Jump to content

Klingon

Stjärnflottan
 • Posts

  91
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Klingon

 1. det finns en rolig parodi på frankenstein filmen som är gjord an Mel brooks heter ÿoung frankenstein eller de våras för frankenstein. Denna filmen är otrolig rolig och sevärd om man gillar frankenstein
 2. Jag hittad en rolig sak på starwars.com forumet som nån skrev om vad som skulle hända om jorde skulle vara med i episode III : "A fleet of Star Destroyers will reach Earth. Where upon arival they will be propmtly destroyed by the USS Enterprise-E. "
 3. Bajoran: Seek the prophets! odo: seek them your self :P 1x20 In hands of the prophets
 4. Jag va där! men jag fick gå redan kl 6!!!! :gråter: Så jag missade "överaskningen" (hoppas att nån kan tala om vad det va! )
 5. Odo: Did you tell them? sisko:they didn't ask. I'm open to sugestions. dax: We could bild another station. :P DS9 5x06 Trails and tribble-actions ps se avsnittet om ni inte fattar.... ;)
 6. "Phlox all mighty comes to the rescue!" ;) Jag tycker också att det var fel! Borgerna i ent är ju från framtiden och i framtiden med picard å C.o finns det nästan inget som rår på borger, Och sen kommer ent och fixar ett botemedel mot nanoprobes från det 24-århundradet. ;)
 7. Jag citerar thalaxians fråga och frågar samma sak: Blev det nåt eller?
 8. Ja som sagt klingons är väldigt tuffa, om man inte gillar klingons så är man ingen riktig trekker. Klingons har blivit en stor del av Star Trek, ja undrar om Gene Roddenberry trodde att de skulle bli så populära? Kanske det? Undra hur han skulle reagera of han fick se dagens trekkers? Jag har för mig att gene efter tos ville sluta göra trek men att den hadde blivigt så populär så dom gjorde tng och följande serier. Är det någon mer som vet något om det?
 9. Klingons ÄR bäst! Jag gillar dom skarpt! Men inte dom i ent. Tos och tng klingoner ska det va! Inte "kanon mat" klingonerna i ds9!!!! :arg:
 10. Han glömde jag me :rodna: :rodna: :rodna: SKÄMS PÅ MIG!!!!! glömma bort en så rolig person.
 11. Worf alla gånger!!!! Men på andra plats så kommer den mäktigt rolige data!!! På tredje plats PICARD. Han e grym men en Android och en klingon slår vem som helst!!!!!
 12. Ett svårt val........ Riker och spock är ligger lika men vinnaren blir nog ändå spock!!!! :vulcan: Han är rolig som bara den! specielt i the voyage home när han försöker svära!
 13. Worf!!!! varför? 1.Han e klingon. (Behöver man säga mer?) 2.Han e grym! 3."If you were another man i would kill you where you stand!" Worf, first contact
 14. Jag tycker att det var för likt tng avsnittet där enterprise-D besätning transformeras till tidigare former av liv. :arg: Mycket av dom nya star trek filmerna/avsnitten liknar gamla filmer/avsnitt tex nemesis=wrath of kahn och nämda tng & ent avsnitt.
 15. Nästa ent avsnitt verkar vara ännu ett försök att göra star trek "sexigare" här är från star trek.com: The NX-01 gets closer to a showdown with the Xindi when Captain Archer takes on an enigmatic passenger: a beautiful slave named Rajiin. Jag vet inte om jag har rätt men, en vacker slavkvinna verkar lite mysko.... :arg:
 16. Spoiler * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Jag har sett avsnittet.... Det heter "Regeneration" Handlingen är i princip den här: Några borger hittas på nordpolen. Dom tas till ett forsknings labb där dom åter uppväcks och vips :trollkarl: Ett par livs levande borger på jorden.(Det bör läggas till att dessa borger är från tng eran.)Efter att ha asimilerat några på forsknings labbet tar dom sig till ett skepp och assimilerar det. Sedan kommer archer och c.o och försöker att rädda ett skepp som borgerna anfaller. Och lyckas otroligt nog att skydda skeppet som borgerna anfaller. I ett fösök att rädda överlevande beamar archer några halv assimilerade utojordingar till enterprise. Senare i sick bay är assimileringen av utomjordingarna klar och dom ger phlox en injektion av nanoprobes. Sedan klättrar dom upp för stegen som finns i sickbay.Och efter att ha gått runt lite så börjar dom assimiliera några delar av enterprise, fast då kommer tappre Reed och fösöker att skuta dom , men som vi alla vet så anpassar borger sig så dom hadde inte så stor framgång utan fick retirera. tillslut så öppnar archer en lucka som leder ut i rymden och vips! Inga borger på enterprise.Fast dom följer efter det första assimilerade skeppet ock detta resulterar i att borgerna drar sin gamla vanliga ramsa och sedan bordar dom enterprise. Det händer också en massa små saker i mellan det jag sa men detta är det viktigaste. Slutet nämner jag inte för nått roligt får ni ha själva! :borg2: * * * * * * * * * * * * * * :!!!: slut spoiler
 17. Jag har bara en fråga...... Jag hittade inte nått annat ämne att fråga om detta så jag frågar här! I vilket tng avsnitt dyker det upp en massa enterprise-Dfrån parallela universum? Skulle vara väldigt tacksam om någon kunde svara på detta.
 18. Jag går på dom som jag kan gå på! :nörd: Ibland har man ju annat å göra men man fösöker så gott man kan att komma till treffarna!
 19. Citat från tng the battle: Ferengi: And the android! What is is price? We would like to purchase him...... Picard:He´s not for sale. Cmd. data is....is a...... Riker: He´s second hand mercendise, you wouldnt want him. Data:Second hand? :P :ferengi:
 20. Dom var väl med i det avsnittet 7.8 - Nightingale? Har för mig att jag såg nåra åka runt voyager när dom va på den där planeten.Fas ifs så kan jag ha fel <_<
 21. Ett citat från: Where no one has gone before! Picard: What is the boy doing here? Wesly: Mum, he´s my friend.... Riker: The alien apears to have developed a some sort of special attatchment to the boy. Wesly: My name is wesly, Riker! :P
 22. Tackar! Deltog du själv i Fan Arten? Tyvär..... Jag hadde ju glömt fan arten hemma :rodna: Fast jag kan ju ta med den på nästa treff!
 23. Ett till citat från tng rascals Troi:you can go back to the academy!take anothe degree!And brush up on your latin! picard: And be roomate with weesly chrusher? :P
 24. Min ring klocka på dörren är kopplad till en dattor som styr hur det låter när nån ringer på och när dörren står olåst. När nin ringer på hör man det ljudet som hörs i voy när dom ringer på. står dörren olåst i en halvtime hör man RED ALERT!!!RED ALERT!!! Väntar man en timme med att låsa så hör man We are the borg lower your..... ni kann resten! Doc tog jag bort detta efter ett tag för att ha gäster och en dator som gormar RED ALERT eller det andra blir jobbigt i längden. ;)
 25. Nästa treff verkar RIKTIGT lovande. Som den Q fantast jag är så kommer jag att vara där! (Synd att dom inte gör en med klingons!) Treffen i lördags var väldigt bra! En sak som jag skrattade mycket åt var när kira och miles åkte tillbaka i tiden och mötte två hippies! :lol:
×
×
 • Create New...