med bland de ballaste action-scenerna i manna-minne! I och med den här filmen så ser man verkligen hur pass bra skådis Christian Bale är och om de gör en ny Batman-film så ska hoppas jag att han får rollen! En sak till bara: Gun-Kata regerar!
 3. ^Menar du då fortsätt skriva som i skriv klart historien, lr som i skriv en fortsättning? För historien är nämligen färdigskriven.
 4. Du missade mördaren som spelas av Clancy Brown (Zobral i Enterpriseavsnittet Desert crossing). Såg den filmen, den var helt okej. Dock upptäckte jag inte att det var "plain simple" Garak föränn i efttertexterna. Jag sat dock och funderade som attans på varifrån jag kände igen honom ifrån... Det var lite synd att Robinson och Sidney Poiter inte agerade mot varandra i filmen, för det vore något historiskt: Garak och Mr Tibbs! Clancy Brown är dock också en bra skådis som tyvärr har fått göra alldeles för lite.
 5. Utan tvekan Gul Dukat. En mer komplex skurk får man leta efter i Star Trek. Och så spelar Marc Alaimo honom så bra
 6. Den är riktigt bra! Hela det avsnittet är bland de roligaste någonsin På citat så har jag den här favoriten, från DS9-avsnittet "In the pale moonlight": Garak: "You seem angry." Sisko: "Who's watching Tolar?" Garak: "I've locked him in his quarters. I've also left him with the distinct impression that if he attempts to force open the door, it may... explode." Sisko: "I hope that's just an impression." Garak: "It's best not to dwell on such minutiae." Klassiskt Dock är Neelix teori om vad Tuvoks mardröm kan vara väldigt kul: "Alone, exiled, on a planet where the only form of communication is laughter!" Och så har man ju förstås, från episoden "Message in a bottle", denna klassiska konversation: EMH: "Stop breathing down my neck!" EMH-2: "My breath is merely a simulation." EMH: "So is my neck, stop it anyway!"
 7. Kul att du gillar den. Schysst signatur förresten!
 8. Måste nog ändra min röst för bästa serie. Senaste gången jag skrev i detta ämne så tyckte jag att TNG var bäst, och att jag förmodligen alltid skulle gilla den bäst. Så fel jag kunde ha. Efter att ha sett de tre första säsongerna av Deep Space Nine måste jag säga att den är den serie som är överlägset bäst! Den e ju ruggigt bra! :cardassian: :jemhadar: :ferengi: :klingon:
 9. Ehehe, sorry...vi vek liksom av från ämnet lite där... :rodna: Det hade att göra med vad jag hade varit upptagen med eftersom jag inte hade svarat på ett tag. Rehvall: Iofs gillade jag tonen i den andra filmen, och det var helt okej action, men 3:an och 5:an är thrillers, och så ska det va!
 10. Nja, det var att jag tyckte om det så mycket mer på Japanska Harry Potter 5 är inte någe barnbok! Den är mörk och hemsk så det lär nog skrämma stackars små-ungar när de läser den! Förut var trean min favvo att se som film, men 5:an hade så mycket bra miljöer och action så man kan bara hoppas att den görs rättvisa på vita duken. Läs den!
 11. Vänta ett tag, helsvensk? I sådant fall är det ********** coolt B) :vulcan:
 12. Ehehe, har sett klart den för över en månad sedan, hehe... :oskyldig: Till mitt försvar har jag vart upptagen med att läsa (HP5 = sträckläsning!) arbeta och riva badrum. Men nuuuu, kan jag skriva kommentarer om Macross. ASBRA SERIE! (men det visst jag ju redan) Överlägsen Robotech, och en hel del andra serier. jag gillade det faktum att den var väldigt vuxen och även om Robotech hade ett något mer episkt "stora striden"-avsnitt så är det ändå episkt så det räcker och blir över! Bra att man faktiskt förstod Hikaru's förtjusning i Minmay, när hon i Robotech var en gnälligt liten *CENSUR*! Och nog tyckte jag att Roy's öde var mer rörande på japanska :gråter:
 13. Tja, min TNG/Harry Potter-crossover på fanfiction.net kanske kan räknas. Är rätt nöjd med den, blev en lagom mängd teknik och magi. Ska skriva rena ST-fics så småningom.
 14. Det roligaste är ju att hans karktär heter Number One :lol:
 15. Som hyfsat ny Niner känner jag mig tvingad att nämna att även Terry Farrell, allas vår Jadzia Dax, har vikt ut sig. Detta är dock rätt förståeligt eftersom hon började sin karriär som fotomodell.
