Jump to content

AlmostHuman

Ej aktiv
 • Posts

  233
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AlmostHuman last won the day on April 28

AlmostHuman had the most liked content!

Profilinformation

 • Kön
  Säger inte

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AlmostHuman's Achievements

Löjtnant

Löjtnant (6/15)

1

Reputation

 1. Verkligen illa att det är så. Sådant som får mig att dra mig för att köpa boxen den närmsta tiden. Har som tur är aldrig råkat ut för sådant tidigare, och är glad för det. Trist att inte få bra produkter från början och ännu mer trist att behöva sitta och skicka tillbaka en massa saker för att få det fixat.
 2. Det har jag inte hört någonting om. Var läste du om det?
 3. Behöver vi en speciell tråd för det? Finns ju redan en bra samlingstråd att ta sådant i. Även några speciellt riktade till Blu-ray släppet av TNG. I den ena av dessa trådar länkar Aike till ett gäng recensioner. Medan RoLaren i den andra tråden skriver att ljudet är osynkat till en del avsnitt.
 4. Nja, han har varit med i lite filmer även innan Rob Zombies dito. ;) Tror även att dom flesta betraktade honom som kultskådis innan dessa. Men han hamnade väl lite mer i blickfånget tack vare just dom. Första filmen med honom som jag såg var Spider Baby. Skulle vara kul att ha hans autograf. Och jag minns att Isberg har gjort så tidigare. Kan vara att det är första gången som jag har hört ett uttalande från honom där han verkar helt likgiltig inför om det skall bli fler gäster eller ej. Men vi får väl se om det tillkommer gäster.
 5. Han har ju gjort mer är bara dom filmerna. Han är ju lite av en kultskådis för oss skräckaficionados. Kul att det blir lite nya gäster ibland trots allt. Nu är hemsidan uppdaterad. Ser ut som att det kanske bara blir tre gäster i år. I sådant fall lär det inte bli en resa för mig.
 6. Trevligt att det inte bara jag som är en "gnällspik" när det gäller detta projekt, utan att det finns andra som delar min skepsism. Jag håller med dig kring Micke Persbrandt. Har sett en del filmer med honom och aldrig fastnat eller insett vad det är som så många andra verkar gillar med honom. Enformig är ordet. Och även om det kan tyckas lite kul med en svensk skådespelare i en sådan här stor produktion så känns det inte som att han på långa vägar kan göra Beorn rättvisa. Ett Över huvud taget udda val av skådespelare till den rollen.
 7. Grattis Commander Michels! Hoppas att du får en fin födelsedag tillsammans med nära och kära.
 8. Ny gäst presenterades igår på facebook-sidan. Sid Haig - IMDb Honom har jag sett i många filmer. Gillar speciellt hans insats i filmerna House of 1000 Corpses samt The Devil's Rejects. Två riktigt bra filmer. Skulle gärna ta autograf av honom, men behöver nog en eller ett par till intressanta gäster för att resa ned. Har ju den stundande Star Trek London att ladda upp inför.
 9. Dom där punkterna i slutet ställer jag mig frågande till. På den första så instämmer jag helt i det som skrivs. Givetvis borde man främja att man mer ingående berättar varför man tycker om/inte tycker om den filmen som man nyss har sett. Inte bara nöja sig med "den här filmen var bra/dålig". Den andra punkten bör vara frivillig. Den tredje känns inte alls nödvändig enligt mig och personligen så tänker jag inte göra så utan skriver mitt omdöme som jag själv vill. Eller inte alls. Att ställa krav på hur någon skall göra känns inte alls som något bra som inte heller, i min mening, kommer främja diskussion. Det viktiga är att vi gör något gemensamt och att man följer forumets regler. Inte att kräva hur någon gör när dom ser film, förbereder sitt omdöme eller sättet som man skriver på. Och den fjärde är väl inte ens nödvändig. Alla som är intresserade av att se filmerna borde hålla lite koll på när det börjar dra ihop sig, samt att vi faktiskt bara skall se en film per månad vilket ger gott om tid att upptäcka vilken film som ses just då och när. För det där med när man ser filmen är ju valfritt och tiden man har på sig är lång, vilket gör att en del kanske ser filmen i början av en månad, några i mitten och några andra i slutet. Då känns det lite överflödigt att sitta vid trådstart och spendera tid på att skicka PM till höger och vänster till alla som anmält intresse. Dessutom är vi ju olika aktiva här på forumet vilket gör att vi alla har olika mycket tid att lägga ner på sådant. Tycker inte det är trådstartarens skyldighet att meddela alla andra personligen när man skall se en film. Det syns enligt schemat som fastslås samt att man ser när varje enskild tråd startas. Lite koll själv tycker jag allt att man får ha.
