Gå till innehåll

Unkas

Stjärnflottstaben
 • Innehållsantal

  2 428
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Unkas

 • Rank
  Viceamiral
 • Födelsedag 1979-11-24

Profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste besökare till profilen

9 518 profilvisningar
 1. Undrar om han kommer att hålla sig till en timme om dagen eller kör ST-maraton emellanåt.
 2. Unkas

  Leonard Nimoy är död

  R.I.P Leonard Nimoy He Lived Long And Prosper
 3. Unkas

  Många spännande SF-filmer 2013?

  Pacific Rim är också i stor sett en kopia på vad man gjorde i Japan för 10-20 år sedan. Men inte säger Hollywood att man kopierat inte. Jag är faktiskt irriterad över att de tar asiatiska ideer och presenterar det som sina egna. Samma med Hunger Games, samma med Matrix. Om amerikanarna gör något kan man vara säker på att det gjorts någon annan stans för minst 10 år sedan.
 4. Är man lite elak kan man anta att en slice oftast inte är nog för en amerikan. Jag åt Pizza i Chicago och den var tjock och mättande. Låg bland annat små små köttbullar på. Mummsig var den. Skulle gärna se att Chicago-pizzan introducerades i Sverige.
 5. Unkas

  Japan hävdar att han sett en ödla på Mars

  Och om du tittar på moln kommer du känna igen många former. Kanske ser du en tårta, med det betyder inte att molnet är gjort av gräde och sockerkaka.
 6. Unkas

  Flera stormakter utvecklar mördarrobotar

  De har visserligen inte känslor som hämndlystnad och fruktan, men inte heller känslor som respekt och empati. Visserligen inget som militären byr sig när de vill ha en mördarrobbot, men det gör argumenen väldigt svaga.
 7. Unkas

  De bästa filmfinalerna

  Slutet på Flykten från LA är enligt mig bästa filmslutet i historien. Man bråkar inte med Plisken utan konsekvenser.
 8. Tycker Fast and Furious fick en nytändning med förra filmen. Men det är nog väldigt mycket en grabbfilm. Jag är grabb och gillade filmen och hoppas på nästa. Iron Man kan blir lite irriterande då han är så ENORMT egotrippad, men jag tycker han är underhållande. Sammspelet med de andra hjältarna i Avengers funkade också bra (även om manuset ofta verkade ogenomtänkt) och således ser jag fram emot den tredje filmen.
 9. Unkas

  Första klippet ur Into Darkness ute nu

  Spänande klipp, är inte så överförtjust i deras kostymer dock. Tanken går till "Men in Tights".
 10. Unkas

  Nytt klipp från Star Trek Into Darkness

  Kul klipp med lite humor. Kan tänka mig se mer.
 11. Håller med. Definitivt bästa hittills. Hoppas på liknande aktion eftersom de ska föra ihop samma personer igen. Trailern till Iron Man verkar väldigt mörk, påminner lite om Batman. Allt verkar gå åt pipan. Frågan är om det fungerar? Vet inte riktigt vad jag ska tro.
 12. Nyheter som denna gör min nyfiken till tusen, och så vet jag att vi under min livstid inte kommer kunna göra annat än att spekulera om det fins liv där eller inte.
 13. Unkas

  Star Trek Upp För Trappan

  Fräckaste trappan jag sett på länge, och den bilden gjorde sig väldigt bra där också.
 14. Lite nyfiken blir man. Även om jag är skeptisk till Nytt Star Wars. Men kanske dessa skådespelare kan hjälpa till med att göra övergången från de gammla filmerna trovärdig.
 15. Sjukt engagerat! Måste tagit lång tid att bygga och får till detta klippet.
×