 16. Finns den redan ute? Och är det på region 2 isf? Ja, jag fick den iaf från min DVD-leverantör Discshop för några veckor sedan. Och det är en region 2 utgåva.
 17. Den 25:e, alltså nästa Onsdag släpps 3:e säsongen. Och jag längtar jag med. Måste ju älska Defiant ;) Den 4:e säsongen den 27:e Augusti. Längtar nog mer efter den, för då får de den nya titel-låten, och så har jag för mig att det är då som Sisko skaffar skägg. Plus att man får det underbara dubbel-avsnittet "The Way of the Warrior" i 5.1 ljud! Någon annan som köpt "Star Trek IV: The Voyage Home" - Special Edition? PS. Det här är inget Star Trek, men ändå bra filmer: Indiana Jones Trilogin släpps den 5:e November. DS.
 18. Det beror nog mycket på att Kelsey Grammer, Frasier själv, är en STOR Trekker! Och nog tycker jag det är härligt att en Trekker har huvudrollen i en av de bästa komediserierna på TV just nu
 19. Det kommer vara en produktion där WETA gör specialeffekterna, där Hideki Akanno (tror jag regisörren till NG:E heter) och Gainax (som ger ut NG:E, har jag för mig) är inblandade. Så det lär bli hyfsat trogen serien. Faktum är att jag nu har sett t.om. avsnitt 7 utav NG:E, och ta mig f-n om den inte börjar göra mig riktigt intresserad! Ska nog se allt som kan ses med NG:E, och om jag gillar serien när jag sett klart den så köpes den till samlingen snarast! (Kultfakta: Skådespelerskan som gör Shinji's röst är samma som gör rösten till Sailor Uranas, och skådespelerskan som gör rösten till Rei gör också rösten till Faye Valentine i Cowboy Bebop!) En serie som dock SKA, jag upprepar, SKA inkluderas i samlingen min är Cowboy Bebop. Har nu sett klart denna exceptionella serie där man älskar varje stund (även om jag mådde lite dåligt efter avsnittet med den extremt psykotiska mördarmaskinen... Ja, jag tyckte synd om den stackarn ). Slutet var ett klart värdigt och bra slut, även om det inte är för alla. Jag störde mig inte på CB:s slut, något som jag däremot gjorde med Escaflowne (i.e. jag såg ingen anledning för henne att åka!). Mången gott kan sägas av mig om Cowboy Bebop, men då blir detta inlägg väldigt långt! Nej, jag har tyvärr, tyvärr inte sett klart Macross än! Och jag lär inte göra det snart heller, eftersom min syster har åkt till Malta i en vecka och jag ahr lovat att inte se någon ny Anime utan henne. Dock har jag bara 2-3 skivor kvar att se. I övriga Macross-relaterade saker kan tilläggas att jag har Macross-leksakerna sedan några veckor tillbaks. Favoriten är VF-1A:n, modell Hikaru DYRL. Underbar detalj på den, samt det grymmast färg-schemat!
 20. Känner mig bara tvingad att bryta in och hurra åt denna del! Hipp, hipp, HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!
 21. Emher

  Drömyrke

  Doktor. Jag kan dock tänka mig science officer, men jag känner att jag helst skulle vara doktor. Då kan man ju kläcka kommentarer som "I'm a Doctor, not a historian" :lol:
 22. First Contact-temat är av de bästa för filerna, och den filmen har nog överhuvudtaget den bästa musiken av filmerna. Mitt favorit-temat i hela Star Trek är dock Deep Space Nine-temat. Ett helt enkelt perfekt tema, som jag älskar i alla de versioner av det som finns. Det iofs bero på att DS9 snabbt har blivit min favorit-serie. Sedan är det nog TNG, ENT, VOY, TOS.
 23. ^Det är det som är bra med Trekkers: vi har en väldigt låg halt av kloner! :lol:
 24. De menade förmodligen att eftersom Neo var i Matrix när hela sked-scenen tog plats så betydde det att skeden bara var en simulation och fanns därför inte. Angående delen att den riktiga världen också skulle vara en del utav Matrix så hoppas jag att du har fel. Det skulle vara så dåligt och taskigt mot publiken om bröderna Wachoski gjorde så att det var på det viset. Hm...kom just på att jag inte har skrivit någon recension av filmen än....får göra det på lördag kväll, då jag kommer har sett den för andra gången
×
×
 • Create New...