Jump to content

Kat

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

About Kat

 • Birthday 09/21/1978

Kat's Achievements

Kadett 3:e året

Kadett 3:e året (3/15)

0

Reputation

 1. Bor nu i Stockholm, Uppland. Tidigare Gävle, Gästrikland. Före det Norrtälje, Uppland och ännu tidigare Hallstavik, Uppland.
 2. Kat

  V - serien

  Slutet är så konstigt. Hade de kanske planerat fler avsnitt?!
 3. Spaceballs har många svaga stunder, men annars är den väldigt bra. Galaxy Quest är bara för bra!
 4. Kat

  V - serien

  Jag gillade det ändå. V är kult. Jag kommer dock ihåg så mycket av serien så jag ska nog bara kolla på de sista två avsnitten.
 5. Precis. Jag försöker bara vara optimistisk och tro det bästa om andra.
 6. Klickade på fel svar. Borgerna sak det vara så klart! :borg2:
 7. Det var nog aldrig så allvarligt som några av oss först trodde. I grund och botten bryr de sig nog inte så mycket... Det var nog bara på skoj!
 8. Kat

  Star Wars

  Empire är bäst. Fast Episode III kommer förhoppningsvis att bli bättre. Jag gillar Vader.
 9. Ignorera mitt förra medddelande, tack. Mötet hålls visst i Göteborg och jag ska flytta till Stockholm på söndag!
 10. Jag är helt ny inom detta. Var finns detta möte, vad kostar det, kan vem som helst komma? Vad WTC och alla de andra föreningarna ni skrivit om? Svaren kanske finns någonstans på denna sida. Jag ska leta men vore tacksam för svar.
 11. Kat

  V - serien

  En av de serier som verkligen etsat sig kvar i minnet. Jag kommer ihåg att jag verkligen gillade serien när den kom första gången på 80-talet. Jag hade inga V-leksaker eller så, men jag hade i alla fall svarta klistermärken med röda V på! Den satt kvar länge på bokhyllan! Jag kommer inte ihåg sista avsnittet och har alltid missat det men nu ska jag se till att jag ser det!
 12. Kat

  Andromeda

  Andromeda är en av mina favvo-serier. Hoppas de börjar sända den snart igen. Jag läste i tv-bilagan att Fyran köpt in nya avsnitt men att de inte är tablålagda än. Jag ska nog mejla dem och fråga.
 13. Jag såg inte på serien i början, men började hänga med efter ett tag. Först tyckte jag att det var riktigt kul att kolla på Roswell, men sen spårade det hela ur. Det blev så tråkigt. De är ju alltid ledsna och deprimerade. Fast om det börjar igen kollar jag nog.
×
×
 • Create New...