 10. Jag ser Peter Jackson som en av mina favoriter bland regissörer. Har gillat honom ända sedan jag såg Braindead och Bad Taste som nattbio för en herrans massa år sedan. Har inte blivit besviken på någon av hans filmer tidigare. MEN. Jag måste säga att jag är skeptisk till hela det här projektet. Jag tycker att det har kantats av så många bakslag att jag undrar om det inte kommer att återspeglas i slutreslutatet. Allt från problem med att få ihop finansieringen, till att PJ själv sade att han inte ville regissera. Då anlitade man del Toro som förvisso har gjort flera bra filmer, men som inte kändes som rätt man till att regissera filmerna. Och så kastade han in handduken när allt drog ut på tiden och PJ fick själv kliva in i rollen som regissör igen. Mer för att rädda hela skutan från att sjunka, än för att han verkligen såg ut att vilja regissera filmerna. Sedan kom nyheterna om vilka skådespelare som skulle medverka och man fick återigen anledning att rynka på ögonbrynen. En del var bra, andra bara konstiga. Dessutom att det blir i 3D. Fullständigt ointressant för mig, men med lite tur så kan man se filmerna på vanligt sätt på bio, annars lär jag vänta till dom finns för hemmabruk. När så den första trailern dök upp så fick man det hela bekräftat. Det var långt ifrån så intressant och bra som jag hade hoppats på. Och så detta, att inte nöja sig med två filmer, utan göra tre filmer. Jag menar, The Hobbit hade man kunnat göra som en film på runt 3 timmar om man hade velat. Kanske förlängt den sedan när det är dags för släpp på DVD/Blu-ray. Visst, jag förstår att man vill skapa en helhet så att allt hänger ihop. En brygga mellan dessa filmer och LotR-trilogin. Men för mig räcker det gott med att just The Hobbit blir filmatiserad, allt annat känns inte nödvändigt. Som fan av Peter Jacksons filmer och som ett fan till Tolkiens underbara verk, så vill man ju att allt ska bli bra. Men, det finns flera varningssignaler som blinkar för mig. Jag hoppas fortfarande att man lyckas ro det här projektet i hamn, men jag är fortsatt skaptisk till det hela tills motsatsen har bevisats.
 11. Det går väl framåt antar jag. Såg den där "trailern" som läckte ut på nätet i slutet av mars och gillade det jag såg. Det har hela tiden pratats om att det skall bli en exklusiv webbserie, även om man till och från också har hört rykten om att det kanske blir en fullskalig tv-serie trots allt. Men det är inte mycket officiell information som har släppts kring det hela. Bara att avvakta och se vad som händer. Och blir det en webbserie kan vi väl vara säkra på att den också får en geoblock på sig så att inga andra än dom i USA kan se den. Visst finns det sätt att kringgå det på, men ändå. Skall man satsa så skall man göra det ordentligt. Och trots att jag verkligen gillar BSG (nytolkningen) så tycker jag det är lite trist att SyFy mjölkar ur det mesta som går ur konceptet istället för att komma på något nytt och unikt.
 12. Carnage (4/5) Roman Polanskis senaste film är en riktigt bra och underhållande film som mest kan liknas vid ett kammarspel. Filmen baseras på en pjäs och det är lätt att förstå varför. Karaktärer och handling är väldigt välutvecklade och dialogen är mästerlig. Saker och ting börjar relativt lågmält för att sedan utvecklas och sättas på sin spets. Man blandar riktigt bra mellan riktigt dråpliga scener som inbjuder till skratt, medan en del andra mer inbjuder till eftertanke. Skådespelarna är mycket bra och väl valda. Trots den relativt korta speltiden (runt 75 minuter) så lyckas man leverera en film som man inte glömmer i första taget.
 13. Klippet börjar precis när han pratar om just det. Du får prova att klicka lite på länkarna innan du säger att du inte orkar se. ;)
 14. J. Edgar (4/5) Bra biopic över J. Edgar Hoovers liv och leverne. Filmen har ett starkt manus och för regi står Clint Eastwood. Rollistan är full av bra skådepselare som t.ex. Leonardo DiCaprio, Naomi Watts, Judi Dench, mfl. Den är dessutom mycket snygg, med ett perfekt foto, underbara återskapande av den periodens interiör/exteriör, osv. Jag hade hört lite delade uppfattningar om hurvida den här filmen är bra eller ej, men för egen del så var den en positiv överraskning. Man blir sugen på att ta reda på mer om vem denna man var och det är ett av flera tecken på att den har gjort sitt jobb.
×
×
 • Create New...