Jump to content

Archangels

Stjärnflottan
 • Posts

  161
 • Joined

 • Last visited

  Never

Everything posted by Archangels

 1. I filmen First Contact har Picard ett samtal med tjejen från den äldre jorden där han säger They take planet after planet and we fall back. eller någe åt det hållet. Kan någon vänlig själ se om han/hon kan hitta och skriva det samtalet åt mig.
 2. Små ler. Det skulle jag verkligen vilja göra. Eller nåt i still med. " Läraren kommer fram med provet och jag säger COMPUTER WIND och alla papper blåser i väg till papperskorgen eller så säger man något och han står där utan byxor. helfestligt. ROTFL
 3. Nej, voyager kommer att fortsätta att visas på samma tid. Pucko SVT Pucko SVT var glad över att det visas överhuvudtaget. det vore ju katastrof om det inte visades. eller om det visades i 3:an eller 5:an. då skulle ju inta jag kunna se det.
 4. var kan man köpa den? J/K lol
 5. har suttit och lång en stund och tycker att detta med tjej och killserie inte borde ligga i hur vi killar ser på tjejer och deras typ av betende och intressen. vad en tjej gillar är inte vad alla tjejer gillar. och denna diskution har en lten likhet med hur det var i min klas när jag gick i sexan. vår lärare brukade läsa böker för oss och hon hade jätte svårt att välja så att alla blev nöjda. för det mesta var det tjejerna som kom i kläm eller hur jag ska uttrycka det. för tjejerna ville att läraren skulle välja böker där det var tjejer som hade huvudrollern och killarna ville ha killar. men när hon skickade in tjejerna att leta upp en bok i biblioteket så hittade de ingen. för alla böcker där tjejer har huvudrollen handlar till 90% av bökerna i biblan om hästar och tjejer vilket inte var vad det ville höra. de återstående 10% var kitty böker. det jag vill på visa är att manusförfattarna inte har tagit in tillräkligt med tjejer i serien för att den ska bli en stortjej serie. IMM. vi har bara Janeway, be'lana, 7/9 och hade kes och vi får ju inte glöma naiomi min favorit. det tror jag inte räcker för att man ska kunna kalla det för en bland serie utan en kill serie. men manusförfattarna har ansträngt sig och försökt att få tjejer att gilla den bättre. jag hade gärna kallat den för en allkönsserie men så som jag har växt upp med tjejer så har de alldrig sett en tjej som skulle kunna gilla star trek voyager. men som sagt alla tjejer är inte lika danna. det är det här forumet ett bra bevis på. Hoppas att alla inte blir sura på mig nu.
 6. Det kallar man Aprilskämt... haha Stackars den som man utsätter det för..... Den skulle nog aldrig våga sova igen... Eller så aggerar peronen i fråga som be'lana gjorde i sitt såkallade "#######" och säger så fort han/hon vaknar "computer end program" sedan så skulle nog den anntingen gå och skälla ut den/dem som hade gjort det eller gått och lagt sig. men om den drabbas av panik kan det bli riktigt kul ROFL
 7. Litet och litet. det är iallafall tilräkligt stort för att spöa några borg skepp åt gången lol
 8. det är en serie inte verklighet... om de bara skulle bygga krigs skepp så skulle det inte vara så stor menening med diplomati och "first priority" poch hur många vill se en serie där det ända men ser är en massa explotioner? utan handling? och hur skulle de komma på ny teknologi? hela serien går ju ut på att de tar sig ut ur olika problem och hur det ser ut när de gör fel. men åter till ämnet.... bästa skepp i design är Defiant. bästa slag skepp imm är Enterprise.
 9. jag tycker att du missade den viktigaste saken tyvärr. Warp drive. det vore ju roligast. då skulle vi kunna lämna den här dammiga planeten och flyga/sväva/warpa oss långt här i från. till mars t.ex. ;)och leta efter liv. IMM så vore warp drive eller voyager det viktigaste eller vad tycker ni.
 10. danke... känner mig hedrad ;) okej var kommer alla andra i från nu då?
 11. Janeway blev ju förvandlad till ett djur när de gick över warp 10. Då blev hon ju en ödla. chakotey oxå har jag för mig.
 12. måste nog säga att jag gillar madjesty class bäst av alla... en länk till en sida med massa bilder på olika classer... http://www.fedplace.de/ste.htm
 13. finns det ingen film/avssnit där de slåss på samma sida? det tror jag vore roligast att se... att se dem båda på samma slagfällt. i 2-delad skärm så att man hör och ser dem sammtidigt och då kan urskillja vem som är bäst. har själv aldrig sätt Sisco men vill...
 14. man kan ju köpa biligt och sälja dyrt till NASA när de börja kolonisera månen i framtiden man kan ju alltid hoppas att de gör det under våran livstid :sigh:
 15. specis 8472 är helt klart mina favoriter... litte taskigt att ta med människan egentligen...vi är ju de äna som vi vet existerar och då kan vi ju inte vara ... inte enligt mig
 16. Ännu ett jätte bra avsnitt med Naiomi Wildman... kan det bli bättre? 11/10 ... jag älskade det avsnittet...
 17. saknar madjesty class skepen... de är coolast...
 18. st starfleet command 1 st starfleet command 2 Empiers at wars. det finns fler fast jag kan inte komma på fler.
 19. Quote from Janson, posted on Okt. 31 2001,21:08 Jag gillar det inlägget jasson LOL
 20. i medlems listan fins det medlems nivåer men det konstiga är att forum ledarna peter och quiet är nivå 1 medans jag är nivå 6 de är högre rankade än jag och har skrivit fler inläg än jag men ändå... nu får nogon förklara för mig. ska det vara så??? eller är det något fel???
 21. kes försvan när 7/9 kom... hon jälpte dem ut ur borg-rymd när hon försvan... spojler * * * * * * * * * * * * * * men hon ska vist komma tilbaka senare i ett avsnit
 22. Jag gillar den här bättre än den förra. Men jag saknar en avatar.... Naiomi Wildman min favorit måste ju få vara med... när Kes får vara med ;)
 23. ja det finns här. (Ändrad'>http://www.fedplace.de/ds93.htm (Ändrad av Archangels kl. 10:04 am den okt. 11, 2001)
×
×
 • Create New...